Λούπη, Σταύρου, Τουμασάτου 20 χρόνια μετά αναβίωσαν το «ερωτικό τρίγωνο» της Βέρας στο Δεξί

Γεωργία Βλαχοπούλου
Λούπη, Σταύρου, Τουμασάτου 20 χρόνια μετά αναβίωσαν το «ερωτικό τρίγωνο» της Βέρας στο Δεξί

Η Υρώ Λούπη, ο Αλέξανδρος Σταύρου και η Μαριάννα Τουμασάτου πόζαραν σαν Δώρα, Στράτος και Ρεγγίνα λίγο διάστημα, αφότου είχαμε δει κι άλλο ένα reunion από τις πρωταγωνίστριες της Βέρας στο Δεξί.

Για όσους αγαπούν να βλέπουν τηλεόραση, η Βέρα Στο Δεξί ήταν αναμφίβολα μία από τις πολύ πετυχημένες απογευματινές σειρές. Η καθημερινή δραματική σειρά του Mega που ξεκίνησε το 2004 και ολοκληρώθηκε το 2007 είχε καταφέρει να ξεπεράσει σε τηλεθέαση κάποια στιγμή, ακόμα και τη Λάμψη του Νίκου Φώσκολου, μία θρυλική σειρά που προβαλλόταν από τον ΑΝΤ1, επί 14 χρόνια, έχοντας φανατικό κοινό.

https://www.instagram.com/p/CHn6TPJJgnJ/

H αναβίωση της Βέρας στο Δεξί

Δεν είναι λοιπόν, να απορεί κανείς όταν τρεις από τους βασικούς πρωταγωνιστές της αναβίωσαν μία από τις πολύ γνωστές φωτογραφίες της σειράς που είχαν κυκλοφορήσει τότε. Είκοσι χρόνια λοιπόν, μετά το πρώτο επεισόδιο της σειράς, η Υρώ Λούπη, ο Αλέξανδρος Σταύρου και η Μαριάννα Τουμασάτου συναντήθηκαν και πέρα από τα διάφορα που είχαν να συζητήσουν - αφού μέχρι και σήμερα είναι καλοί φίλοι - αποφάσισαν να ποζάρουν, όπως είχαν κάνει τότε, σαν Δώρα, Στράτος και Ρεγγίνα δηλαδή.

Η Υρώ Λούπη μίλησε για τη μεγάλη της αγάπη και εμείς αντλούμε έμπνευση από τις DIY κατασκευές της

Η Yρώ Λούπη που δημοσίευσε στο προφίλ της στα social media τις φωτογραφίες με «το πριν και το μετά», τις συνόδευσε με την εξής λεζάντα: «Μετά από κάποια πολλά χρόνια κάποιες πόζες βγαίνουν αυθόρμητα! Επίσης μετά από κάποια πολλά χρόνια τίποτα δεν έχει αλλάξει … η βλακεία πάει σύννεφο!».

Πολλοί από τους followers της στο Instagram έσπευσαν να σχολιάσουν πόσο «υπέροχοι» είναι και οι τρεις και πόσο αγαπημένη τους ήταν η σειρά Βέρα στο Δεξί, ενώ η Ναταλία Γερμανού έκανε το πιο ωραίο σχόλιο, βλέποντας και τους τρεις μαζί, ύστερα από τόσα χρόνια.

«Κι επειδή και οι 3 είστε τόσο φανταστικές ψυχές είστε ακόμα πιο ωραίοι τώρα» έγραψε η παρουσιάστρια.

Το reunion των τριών πρωταγωνιστριών

Στα τέλη του Φλεβάρη η Υρώ Λούπη, η Μαριάννα Τουμασάτου και η Ελισάβετ Μουτάφη καθώς έκαναν τη βόλτα τους είπαν να ποζάρουν σαν «Άγγελοι του Τσάρλι». «Ηθική αυτουργός» ήταν και πάλι η Υρώ Λούπη, η οποία έβαλε στα social media τις φωτογραφίες τους, με την Τουμασάτου και την Μουτάφη να γράφουν πόσο αγαπούν η μία την άλλη και πως η φιλία τους τελικά αποδείχθηκε σχέση ζωής.

Φυσικά και σε εκείνο το reunion οι followers των ηθοποιών σχολίασαν πόσο πολύ συγκινήθηκαν που τις ξαναείδαν μαζί, παρότι έλειπε η τέταρτη πρωταγωνίστρια, η Κάτια Δανδουλάκη.