Η Emily Ratajkowski μετέτρεψε το μονόπετρό της σε divorce rings και γιορτάζει δύο χρόνια ως single

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Emily Ratajkowski μετέτρεψε το μονόπετρό της σε divorce rings και γιορτάζει δύο χρόνια ως single
AP

Η Emily Ratajkowski συμπλήρωσε δύο χρόνια χωρισμού από τον Sebastian Bear-McClard και μόλις δημιούργησε μια νέα μεγάλη τάση στα κοσμήματα.

Πριν από δύο περίπου χρόνια και συγκεκριμένα τον Ιούλιο του 2022 η Emily Ratajkowski και ο Sebastian Bear McClard ανακοίνωσαν τον οριστικό χωρισμό τους, με την είδηση να σκάει σαν κεραυνός εν αιθρία στο Hollywood. Το πρώην ζευγάρι είχε παντρευτεί το 2018 ενώ το 2021 απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, τον γιο τους, Sylvester Apollo.

Πλέον το 32χρονο μοντέλο απολαμβάνει τη ζωή της ως single και δείχνει πολύ ευτυχισμένη με τη νέα της καθημερινότητα.

H Emily Ratajkowski έσπασε τη σιωπή της για τα καυτά φιλιά με τον Harry Styles και την Olivia Wilde

Η Emily Ratajkowski ποζάρει με τα divorce rings της και φέρνει ένα νέο trend στο προσκήνιο

Πριν από μερικές ώρες η «EmRata» πόζαρε με girly διάθεση κάτω από τα σεντόνια της και μας έδειξε τα δύο εντυπωσιακά, luxury δαχτυλίδια που κοσμούν εδώ και λίγες ημέρες το χέρι της.

https://www.instagram.com/p/C4swhdjMSJO/

Στη λεζάντα της ανάρτησής του το μοντέλο εξήγησε πως δεν πρόκειται για νέα προσθήκη στην μπιζουτιέρα της αλλά για μετατροπή του μονόπετρού της σε δύο καινούρια κοσμήματα που ονόμασε «divorce rings».

https://www.instagram.com/reel/C4vUW8OL09y/

Με την πολύτιμη βοήθεια της σχεδιάστριας και καλλιτεχνικής διευθύντριας τoυ brand κοσμημάτων, Alison Chemla, η Ratajkowski μετέτρεψε το αρχικό δαχτυλίδι αρραβώνων της σε δύο εκθαμβωτικά διαμαντένια δαχτυλίδια.

Το 2018 το μοντέλο είχε δηλώσει πως ο πρώην σύζυγός της είχε κάνει ειδική παραγγελία για το custom-made δαχτυλίδι της το οποίο απαρτιζόταν από πέτρες και κίτρινο χρυσό 18 καρατίων.

Με αυτή την κίνηση η «Emrata» έφερε ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον trend κοσμημάτων στο προσκήνιο, με τα «divorce rings» να φαίνεται πως θα μας απασχολήσουν έντονα στο μέλλον.

«Ήταν ένα διασκεδαστικό project σε μια εξαιρετικά μεταβατική περίοδο της ζωής μου. Το δαχτυλίδι έγινε συμβολικό για μένα - κάποιο είδος συμβολισμού ή απόδειξης ότι η ζωή μου έγινε ξανά δική μου. Πέρασαν μερικά τρελά χρόνια και τελικά νιώθω μια αίσθηση γαλήνης μέσα μου και για τη ζωή και το μέλλον που έχω και θα συνεχίσω να χτίζω με τον γιο μου. Κάπως έτσι, αυτά τα δαχτυλίδια είναι σαν μια υπενθύμιση ότι μπορώ να κάνω τον εαυτό μου ευτυχισμένο με τρόπους που ποτέ δεν είχα φανταστεί», δήλωσε η Emily Ratajkowski.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Σε επεισόδιο του podcast της «High Low with EmRata» το διάσημο μοντέλο είχε ερωτηθεί τι έκανε με το δαχτυλίδι του γάμου της και ομολόγησε : «Το έχω ακόμα».

https://www.instagram.com/p/C4szh2LLtgF/

Η Ratajkowski είχε τονίσει πως δεν θεωρεί ότι το διαζύγιο είναι κάτι λυπηρό αναφέροντας: «Μ’ αρέσει μια ιστορία διαζυγίου…Κάθε φορά που ακούω για ένα διαζύγιο ή βλέπω τις ειδήσεις, υπενθυμίζω στον εαυτό μου ότι πρέπει να λέω τι θλιβερό όταν βασικά λέω στους ανθρώπους καλά έκανες. Ξέρω αρκετούς ανθρώπους που είναι δυστυχισμένοι στον γάμο τους για πάρα πολύ καιρό επειδή φοβούνται να χωρίσουν και δεν πιστεύω ότι αυτός είναι καλός τρόπος να ζει».

https://www.instagram.com/p/BpN_QCHBs3r/

«Νιώθω όλα τα συναισθήματα. Νιώθω θυμό, θλίψη, ενθουσιασμό, χαρά. Νιώθω αισιοδοξία. Κάθε μέρα είναι διαφορετική. Το μόνο που ξέρω είναι ότι νιώθω όλα αυτά τα πράγματα, γεγονός που είναι ωραίο, γιατί με κάνει να πιστεύω ότι είμαι καλά. Θα είμαι καλά», έχει δηλώσει το top model για τον χωρισμό της.

Η τελευταία κοινή εμφάνιση του πρώην ζευγαριού ήταν στις 27 Μαΐου του 2021. Oι πρώτες φήμες για την κρίση στον γάμο τους, ήρθαν μετά τις δημόσιες εμφανίσεις της Emily με τον γιο της, Apollo, χωρίς τον σύζυγό της.

Το top model και ο παραγωγός παντρεύτηκαν τον Φεβρουάριο του 2018 και δεν έχουν ακόμη μιλήσει δημοσίως για τον χωρισμό τους. Ωστόσο, μια πηγή δήλωσε στο «Us» ότι ο 34χρονος δεν είναι ακόμη έτοιμος να εγκαταλείψει τις προσπάθειες επανασύνδεσης.

Πηγή κεντρικής: emrata