Η Ιωάννα Τούνη λίγο πριν το νέο της ταξίδι - γρίφο απάντησε σε ερωτήσεις για την επέμβαση που έκανε

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Ιωάννα Τούνη λίγο πριν το νέο της ταξίδι - γρίφο απάντησε σε ερωτήσεις για την επέμβαση που έκανε

Η Ιωάννα Τούνη είναι ανήσυχο πνεύμα και κάτι που αγαπάει πολύ είναι τα ταξίδια. Ο προορισμός της αυτή την φορά βέβαια, παραμένει προς το παρόν γρίφος.

Η Ιωάννα Τούνη είναι σίγουρα μία από τις πιο - αν όχι η πιο - ισχυρές influencers στην Ελλάδα. Η ίδια παράλληλα, με το brand ρούχων που έχει μαζί με τη φίλη και κουμπάρα της Στέλλα Πάσαρη, κατάφερε να αξιοποιήσει τη φήμη της από τη συμμετοχή στο My Style Rocks το 2017 και αυτή τη στιγμή έχει 1,2 εκατομμύρια followers που την παρακολουθούν πιστά σε κάθε της βήμα και κάθε βίντεο.

Η Ιωάννα Τούνη απέδειξε ξανά ότι είναι πολύ καλή φίλη: Το look στον γάμο της κολλητής της

https://www.instagram.com/p/C3qPX9doI5H/

Τώρα πια βέβαια, η ίδια είναι πρώτα και κύρια μαμά του μικρού Πάρη, του γιου που απέκτησαν με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, με τον οποίο περνά τις πιο πολλές ώρες της μέρας.

Η ίδια έχει αναφέρει πως έχει αναλάβει αποκλειστικά το μεγάλωμα του γιου της μαζί με τον σύντροφό της κάτι στο οποίο συνέβαλε και η απώλεια της μαμάς της αρκετούς μήνες πριν να έρθει στον κόσμο ο μικρός Πάρης. Η μόνη βοήθεια που δέχεται είναι από τη μαμά του Δημήτρη Αλεξάνδρου, όπως έγινε και πρόσφατα όταν η ίδια αποφάσισε να κάνει για 2η φορά επέμβαση στη μύτη της τόσο για αισθητικούς όσο και για λόγους υγείας.

Το update για την κατάσταση της μύτης της

Σχόλιο που έκαναν στην Τούνη μετά την επέμβαση στη μύτη δείχνει γιατί το γυναικείο κοινό τη λατρεύει

Στο πρόσφατο update λοιπόν, που έκανε η Ιωάννα Τούνη στους διαδικτυακούς της followers, οι οποίοι ρωτούσαν αν αυτό είναι το τελικό αποτέλεσμα της επέμβασης που έκανε πριν από περίπου ένα μήνα, ανέφερε πως ακόμα υπάρχει πρήξιμο, το οποίο θα φύγει σταδιακά αλλά θα πάρει κάποιους μήνες. Mπορεί η ίδια να έχει αφαιρέσει τον ειδικό νάρθηκα και να φοράει μόνο κάποια ειδικά tapes, ωστόσο όπως είπε η όλη αποκατάσταση της μύτης της και η τελική της μορφή θα φανούν σε έναν χρόνο από την ημέρα που έκανε την επέμβαση.

Το νέο ταξίδι - γρίφος

Βέβαια, όπως δεν την πτόησε η ανάρρωση της μύτης της μετά την επέμβαση και έγινε κουμπάρα στον γάμο πολύ καλής της φίλης, έτσι και τώρα η ίδια ίσως αυτή την ώρα που μας διαβάζεις βρίσκεται ήδη καθ' οδόν για τον νέο προορισμό που επέλεξε να ταξιδέψει.

Με ένα post στο Instagram της ωστόσο, η Ιωάνα Τούνη έβαλε έναν γρίφο στους διαδικτυακούς της φίλους, αφού παρότι η φωτογραφία που επέλεξε είναι από την Times Square στην Αμερική η ίδια δεν αποκάλυψε τον προορισμό που πρόκειται να ταξιδέψει, αφήνοντας μας για την ώρα με την απορία.

«I’m soooo ready for another trip. Μάντεψε για που πετάω αύριο» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της με τους followers της να λένε από Αμερική μέχρι Παρίσι και από Τουρκία μέχρι Ταϋλάνδη.

https://www.instagram.com/p/C4vvQW4IGAu/

Μέχρι τότε πάντως μπορείς να δεις μερικές από τις πιο ωραίες φωτογραφίες της από τους διάφορους προορισμούς που έχει ταξιδέψει στην παρακάτω gallery.