Η Ιωάννα Τούνη απέδειξε ξανά ότι είναι πολύ καλή φίλη: Το look στον γάμο της κολλητής της

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Ιωάννα Τούνη απέδειξε ξανά ότι είναι πολύ καλή φίλη: Το look στον γάμο της κολλητής της

Η Ιωάννα Τούνη έγινε για πρώτη φορά κουμπάρα με το πιο ανατρεπτικό look.

Η Ιωάννα Τούνη έχει δείξει πολλές φορές στους followers της στο Instagram πόσο σημαντικοί είναι οι φίλοι στη ζωή της. Και βέβαια, η ίδια δεν το ξεχνάει ποτέ αυτό και πάντα τους στηρίζει. Να σου θυμίσω πως κλείνοντας τα 30 τον Αύγουστο του 2023, η ίδια ανέλαβε όλα τα έξοδα των φίλων της για να τους έχει μαζί της στις Μαλδίβες και να δημιουργήσουν τις πιο ξεχωριστές αναμνήσεις.

Η Ιωάννα Τούνη έκλεισε τα 30 στις Μαλδίβες: Tα looks στο πάρτι της & η μεγάλη αλήθεια στα σχόλια

1710064621410-101316972-touni.jpeg

H κουμπάρα Ιωάννα Τούνη και το ανατρεπτικό κοστούμι

Αυτή τη φορά η Ιωάννα Τούνη απέδειξε και πάλι πως είναι πολύ καλή φίλη, αφού έγινε κουμπάρα στον πολιτικό γάμο μιας κολλητής της φίλης που μένει μόνιμα στο εξωτερικό, όμως έχοντας ταξιδέψει στην Ελλάδα αυτές τις μέρες αποφάσισε να παντρευτεί, όπως ανέφερε η ίδια στα stories της στο Instagram. Η influencer και επιχειρηματίας θα μπορούσε κάλλιστα να μην δεχθεί, αφού ο γάμος αποφασίστηκε τελευταία στιγμή και η ίδια βρίσκεται στην ανάρρωση από το χειρουργείο που έκανε στη μύτη της.

Παρ' όλα αυτά όμως, εκείνη, φορώντας το νάρθηκα στη μύτη παρευρέθηκε στην πιο ευτυχισμένη στιγμή της φίλης της κι έγινε κουμπάρα για «πρώτη φορά», όπως τόνισε, με το πιο ανατρεπτικό look.

Αν και σε τέτοιες επίσημες περιστάσεις η Ιωάννα Τούνη μάς είχε συνηθίσει σε εμφανίσεις με κάποιο εντυπωσιακό φόρεμα, αυτή την φορά, όπως είδες και στην gallery πιο πάνω, επέλεξε να κάνει ένα ανδρόγυνο look.

Φόρεσε λοιπόν, ένα κοστούμι σε μαύρο χρώμα με πολύ λεπτές λευκές ρίγες. Το συγκεκριμένο κοστούμι ήταν και oversized, αφού όπως είπε στους διαδικτυακούς της φίλους και λόγω του ότι ο γάμος αποφασίστηκε τελευταία στιγμή αλλά και λόγω του ότι ακόμα είχε και τον νάρθηκα στη μύτη ήθελε κάτι αρκετά άνετο. Το look της ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι Gucci γόβες σε καφέ απόχρωση, ενώ τα μαλλιά και το μακιγιάζ της κινήθηκαν σε φυσικούς τόνους.

Η πορεία της ανάρρωσής της μετά το 2ο χειρουργείο στη μύτη

Η Ιωάννα Τούνη έκανε το 2ο χειρουργείο στη μύτη της, το οποίο ήταν διορθωτικό του πρώτου, ενώ ο γιατρός χρειάστηκε να πάρει χόνδρο από το πλευρό της για να τοποθετηθεί στη μύτη. Η ίδια φαίνεται πως είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση, αφού και το πρήξιμο έχει σχεδόν φύγει από το πρόσωπό της, ενώ αποχωρίστηκε τον νάρθηκα που είχε κι έβαλε κάποιες γάζες.

Βέβαια, όπως τόνισε στους followers της η πιο κοντινή κατάσταση στο τελικό αποτέλεσμα θα φανεί σε 1,5 μήνα περίπου, αφού η περιοχή της μύτης είναι ακόμα λίγο πρησμένη.

Όπως είπε η ίδια δεν μπορούσε να σηκώνει βάρος όλο αυτό το διάστημα, γι' αυτό και ευχαρίστησε την πεθερά της που ήταν εκεί για να βοηθήσει με τον μικρό Πάρη και τις δουλειές του σπιτιού.

423735944_702828542065159_6932374682397115224_n.jpg

Παράλληλα, αποκάλυψε πως θα πρέπει να ξεκινήσει μια αγωγή με κορτιζόνη για κάποιο διάστημα και κάπως έτσι θα πρέπει να κόψει το αλάτι και την ζάχαρη, κάτι το οποίο είναι τελείως «έξω από τα νερά της».

423737735_1335793237129594_3939700898388408090_n.jpg