Οι 2 νέοι ψεύτικοι έρωτες στη Γη της ελιάς και το δράμα του Στάθη λίγο πριν γίνει ξανά μπαμπάς

Κατερίνα Μπούσιου
Οι 2 νέοι ψεύτικοι έρωτες στη Γη της ελιάς και το δράμα του Στάθη λίγο πριν γίνει ξανά μπαμπάς

Στην περίοδο της μόνιμης χαρμολύπης στη Γη της ελιάς, έχουμε 2 ευχάριστες και μία πολύ δυσάρεστη εξέλιξη για τον Πασχάλη Τσαρούχα στον τηλεοπτικό του ρόλο. 

Στην τόσο ανταγωνιστική και ενδιαφέρουσα φετινή prime time, κυριαρχούν οι έρωτες, οι δολοπλοκίες και οι δολοφονίες, σε σχεδόν όλες τις δραματικές σειρές μυθοπλασίας. Στη Γη της ελιάς οι εναλλαγές από τη χαρά στο δράμα ήταν από την πρώτη σεζόν σημείο κατατεθέν της. Σε λίγο διάστημα θα το διαπιστώσουμε. Και ο Στάθης θα ζήσει αυτή την έντονη εναλλαγή.

Η χαρά, το μυστικό του Στάθη και το δράμα πριν αποκτήσει ένα ακόμη παιδί

Η πρώτη χαρά του Στάθη στη Γη της ελιάς, είναι οι δύο του κόρες, η Αριάδνη και η Βασιλική, οι οποίες θα αποκτήσουν μία πολύ ωραία σχέση, αφήνοντας τις κόντρες τους στο παρελθόν. Ανάμεσα στις στιγμές που θα βρίσκονται οι τρεις τους θα τους αποκαλύψει και ένα μυστικό o Στάθης, που αφορά στη δική του παιδική ηλικία. Όταν δεν μπορούσε ο ίδιος να νιώσει αυτή την αδελφική αγάπη.

Η μεταμόρφωση του Τάσου Ιορδανίδη στη Γη της ελιάς είναι η νέα εξέλιξη που δεν περίμενες

Αυτή η ανατροπή στις σχέση των δύο κοριτσιών θα ευχαριστήσει και την Ιουλία - Αντιγόνη Κουλουκάκου, η οποία σε λίγο καιρό θα τους χαρίσει έναν ακόμη αδελφό. Μένει να δούμε κάποια στιγμή και τη συμφιλίωση Στάθη με τον γιο του Στέφανο που ζει μακριά στην Ισπανία και δεν έχει ακόμη αποδεχτεί τη νέα του αδελφή.

Η χαρά του Στάθη δυστυχώς θα μετατραπεί σε ένα δράμα. Και όλα αυτά, λίγο πριν γίνει ξανά μπαμπάς από την Ιουλία. Ο θάνατος του Φίλιππου, θα αλλάξει και τα δικά του δεδομένα. Αγαπούσε τον γαμπρό του και τώρα δεν ξέρει πως θα το αντέξει όλο αυτό η κόρη του. Θα σταθεί δίπλα της από την πρώτη στιγμή και δεν θα την αφήσει λεπτό από κοντά του. Είναι το λιγότερο που μπορεί να κάνει. Μεγάλη και η δική του πληγή με όλο αυτό που θα συμβεί.

https://www.instagram.com/p/CeVXG7NggL3/

Μόνο η γέννηση του 4ου παιδιού του θα απαλύνει κάπως τον πόνο. Μία ζωή έφυγε, μία νέα έρχεται. Στη φωτογραφία από τα πρόσφατα γυρίσματα, βλέπουμε ήδη την κόρη του Βασιλική μαυροντυμένη.

stathis.png

Και δύο νέοι έρωτες όμως, εμφανίζονται στη σειρά. Όχι όμως τόσο γνήσιοι όσο θα έπρεπε ή θα φανταζόσουν. Ο ένας ήδη έχει διαφανεί μεταξύ του Ορέστη και της Αλκμήνης. Όμως δεν είναι αληθινός από καμία πλευρά. Είναι απλά μία έλξη.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχει 10 λόγους που θεωρεί την Δήμητρα Βαμβακούση γυναίκα της ζωής του

Ο δεύτερος και εντελώς fake έρωτας είναι μεταξύ του Δημοσθένη και της νεοεμφανιζόμενης Ελένης. Είναι ένα ακόμη τέχνασμά του για να κάνει την Ασπασία να ζηλέψει και να επιστρέψει κοντά του. Δεν θα τον πιστέψει και δεν θα γυρίσει και τόσο εύκολα στην αγκαλιά του. Μάλιστα όλο αυτό θα διαταράξει και τη σχέση του με την κόρη του Ειρήνη που δεν αντέχει άλλο όλο αυτά που κάνει ο πατέρας της.

Είναι μέχρι να μάθει πια στην 4η σεζόν τις παρανομίες του. Όλα τα υπόλοιπα θα τις φανούν ανούσια. Θα ευχόταν μόνο η Ξένια, το νέο μωρό και η Ελένη να ήταν όλα τους τα προβλήματα.