Ποια είναι η Σιμώνη που παντρεύεται ο Αντρέας Γεωργίου: Τα πλάνα του αρραβώνα με άρωμα «Famagusta»

Τσακιρίδου Χριστίνα
Ποια είναι η Σιμώνη που παντρεύεται ο Αντρέας Γεωργίου: Τα πλάνα του αρραβώνα με άρωμα «Famagusta»

Ο Αντρέας Γεωργίου και η Σιμώνη Χριστοδούλου ετοιμάζονται για το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Η γνωριμία και οι σπάνιες φωτογραφίες του ζευγαριού.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Αντρέας Γεωργίου καθώς παράλληλα με την επαγγελματική του επιτυχία, ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα με την εκλεκτή της καρδιάς του, Σιμώνη Χριστοδούλου.

Ο δημοφιλής σκηνοθέτης-ηθοποιός και η make up artist γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς «Τατουάζ» και ο έρωτάς τους φαίνεται πως θα επισφραγιστεί σύντομα με ένα λαμπερό γάμο στην Κύπρο.

Ο Αντρέας Γεωργίου και η Σιμώνη Χριστοδούλου θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει εδώ και λίγα 24ωρα η είδηση που αναφέρει πως το ζευγάρι ετοιμάζει τον γάμο του καθώς ο Αντρέας Γεωργίου φέρεται να έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, την οποία και αποδέχτηκε τα Χριστούγεννα.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Χάρη Παπαθεοχάρους και την εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» ο γάμος του ζευγαριού θα πραγματοποιηθεί στην Κύπρο και συγκεκριμένα στην επαρχία Αμμοχώστου.

«Έτσι, όπως το κατάλαβα δεν θα είναι ένας μυστικός γάμος, θα καλέσουν πάρα πολύ κόσμο», ανέφερε ο δημοσιογράφος.

Πριν από λίγες ώρες η Δανάη Μπάρκα επιβεβαίωσε το ευτυχές γεγονός και είπε on air: «Κύπρο σου έρχομαι αφού ο γάμος θα γίνει εκεί».

Ποια είναι η Σιμώνη Χριστοδούλου

Η γοητευτική make up artist ζει μόνιμα στην Κύπρο και γνώρισε τον Αντρέα Γεωργίου το 2017 όταν εργαζόταν για τη σειρά «Τατουάζ».

https://www.instagram.com/p/Cis8utzsCPE/

Ο έρωτάς του ζευγαριού δυνάμωσε στο πέρασμα του χρόνου και η μακιγιέρ βρισκόταν συχνά στα παρασκήνια των σειρών του αγαπημένου της, ποζάροντας με τους συντελεστές.

simoni10.jpg

Τα πρώτα δημοσιεύματα για τη σχέση του ζευγαριού κυκλοφόρησαν το 2018 ωστόσο οι δυο τους θέλησαν να κρατήσουν την ευτυχία τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η πρόταση γάμου και τα οικογενειακά Χριστούγεννα

Οι φετινές γιορτές ήταν ξεχωριστές για το ζευγάρι καθώς οι δυο τους βρέθηκαν στην Κύπρο όπου πέρασαν τα Χριστούγεννα οικογενειακά, μαζί με τα αδέρφια του σκηνοθέτη.

Ο Αντρέας Γεωργίου επιφύλασσε στην αγαπημένη του την ωραιότερη έκπληξη, χαρίζοντάς της ένα μονόπετρο και ζητώντας την σε γάμο. Η Σιμώνη Χριστοδούλου είπε το πολυπόθητο «ναι» και η ευτυχία της οικογένειας αποτυπώθηκε στο παρακάτω κλικ.

https://www.instagram.com/p/C1R4o8PsimY/

Όπως θα δεις κι εσύ παρακάτω ένα εντυπωσιακό μονόπετρο κοσμεί εδώ και λίγο καιρό το χέρι της make up artist.

https://www.instagram.com/p/C347TUUtpNU/

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες του ζευγαριού.

Η μακροχρόνια σχέση Γεωργίου-Ελευθερίου

Ο Αντρέας Γεωργίου και η Ελευθερία Ελευθερίου υπήρξαν ζευγάρι για δύο χρόνια όμως το 2014 αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους. Έκτοτε διατηρούν πολύ καλές σχέσεις και παραμένουν φίλοι μέχρι και σήμερα.

Καλεσμένη της εκπομπής «The 2night Show» ήταν πριν από τέσσερα χρόνια η Ελευθερία Ελευθερίου και μεταξύ άλλων μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη σχέση της με τον Ανδρέα Γεωργίου.

«Πολλές φορές γράφονται πράγματα που δεν ισχύουν. Όταν έχεις κάποιους συνεργάτες που περνάς πολλές ώρες μαζί, καμιά φορά χρεώνεσαι και γράφουν διάφορα. Μου έχουν ξαναχρεώσει σχέση. Με τον Ανδρέα Γεωργίου ήταν γνωστό ότι είχαμε σχέση. Μετά τον Ανδρέα δεν γράφτηκε κάτι άλλο γιατί δεν το επέτρεψα και ποτέ. Αν θες να κρύψεις κάτι μπορείς να το κρύψει», είχε δηλώσει η Ελευθερία Ελευθερίου.

Και πρόσθεσε: «Όταν είχαμε σχέση με τον Ανδρέα εγώ ήμουν στην Ελλάδα και ο Ανδρέας στην Κύπρο. Γνωριζόμαστε 16 χρόνια, εγώ ήμουν πολύ μικρή. Είχα παίξει και σε δύο σίριαλ του Ανδρέα, το ένα ήταν κυπριακό, έπαιζε στην Κύπρο. Μετά συνεργαστήκαμε το 2016, όταν έπαιξα στο σίριαλ «Δίδυμα φεγγάρια» του ΑΝΤ1».

Αξιοσημείωτο είναι πως όσο η τραγουδίστρια βρισκόταν στο Survivor ο Ανδρέας Γεωργίου της είχε στείλει ένα πολύ τρυφερό γράμμα που έγραφε: «Στις χαρές και στις λύπες μαζί. Θυμάσαι τι είπαμε πριν φύγεις; Να κοιτάς τον ορίζοντα και να σκέφτεσαι ποιοι άνθρωποι σε αγαπάνε για αυτό που είσαι για να παίρνεις δύναμη. Τα παιδιά δεν σε ξέρουν αν ήξεραν πόσο πιέζεσαι όταν πεινάς θα καταλάβαιναν περισσότερα. Εγώ σε ξέρω καλά πόσο γκρινιαρούλα γίνεσαι όταν πεινάς, δεν μπορώ να φανταστώ με τόση πείνα πώς είναι τα νεύρα σου. Σε βλέπω καθημερινά και είμαι πολύ περήφανος με την εξέλιξή σου στα αγωνίσματα. You are a fighter. Βάλε την ψυχή σου όλη, έχεις πολλή, δυνάμωσε όπως ξέρεις και συγκεντρώσου στον στόχο. Αγαπώ σε πολλά!».

Πηγή κεντρικής: ndp