Το φλερτ Ιάσονα και Άρτεμις στον Έρωτα Φυγά εγκρίθηκε από το κοινό ενώ η Αλεξάνδρα «έπαθε» Θεοφανώ

Κατερίνα Μπούσιου
Το φλερτ Ιάσονα και Άρτεμις στον Έρωτα Φυγά εγκρίθηκε από το κοινό ενώ η Αλεξάνδρα «έπαθε» Θεοφανώ

Τα οράματα που θύμισαν τη Μάγισσα και ο γλυκός γύπας Αντώνης Καρυστινός που έγινε ο πιο συμπαθής από όλους πλέον στον Έρωτα Φυγά. 

Οι μικρές αναλαμπές χαράς που υπάρχουν ανάμεσα σε δολοφονίες, ατυχήματα, χωρισμούς και εγκλήματα στις δραματικές σειρές, πάντα ιντριγκάρουν το κοινό στα social media. Ο Αντώνης Καρυστινός που μέχρι πρόσφατα ήταν ο αντιπαθής Ιάσονας Δεμερτζής του Έρωτα Φυγά, από χθες έγινε ο γύπας του Κιάρι με το φλερτ του στη γοητευτική γιατρό Άρτεμις. Το φλερτ θα γίνει ειδύλλιο, αλλά θα είναι σύντομο και ατυχές. Ενδιάμεσα είχαμε και μία σοβαρή εξέλιξη με ένα μεγάλο λάθος της Πέμης Ζούνη.

Η Μαργέτα αποκαλύφθηκε και αυτό σίγουρα δεν θα πάει καλά

Μία άλλη σειρά του ΑΝΤ1 θυμήθηκαν χθες οι τηλεθεατές παρακολουθώντας τον Έρωτα Φυγά. Η Αλεξάνδρα έπαθε Θεοφανώ από τη Μάγισσα και βλέπει διαρκώς οράματα με τον Μάρκο. Ανοίγει κανονικά συζήτηση μαζί του, ενώ σε κάποια πλάνα τον είδαμε να της δίνει ένα μήνυμα με μία χειρονομία του ζητώντας της να σιωπήσει. Ήταν μόλις ο Κοντογιάννης της αποκάλυψε πως ο θάνατός του ήταν δολοφονία και όχι δυστύχημα.

4 ερωτευμένα ζευγάρια σε θρήνο στο τέλος του Έρωτα Φυγά: Ποιοι θα χαθούν μετά την έκρηξη;

Όλοι υποψιαζόμαστε βέβαια ότι εκείνος το έκανε. Όλοι ανησυχούν για την κατάσταση της, αλλά τη δικαιολογούν προς το παρόν, γιατί το πλήγμα που δέχθηκε ήταν μεγάλο.

Ο Αντώνης Καρυστινός ως Ιάσονας Δεμερτζής, έχει αυτή τη στιγμή τη μεγαλύτερη μεταστροφή τηλεοπτικού χαρακτήρα. Από σκληρός και άδικος, έγινε τρυφερός και ο καλύτερος συμπαραστάτης της πρώην συζύγου του. Προσπαθεί όσο μπορεί να σταθεί στην Αλεξάνδρα.

Και ανάμεσα στα δράματα και στα εγκλήματα, ο Ιάσονας είχε και τα τυχερά του. Με τη νέα γιατρό την Άρτεμις και το φλερτ - greek καμάκι που του έκανε εκείνη. Το φλερτ αυτό θα γίνει ειδύλλιο και οι φανς έδωσαν την έγκρισή τους. Ο γύπας Ιάσονας άρεσε πολύ στο κοινό.

Φυσικά δεν υποψιάζεται πως η νεαρή γιατρός είναι πανούργα και έχει έρθει με σκοπό να εκδικηθεί αρχικά την Ουρανία, η οποία είναι η βιολογική της μητέρα. Όπως καταλαβαίνεις, έχει ημερομηνία λήξης αυτός ο δεσμός. Άλλωστε ξέρουμε πως με την Αλεξάνδρα θα είναι ξανά μαζί. Ωστόσο θα έχει ενδιαφέρον αυτή η πλοκή - διαπλοκή.

Ενδιαφέρον επίσης έχει και το μέλλον της Μαργέτας. Χθες έκανε ένα μεγάλο λάθος. Πρώτον ο Άγης (Κίμων Φραγκάκης) την είδε χωρίς την κάλυψη του βέλους της και δεύτερον την είδε μαζί με τον Στέφανό της. Αυτές οι συχνές συναντήσεις Ζαλμά - Ζούνη ήταν σίγουρο πως δεν θα πήγαιναν καλά. Εκτίθεται ως ζωντανή με επικίνδυνο τρόπο η Μαργέτα, ενώ όλοι τη θεωρούν νεκρή.

Από την άλλη πλευρά το κοινό κουράστηκε που δεν έχει πει ακόμη στον Στέφανο πως ο Κοντογιάννης αποπειράθηκε να τη δολοφονήσει. Αυτή η αργοπορία στο σενάριο δεν είναι στα υπέρ της σειράς.