Ο Λέων Πατίτσας στις πιο ακομπλεξάριστες πόζες στο Λονδίνο με τη Μαριέττα Χρουσαλά

Ο Λέων Πατίτσας στις πιο ακομπλεξάριστες πόζες στο Λονδίνο με τη Μαριέττα Χρουσαλά

Ακόμα ένα ταξίδι, ακόμα μια ευκαιρία για γιορτή! Ο Λέων Πατίτσας με την αγαπημένη του Μαριέττα Χρουσαλά βρέθηκαν στο 

Ο Λέων Πατίτσας και η Μαριέττα Χρουσαλά σε ένα ακόμα ταξίδι και ο σύζυγος της Μαριέττας δείχνει την πιο fun και ακομπλεξάριστη πλευρά του στο Instagram.

Μετά από πολύ καιρό, ο Λέων αποφάσισε να κάνει δύο σταθερά Posts back to back από το Λονδίνο.

Ακόμα μια γιορτή για Πατίτσα - Χρουσαλά

Σε ένα ξεχωριστό πάρτι γενεθλίων στο εμβληματικό πλοίο Cutty Shark βρέθηκε το λαμπερό ζευγάρι στο Greenwich του Λονδίνου.

https://www.instagram.com/p/C45KJLzovNm/

Με μια σειρά φωτογραφιών και με τον ίδιο να ποζάρει στο εμπνευσμένο από τον βυθό στολισμό, ο Πατίτσας έγραψε χαρακτηριστικά:

leon.jpg

«Γιορτάζουμε ένα απίστευτο ορόσημο στο Cutty Shark! Δημήτρη, τα 50α γενέθλιά σου δεν ήταν τίποτα λιγότερο από θεαματικά, χάρη στην καταπληκτική οργάνωση και την αγάπη και τη φροντίδα που έδειξες.

Από εμάς, ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Δημήτρη και την Άννα που έκαναν αυτό το αξέχαστο ταξίδι δυνατό. Η γενναιοδωρία και η στοχαστικότητα σας στη δημιουργία μιας τέτοιας υπέροχης γιορτής θα είναι πάντα σεβαστή. Σε αυτή και σε πολλές περισσότερες περιπέτειες μαζί! Χρόνια πολλά Δημήτρη».

Στις εικόνες βλέπουμε την Μαριέττα Χρουσαλά απαστράπτουσα με ένα φόρεμα γεμάτο κρύσταλλα να ποζάρει σε ένα αντίγραφο μαργαριταριού.

Η βόλτα στο Λονδίνο και το μήνυμα του Πατίτσα

«Περπατώντας στους κήπους του Αγίου Λουκά σήμερα, με συνεπήρε ένα θέαμα που κόβει την ανάσα και που πραγματικά προανήγγειλε την άφιξη της άνοιξης στο Λονδίνο. Εκεί, στην καρδιά του πάρκου, στεκόταν μια ανθισμένη αμυγδαλιά. Κάθε πέταλο φαινόταν να ψιθυρίζει ιστορίες ανανέωσης και ελπίδας, καλώντας τους περαστικούς να σταματήσουν και να χαθούν σε αυτό το εφήμερο αριστούργημα.

Το Λονδίνο, με τους πολυσύχναστους δρόμους και τον πανύψηλο ορίζοντα, συχνά φαντάζει με έναν κόσμο μακριά από την ηρεμία της φύσης. Ωστόσο, εδώ στους κήπους του Αγίου Λουκά, ανάμεσα στο γέλιο των παιδιών και το απαλό βουητό της ζωής στην πόλη, η φύση χαράζει ένα καταφύγιο ειρήνης. Η ανθισμένη αμυγδαλιά, με το κοκκίνισμα των ροζ λουλουδιών της, χρησιμεύει ως μια οδυνηρή υπενθύμιση της διαρκούς γοητείας της άνοιξης - μιας αναγέννησης που μαγεύει την ψυχή και αναζωογονεί το πνεύμα», ήταν το μήνυμα του επιχειρηματία ο οποίος δεν μπορούσε παρά να θαυμάσει τον ερχομό της άνοιξης.

https://www.instagram.com/p/C41FX8CL8cg/

Η Μαριέττα Χρουσαλά έκλεισε τα 41 και γιόρτασε με μία εξομολόγηση στον Λέοντα Πατίτσα

Μαριέττα- Λέων, μια μεγάλη ιστορία αγάπης

Στις 11 Μαρτίου 2024, η Μαριέττα Χρουσαλά είχε γενέθλια και έγινε 41 ετών. Η ίδια η Μαριέττα, με αφορμή την ημέρα των γενεθλίων της, θέλησε να δείξει τα συναισθήματά της για τον σύντροφο της ζωής της, Λέοντα Πατίτσα, με τον οποίο είναι παντρεμένη 14 χρόνια. Αναρτώντας σε story μία φωτογραφία τους, στην οποία περπατούν δίπλα στη θάλασσα κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου.

Στο κάτω μέρος της φωτογραφίας η Μαριέττα έγραψε «Το καλύτερο πράγμα είναι ότι μεγαλώνω δίπλα σου», με τον σύζυγό της να αναδημοσιεύει στον δικό του λογαριασμό στο Instagram την ανάρτηση.

https://www.instagram.com/p/C3Clrxptppc/

Η Μαριέττα, μέσα στον Φεβρουάριο, με αφορμή τα γενέθλια του συζύγου της, του είχε ευχηθεί τα δικά της ξεχωριστά «χρόνια πολλά».

Η Μαριέττα Χρουσαλά είπε «Χρόνια πολλά» στο άλλο της μισό με ένα post για τον Λέοντα Πατίτσα