Η Μαριαγάπη Ξυπολιά μετά το GNTM είναι έτοιμη για The Voice αφού το τραγούδι είναι «η επιμονή της»

Τζένη Ντεμιράι
Η Μαριαγάπη Ξυπολιά μετά το GNTM είναι έτοιμη για The Voice αφού το τραγούδι είναι «η επιμονή της»

«Κάθε φορά που θέλω να τραγουδήσω κάτι και να το ανεβάσω φοβάμαι πολύ την αρνητική κριτική», έγραψε η Μαριαγάπη κάτω από βίντεό της στο TikTok.

Τις φωνητικές της ικανότητες βρήκε το «θάρρος» να μας δείξει η Μαριαγάπη Ξυπολιά με βίντεο που δημοσίευσε στην πλατφόρμα του TikTok την Κυριακή 24 Μαρτίου.

Το νεαρό μοντέλο, που γνωρίσαμε μέσα από το reality του GNTM, δημοσίευσε ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο TikTok στο οποίο στέκεται μπροστά από την κάμερα και έχοντας κλειστά τα μάτια της τραγουδά το κομμάτι «Η επιμονή σου», της Ελεωνόρας Ζουγανέλη.

Όχι μόνο η Ξανθή Τζερεφού κι η Κάτια Ταραμπάνκο: Οι παίκτριες του GNTM που κάνουν καριέρα στο θέατρο

Είναι η πρώτη φορά που η Μαριαγάπη επιλέγει να αναρτήσει ένα βίντεο στο οποίο τραγουδά αν και όπως έγραψε η ίδια στην περιγραφή της ανάρτησής της, ήθελε πολύ να το κάνει αρκετό καιρό αλλά φοβόταν την κριτική που θα της ασκηθεί.

«Μου πήρε πάρα πάρα πάρα πολύ ώρα να πάρω απόφαση να το ανεβάσω γιατί κάθε φορά που θέλω να τραγουδήσω κάτι και να το ανεβάσω φοβάμαι πολύ την αρνητική κριτική. Αλλά η αλήθεια είναι πως δεν μου έμαθε ποτέ κανείς να τραγουδάω οπότε ξέρω πως λάθη κάνω και θα κάνω. Μπορεί να φαίνεται χαζό ή ασήμαντο αλλά ο μόνος λόγος που το ανέβασα είναι για να καταφέρω να έχω την αυτοπεποίθηση να μην με νοιάζει που δεν τα κάνω όλα τέλεια και φτάνει που αρέσει σε εμένα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαριαγάπη.

Υποστήριξη και συμβουλές στα σχόλια για την Μαριαγάπη

Με τα λόγια της έστειλε ένα αισιόδοξο μήνυμα σε όσους παρακολούθησαν το βίντεό της, με αποτέλεσμα να συγκεντρώσει πάνω από 14.000 likes και δεκάδες σχόλια.

Κάποιοι στα σχόλια μάλιστα την προέτρεψαν να αλλάξει καριέρα και να αρχίσει να σκέφτεται τη μουσική επαγγελματικά, ενώ άλλοι της έγραψαν ότι έχει πολύ ωραία φωνή. «Γιατί δεν τραγουδούσε τόσο καιρό; Έχεις τέλεια φωνή», ανέφερε κάποιος χαρακτηριστικά. Ενώ κάποιος άλλος την συμβούλεψε «Λίγη προσοχή στην άρθρωση και λίγα μαθήματα φωνητικής και θα είσαι ακόμα καλύτερη».

Κάποιος ακόμα την συμβούλεψε «Βγάλε την ψυχούλα σου προς τα έξω κι άσε τους άλλους. Πάντα θα έχουν κάτι άσχημο να πουν».

Πηγή κεντρικής εικόνας: @mariagapi