Η Ραφαέλα Ψαρρού έγινε 32 ετών και ο Γιώργος Καράβας με τα παιδιά της την αποθέωσαν

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Ραφαέλα Ψαρρού έγινε 32 ετών και ο Γιώργος Καράβας με τα παιδιά της την αποθέωσαν

Η Ραφαέλα Ψαρρού γιόρτασε τα γενέθλιά της οικογενειακά και ο Γιώργος Καράβας της ευχήθηκε με ένα γλυκό post γεμάτο αναμνήσεις.

O Γιώργος Καράβας και η Ραφαέλα Ψαρρού είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και δημοφιλή ζευγάρια του εγχώριου star system που σπάνια αποχωρίζονται ο ένας τον άλλον.

Ο πρώην κριτής του GNTM και η nail artist-επιχειρηματίας έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια, με τα δύο τους παιδιά (Φίλιππος και Καλλιόπη) να αποτελούν την παντοτινή τους αδυναμία.

Η ευτυχία του ζευγαριού αποτυπώνεται συχνά στους λογαριασμούς που διατηρούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τις κοινές τους αναρτήσεις να είναι τρανή απόδειξη του έρωτά τους.

Το τρυφερό post του Γιώργου Καράβα για τα γενέθλια της Ραφαέλας του

Πριν από μερικές ώρες η Ραφαέλα Ψαρρού γιόρτασε τα 32α γενέθλιά της και δέχθηκε στο σπίτι μια πολύ γλυκιά έκπληξη από την κόρη της, η οποία της ετοίμασε πρωινό.

Ο Γιώργος Καράβας θέλησε να εκφράσει δημόσια τα συναισθήματα που τρέφει για το άλλο του μισό και με αφορμή τα γενέθλια της συζύγου του έκανε μια άκρως τρυφερή ανάρτηση με σπάνιες throwback φωτογραφίες τους.

https://www.instagram.com/p/C3xMOOGMS0r/

«Χρόνια πολλά στον καλύτερο άνθρωπο που έχω γνωρίσει στη ζωή μου! Στον άνθρωπο εκείνο που έχω την τύχη να με αγαπάει ως άντρα, να είναι δίπλα μου και να στηρίζει όλες τις παρορμήσεις και στιγμές της ζωής μου (σωστές και λανθασμένες ) και να μου χαρίζει καθημερινά αυτό το χαμόγελο που μου δίνει δύναμη και πίστη! Να τα εκατοστήσεις κορίτσι μου! Σε αγαπώ πραγματικά», έγραψε ο Γιώργος Καράβας.

Γιώργος Καράβας- Ραφαέλα Ψαρρού: Το album των διακοπών τους αποδεικνύει ότι είναι couple goals

Screenshot-2024-02-26-093147.png

«Με τη Ραφαέλα αγαπιόμαστε, περνάμε ωραία, είμαι ακόμα ερωτευμένος μαζί της μετά από 10 χρόνια, την ποθώ ως γυναίκα, περνάμε ωραία και με τα παιδιά μας. Με καλούν για δουλειές στο εξωτερικό αλλά λόγω πατρότητας δεν μπορώ να φεύγω όπως στο παρελθόν. Είναι μία ριζική αλλαγή και δεν ξέρω τι αντίκτυπο θα έχει στα παιδιά μου», είχε δηλώσει ο Γιώργος Καράβας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η Ραφαέλα Ψαρρού έγινε 32 ετών και είναι καλύτερα από ποτέ

Κάθε λόγο για να πλέει σε πελάγη ευτυχίας έχει η η Ραφαέλα Ψαρρού αφού στα 32της χρόνια έχει καταφέρει να είναι μαμά δύο παιδιών, σύζυγος και δραστήρια επιχειρηματίας στον χώρο της ομορφιάς.

https://www.instagram.com/p/C3xsXRaM1YY/

«Άλλος ένα χρόνος μεγαλύτερη, άλλος ένας λόγος για να γιορτάσουμε! Στην υγειά των 32 χρόνων ζωής, αγάπης και ατελείωτων περιπετειών. Χρόνια μου πολλά! 🎉🎂✨
#32andFabulous #BirthdayVibes», έγραψε η εορτάζουσα στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Η γνωριμία, ο θυελλώδης έρωτας και ο γάμος

Καράβας και Ψαρρού παντρεύτηκαν το 2012 και παραμένουν full in love μέχρι και σήμερα, μετά από 12 χρόνια γάμου.

gamos_karavas.webp

Το μοντέλο εκφράζει συνεχώς δημόσια τα συναισθήματά του για τη σύζυγο και μητέρα των παιδιών του και παλαιότερα είχε δηλώσει: «Αν δεν ήταν η Ραφαέλα δίπλα μου δεν θα μπορούσα να κάνω όλη αυτή την καριέρα. Δεν είχαμε κοινές παρέες. Την είδα και πήγα και της μίλησα. Μου άρεσαν τα πόδια της. Με έναν διακριτικό τρόπο της έδωσα το τηλέφωνο μου και της ζήτησα να βρεθούμε. Άργησε να με πάρει τηλέφωνο, περίπου μετά από μια εβδομάδα. Βρεθήκαμε ξανά στο ίδιο μαγαζί. Δεν της ανέφερα τη δουλειά μου στο εξωτερικό. Μετά από δύο μήνες της συζήτησα να συγκατοικήσουμε και μετά από ένα χρόνο της ζήτησα να παντρευτούμε. Την ήθελα για μητέρα των παιδιών μου. Έχουμε 10 χρόνια διαφορά. Έχουμε τον Φίλιππο που είναι 7 ετών και η Καλλιόπη είναι 5 ετών».

Πηγή κεντρικής: rafaela_psarrou