Με μια φωτογραφία η Κόνι Μεταξά απέδειξε πως ήταν κάρμα ο έρωτας της με τον Μάριο Καπότση

Γεωργία Βλαχοπούλου
Με μια φωτογραφία η Κόνι Μεταξά απέδειξε πως ήταν κάρμα ο έρωτας της με τον Μάριο Καπότση

Άραγε μπορεί κανείς να προβλέψει το μέλλον του; Η Κόνι Μεταξά πάντως φαίνεται πως από μικρή ήξερε ότι το πόλο θα παίξει μεγάλο ρόλο στη ζωή της.

Δύο χρόνια μετά τον γάμο τους στα Φαλάσαρνα της Κρήτης, η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης φαίνεται πως είναι ο ορισμός του «κι έζησαν αυτοί ευτυχισμένοι». Οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι κι αυτό μπορεί ξεκάθαρα να το δει κανείς στα στιγμιότυπα που δημοσιεύουν από την καθημερινή τους ζωή. Μάλιστα, θα έλεγε κανείς πως πραγματικά αυτοί οι δύο ήταν καρμικό να είναι μαζί στη ζωή.

Η Κόνι Μεταξά έζησε μία ξεχωριστή στιγμή στη Νέα Υόρκη ενώ ο Λευτέρης Πανταζής έκανε μία αποκάλυψη

Η φωτογραφία της Κόνι Μεταξά και το κάρμα

Η αλήθεια είναι πως η Κόνι Μεταξά απέδειξε πως η θεωρία για το κάρμα στη δική τους περίπτωση τελικά ίσως έχει βάση. Σίγουρα κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το μέλλον του, γυρνώντας πίσω στα χρόνια όμως και τις παιδικές της αναμνήσεις η κόρη του Λευτέρη Πανταζή είδε πως «κρατούσε» στα χέρια της το μέλλον της, χωρίς να το γνωρίζει.

Όπως θα δεις από τις δύο φωτογραφίες που δημοσίευσε η ίδια στέκεται ιδιαίτερα ενθουσιασμένη δίπλα σε έναν κλόουν, ο οποίος τη βοηθάει να ισορροπήσει στα δάχτυλά της μια μπάλα του πόλο. Πόσο τυχαίο ήταν αυτό τελικά, δεδομένου ότι ο Μάριος Καπότσης είναι αθλητής - και μάλιστα Ολυμπιονίκης - του πόλο; «Το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον» λένε και ο Μάριος Καπότσης ήταν μοιραίο να είναι μαζί με την Κόνι Μεταξά.

Ανακαλύπτουν τον κόσμο μαζί

Η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης είναι ένα ζευγάρι που τους αρέσει να ανακαλύπτουν μαζί τον κόσμο κάνοντας ταξίδια. Μάλιστα, το πιο πρόσφατο ταξίδι τους ήταν στην Αμερική, συνδυάζοντας τις επαγγελματικές υποχρεώσεις που είχε η Κόνι Μεταξά με τη δημιουργία νέων όμορφων αναμνήσεων.

Στην Αμερική βέβαια, είχαν ξαναβρεθεί οι δυο τους και συγκεκριμένα στη Νέα Υόρκη και το Μαϊάμι. Η Κόνι Μεταξά έχει σπουδάσει στο Μαϊάμι μιούζικαλ και γι' αυτό έχει μια ιδιαίτερη αγάπη για τον συγκεκριμένο προορισμό. Βέβαια, όπως θα δεις οι δυο τους έχουν ταξιδέψει και σε αρκετές ευρωπαϊκές πόλεις, όπως στη Βαρκελώνη αλλά και το Λονδίνο, ενώ για μήνα του μέλιτος είχαν επιλέξει τις Μαλδίβες.

Η επέτειος και όσα έχουν πει ο ένας για τον άλλο

Η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης παντρεύτηκαν Ιούλιο κι έτσι μέχρι στιγμής έχουν γιορτάσει μαζί μία επέτειο γάμου. Η ίδια πάντως, δημοσιεύοντας κάποιες κοινές φωτογραφίες τους στο Instagram της, έγραψε ένα πολύ τρυφερό κείμενο για τον σύζυγό της.

«Δεν πίστευα ποτέ πως αξίζω να έχω έναν τέτοιον άνθρωπο και μια τέτοια αγάπη. Δεν πίστευα στο "για πάντα". Δεν πίστευα στην ασφάλεια. Για να σε περιγράψω πρέπει να πάρω ένα χαρτί και να ζωγραφίσω έναν πρίγκιπα της Disney ή να βάλω μια ρομαντική κωμωδία με happy ending. Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι με βρήκες και με έκανες να πιστέψω ότι υπάρχει τρόπος δυο άνθρωποι να θέλουν να είναι για πάντα μαζί. Με στηρίζεις σε όλα, δύσκολα αλλά και καθημερινά. Μικρές χαζές ανασφάλειες μέχρι βαθιά προβλήματα. Με τον δικό σου τρόπο με κάνεις και νιώθω ασφαλής. Σε θαυμάζω για το πως βοηθάς τους άλλους ακόμα κ αν δεν τους γνωρίζεις. Χωρίς να έχεις κάτι να κερδίσεις. Απλά επειδή έτσι είσαι. Δίνεις χώρο και χρόνο και όλη σου την ψυχή. Με βοηθάς να μεγαλώσω και κάποιες φορές να παραμείνω παιδί. Με αγαπάς έτσι ακριβώς όπως είμαι και ας σε εκνευρίζω. Αγαπάς τους δικούς μου ανθρώπους λες και είναι δικοί σου. Και τους έχεις κάνεις δικούς σου. Και εγώ αντίστοιχα. Θα το ξανά πω. Ασφάλεια και αγάπη που δεν περίμενα ποτέ πως μου αξίζει. Μου την δίνεις. Ολοκληρωτικά! Πρώτη φορά το νιώθω. Και αισθάνομαι έτοιμη να καταπολεμήσουμε τα πάντα μαζί. ΜΑΖΙ! Απίστευτο! Μισώ τον εαυτό μου που τα γράφω αυτά εδώ αλλά παράλληλα ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝΕ ΟΛΟΙ! Σ αγαπώ για πάντα 9/7».

https://www.instagram.com/p/Cue0JogIzq_/

Και ο Μάριος Καπότσης, όμως σε συνεντευξή του στο Πρωινό είχε μιλήσει για την Κόνι - ή Κωνσταντίνα όπως την λέει ο ίδιος - Μεταξά με τα πιο όμορφα λόγια δείχνοντας πως όχι μόνο την αγαπάει αλλά τη θαυμάζει και τη σέβεται. Όπως κι εκείνη βέβαια, αυτόν.

«Δεν έχει αλλάξει κάτι στη σχέση μας με την Κόνι μετά τον γάμο. Νομίζω ότι αλλάζει κάτι, όταν έρχεται ένα παιδί. Ακόμα δεν το έχουμε αποφασίσει, ελπίζω ότι στο προσεχές μέλλον θα μας αξιώσει ο Θεός να ξεκινήσουμε. Τη βέρα μου τη φοράω πάντα. Την Κόνι τη θαυμάζω πάρα πολύ, είναι ένα τεράστιο ταλέντο. Είναι πολύ αδικημένη, με την έννοια του ότι η Κωνσταντίνα έχει σπουδάσει στην Αμερική στο καλύτερο Πανεπιστήμιο. Δεν είναι κάτι αδούλευτο. Δεν είναι ένα κορίτσι που το κάνει αυτό από τύχη. Όλο αυτό που παρουσιάζει, είναι απολαυστικό για μένα, τη χαζεύω. Τη συμβουλεύω συνέχεια» είπε ο Ολυμπιονίκης, ενώ για τη σχέση του με τον Λευτέρη Πανταζή αποκάλυψε πως πραγματικά είναι πολύ καλή.

«Τον Λευτέρη Πανταζή τον λατρεύω. Είναι σαν δεύτερος πατέρας μου, είναι φίλος μου, είναι συνεργάτης μου, είναι πολλά. Αυτό που θέλω να πω για τον Λευτέρη, είναι κάτι που δεν το λέμε συχνά. Είναι τεράστιος καλλιτέχνης κι έχει καταφέρει κάτι που μόνο αυτός κι η Βίσση το έχουν καταφέρει. Να προσεγγίζει παιδιά 16 ετών. Έχω γράψει στίχους για τον Κωνσταντίνο Παντελίδη και σε λίγο καιρό, θα έρθει κι ένα τραγούδι με τον Λευτέρη. Με την Κωνσταντίνα δεν μπλέκω» ανέφερε χαρακτηριστικά.