Ο Διονύσης Ατζαράκης άφησε για λίγο την κωμωδία και «ξεδίπλωσε» τον εαυτό του στο «Night Out»

Τζένη Ντεμιράι
Ο Διονύσης Ατζαράκης άφησε για λίγο την κωμωδία και «ξεδίπλωσε» τον εαυτό του στο «Night Out»

«Δεν το έχω σαν αυτοσκοπό το να παντρευτώ και να κάνω παιδιά αλλά αν με μία κοπέλα δω ότι μου βγαίνει πολύ οργανικά και μας πάει προς τα εκεί, ναι, εννοείται», ανέφερε μιλώντας στο «Night Out» ο Διονύσης Ατζαράκης.

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στον Θεοχάρη Ιωαννίδη και την εκπομπή «Night Out» ο δημοφιλής stand up comedian Διονύσης Ατζαράκης, ο οποίος προσπάθησε να αφήσει στην άκρη για λίγο τα κωμικά σκετσάκια και να μιλήσει με ειλικρίνεια για σημαντικές πτυχές της ζωής του.

Η συνέντευξη προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 27 Μαρτίου και ο Θεοχάρης προσπάθησε να «ξεδιπλώσει» άγνωστες πτυχές του Διονύση Ατζαράκη.

Κάπως έτσι, μάθαμε κάποιες πληροφορίες για τη σειρά που ετοιμάζει ως σεναριογράφος και παραγωγός, για τον χώρο που «αφήνει» στον έρωτα αλλά και για το celebrity crush του.

Ο Διονύσης Ατζαράκης στο viral βίντεo για την υπόθεση στον Κολωνό συμπύκνωσε όσα νιώσαμε όλοι μας

https://www.instagram.com/reel/C4-e46poh5z/

Η σειρά που ετοιμάζει με «δυνατά χαρτιά»

Ο Διονύσης αποκάλυψε ότι ετοιμάζει μία μίνι σειρά με στοιχεία κωμωδίας και δράσης. «Ξεκίνησα πριν από κάμποσα χρόνια, τη γράφουμε μαζί με τον Θωμά Ζάμπρα, σκηνοθετώ, κάνω παραγωγή, παίζω και έχει πάρα πολύ κόσμο».

Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της σειράς είναι και η Μαίρη Συνατσάκη, ενώ δεν έχει συμφωνηθεί ακόμα αν θα τη δούμε τηλεοπτικά ή διαδικτυακά.

Πάντως, ο Ατζαράκης ανέφερε ότι μέχρι το καλοκαίρι είναι το πιθανότερο να έχουν ολοκληρωθεί τα γυρίσματα και να δρομολογηθεί η προβολή της σειράς την επόμενη σεζόν.

Πριν από λίγες ημέρες, ο 37χρονος κωμικός είχε δημοσιεύσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram κάποιες εικόνες από τα γυρίσματα της σειράς, το όνομα της οποίας παραμένει επτασφράγιστο μυστικό. Στις φωτογραφίες, πέρα από την Μαίρη Συνατσάκη βλέπουμε και άλλα αγαπημένα πρόσωπα του χώρου του θεάματος, όπως ο Σπύρος Μπιμπίλας, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η Νάντια Μπουλέ, ο Αντίνοος Αλμπάνης, ο Γεράσιμος Γεννατάς αλλά και η Έλενα Χαραλαμπούδη (5 minute mum).

Για τo celebrity crush του

Στο παιχνίδι με τις κάρτες, το οποίο ο Θεοχάρης Ιωαννίδης παίζει με όλους τους καλεσμένους του, ο Διονύσης Ατζαράκης αποκάλυψε τo celebrity crush του. «Η Margot Robbie. Δεν θα της έλεγα όχι. Και να σου πω κάτι; Είδα πρόσφατα φωτογραφίες παπαράτσι από τον άντρα της. Εντάξει, τον έχω νομίζω», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Λίγο αργότερα, σε ερώτηση σχετικά με αφίσες που είχε στο δωμάτιο του απάντησε: «Είχα της Δέσποινας Βανδή, διότι είχα crush με την Δέσποινα Βανδή, Τώρα δεν θέλω να μπω σε νερά Μπισμπίκη, οπότε έχω βρει από αυτό, αλλά είχα crush με τη Δέσποινα Βανδή. Την είχα δει στους Δύο Ξένους, που είναι μία φοβερή σειρά του Mega, και είχα ερωτευτεί τότε. Οπότε είχα αφίσα της Δέσποινας Βανδή».

Για τις σχέσεις και την προσωπική του ζωή

Μιλώντας για την προσωπική του ζωή, ο Διονύσης Ατζαράκης ανέφερε «Επειδή δεν με έχει μάθει ο κόσμος από την προσωπική μου ζωή αλλά από τη δουλειά μου και μόνο, δεν τους νοιάζει και πολύ. Και εγώ δεν το προβάλλω αλλά κανείς δε λέει “τι κάνει αυτή τη στιγμή στα ερωτικά του ο Ατζαράκης;”, δεν είναι κάτι που απασχολεί τον κόσμο ιδιαίτερα».

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως δεν έχει κάποια σχέση αυτή την περίοδο αλλά και πως ακόμα κι αν είχε δε θα ένιωθε την ανάγκη να δείχνει στιγμές από την προσωπική του ζωή.

Ακόμα, τόνισε ότι ο λόγος που είναι ελεύθερος οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο γεγονός ότι εργάζεται πάρα πολλές ώρες μέσα στην ημέρα. «Έχει συμβεί να είμαι σε σχέση και να δουλεύω πάρα πολύ. Οι κοπέλες δεν έχουν περάσει καλά, συγγνώμη κορίτσια. Σίγουρα χρειάζεται η κοπέλα να έχει κατανόηση, χρειάζεται να είναι ένας άνθρωπος που καταλαβαίνει ότι εδώ που έμπλεξα με αυτόν τον τύπο, θα πρέπει να καταλαβαίνει ότι ο άνθρωπος δουλεύει πολύ, ας είμαστε υποστηρικτικοί σε αυτό. Ευτυχώς, έχω υπάρξει τυχερός και ήμουν με κοπέλες που ήταν υποστηρικτικές».

Μιλώντας για το ενδεχόμενο γάμου τόνισε «Τώρα που αρχίζω να βλέπω τις πρώτες άσπρες τρίχες, την πρώτη έλλειψη τριχών στα σημεία, έχω αρχίσει να λέω πως θα το έβλεπα. Πρέπει να στο βγάλει, πρέπει να σου βγει λίγο οργανικά, δεν το έχω σαν αυτοσκοπό το να παντρευτώ και να κάνω παιδιά αλλά αν με μία κοπέλα δω ότι μου βγαίνει πολύ οργανικά και μας πάει προς τα εκεί, ναι, εννοείται».

Πηγή κεντρικής εικόνας: @night_out_official