Η Lea Michele του «Glee» θα γίνει για δεύτερη φορά μαμά και το ανακοίνωσε με τον πιο γλυκό τρόπο

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Lea Michele του «Glee» θα γίνει για δεύτερη φορά μαμά και το ανακοίνωσε με τον πιο γλυκό τρόπο

Η Lea Michele και ο Zandy Reich θα γίνουν για δεύτερη φορά γονείς και η χαρά της ηθοποιού δεν κρύβεται.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Lea Michele και ο σύζυγός της, Zandy Reich αφού σε λίγους μήνες θα γίνουν για δεύτερη φορά γονείς, μεγαλώνοντας την οικογένειά τους κατά ένα μέλος.

To ερωτευμένο ζευγάρι έχει ήδη έναν γιο, τον 3,5 ετών, Ever Leo, τον οποίο έχουμε δει αρκετές φορές μέσα από τις τρυφερές αναρτήσεις της ηθοποιού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πέρασαν 8 χρόνια από τον θάνατο του Cory Monteith αλλά η Lea Michele δεν τον ξέχασε

Η Lea Michele είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της

Πριν από λίγες ώρες η πρωταγωνίστρια του «Glee» έκανε μια ανάρτηση-έκπληξη στο Instagram, ανακοινώνοντας τη δεύτερη εγκυμοσύνη της. Στο γλυκό καρουζέλ φωτογραφιών που μοιράστηκε η Michele τη βλέπουμε να φορά λευκά εσώρουχα και να κρατά τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Όπως θα δεις παρακάτω η 37χρονη διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και μετρά αντίστροφα για τον ερχομό του νέου μέλους.

https://www.instagram.com/p/C5BbRQauYYW/

«Η μαμά, ο μπαμπάς και ο Ever είναι πολύ χαρούμενοι», έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα τoυ post.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης της εγκυμοσύνης η ηθοποιός ήρθε αντιμέτωπη με σοβαρές επιπλοκές καθώς όπως είχε γίνει γνωστό μια μεγάλη αιμορραγία την καθήλωσε στο κρεβάτι για όλο το πρώτο τρίμηνο της κύησης.

https://www.instagram.com/p/B_sZHDmlqdw/

Παράλληλα η ηθοποιός έλαβε προγεστερόνη ώστε να μπορέσει να συνεχιστεί ομαλά η εγκυμοσύνη και ευτυχώς όλα πήγαν καλά, με το ζευγάρι να υποδέχεται τον γιο του τον Αύγουστο του 2020.

https://www.instagram.com/p/C4S2CfZOsoh/

«Ήταν απλώς φρικτό. Ήταν απολύτως, απολύτως φρικτό…. Νόμιζα ότι ήταν ό,τι πιο φοβισμένο θα φοβόμουν ποτέ στη ζωή μου, μέχρι που τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο περίπλοκα», είχε ομολογήσει η 37χρονη.

https://www.instagram.com/p/CxVkpx1ufOH/

«Έχω πίστη ότι ο Θεός θα μας φέρει άλλο ένα (παιδί) όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή», είχε εξομολογηθεί παλαιότερα η Michele στους followers της, αφήνοντας να εννοηθεί ότι εκείνη και ο σύζυγός της αντιμετώπισαν κάποιες δυσκολίες στην προσπάθειά τους να ξαναγίνουν γονείς.

Μιλώντας στο People για τη ζωή της εκτός τηλεόρασης η ηθοποιός είχε τονίσει: «Είμαι τόσο απίστευτα ευγνώμων που μπορώ τώρα να πω ότι το έκανα αυτό και το έκανα καλά. Τώρα ήρθε η ώρα να γίνω απλώς η μαμά τoυ Εver για λίγο».

Και πρόσθεσε: «Η καλύτερη μέρα ολόκληρου του χρόνου ήταν όταν ο σύζυγός μου πήρε τον γιο μου να δει το Funny Girl, με τους δυο τους να είναι στο κοινό. Ο γιος μου καθόταν και παρακολουθούσε την παράσταση και ήταν τόσο ξεχωριστό για μένα που τον έχω εκεί να βλέπει τη μαμά του».

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Η Michele και ο Reich ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2017. Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον αρραβώνα του τον Απρίλιο του 2018 με την ηθοποιό να δημοσιεύει φωτογραφίες στο Instagram με το δαχτυλίδι αρραβώνων της. Ο έρωτάς τους επισφραγίστηκε τον Μάρτιο του 2019 με μια γαμήλια τελετή στη Νάπα της Καλιφόρνια.

Πηγή κεντρικής: leamichele