Μετά τη συνάντηση με Τσιτσιπά-Badosa ο David Beckham βρήκε & άλλο τρόπο για να ενθουσιάσει τις fans

Τσακιρίδου Χριστίνα
Μετά τη συνάντηση με Τσιτσιπά-Badosa ο David Beckham βρήκε & άλλο τρόπο για να ενθουσιάσει τις fans

Ο David Beckham παραμένει σε άριστη φυσική κατάσταση και αυτό οφείλεται στη σκληρή γυμναστική που κάνει καθημερινά. Η συνάντηση με την Στέφανο Τσιτσιπά και την Paula Badosa.

Μπορεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Paula Badosa να εγκατέλειψαν νωρίς το Miami Open λόγω αποκλεισμού ωστόσο φρόντισαν να μην αφήσουν τίποτα να τους ρίξει την ψυχολογία.

Οι δύο αθλητές απολαμβάνουν το ταξίδι τους και την μικρή παύση από τις προπονήσεις, περνώντας ξέγνοιαστες στιγμές στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Τσιτσιπάς και Badosa συνάντησαν τον David Beckham

Πριν επιστρέψει στην Ευρώπη, το ερωτευμένο ζευγάρι βίωσε μια αξιομνημόνευτη εμπειρία καθώς επισκέφθηκε το προπονητικό κέντρο της Inter Miami CF, που ίδρυσε πριν λίγα χρόνια ο David Beckham.

https://www.instagram.com/p/C4_en8brbaq/

Οι δύο άσσοι του tennis είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν τον πρόεδρο και ιδρυτή της ομάδας, David Beckham και να φωτογραφηθούν μαζί του, φορώντας custom made φανέλες του ποδοσφαιρικού συλλόγου.

O διάσημος ποδοσφαιριστής έχει αποσυρθεί τα τελευταία χρόνια από την ενεργό δράση αλλά το γήπεδο εξακολουθεί να αποτελεί την μεγάλη του αγάπη. Η Paula Badosa επέλεξε φανέλα με το όνομά της ενώ ο Tσιτσιπάς μια φανέλα του Messi.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Τσιτσιπάς-Badosa είναι κυριολεκτικά αχώριστοι και οι κοινές τους εμφανίσεις σε συνδυασμό με τις αναρτήσεις τους στα social media, το αποδεικνύουν περίτρανα.

Μιλώντας στη γερμανική εφημερίδα Bild, ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε αναφερθεί με τα πιο τρυφερά λόγια για την αγαπημένη του τονίζοντας: «Δεν νομίζω πως αυτό θα μπορούσε να είναι μια απλή φιλία, θα ήταν κάτι ασυνήθιστο. Ναι, είμαστε ζευγάρι. Όχι μόνο ζευγάρι, είμαστε αδελφές ψυχές. Έτσι πρέπει καταρχάς να οριστούμε. Περισσότερο σαν αδερφές ψυχές, παρά οποιαδήποτε άλλη σχέση ή τρυφερό πράγμα. Φυσικά και υπάρχει πολύ από αυτό, αλλά είναι σπάνιο να βρίσκεις την αδελφή ψυχή σου. Αν ρωτήσετε την εκείνη, θα σας πει το ίδιο πράγμα».

Kαι πρόσθεσε: «Θα σας πω αυτό: έχω γνωρίσει πολλές γυναίκες στη ζωή μου και δεν με έχει ελκύσει ποτέ καμία άλλη τόσο πολύ, δεν έχω βρει ποτέ τόση ομορφιά και τόσο ενδιαφέρον στο μυαλό μιας γυναίκας και το είπα στην Paula και είμαι χαρούμενος, γιατί άκουσα το ίδιο και από εκείνη. Τα μυαλά μας ευθυγραμμίζονται και είναι μια τόσο πνευματική σύνδεση, περισσότερο από μια έλξη. Θα ήταν λάθος αν αυτό δεν συνέβαινε, πολύ λάθος. Η ενέργεια που έχουμε είναι εξαιρετική, είναι πολύ όμορφο να το ζεις αυτό. Δεν είναι πολλοί άνθρωποι που έχουν την ευκαιρία να ζήσουν κάτι τέτοιο. Μπορεί να ακουστώ cringe τώρα που θα πω αυτό, όμως δεν πίστευα στην πνευματική σύνδεση, στις αδελφές ψυχές. Τώρα ξέρω ότι υπάρχει. Είναι περίεργο, γιατί όταν ταξιδεύεις σε όλο τον κόσμο, δεν ψάχνεις για τίποτα, πιστεύεις ότι θα βρεις κάτι και μερικές φορές είναι μπροστά σου. Αυτό ακριβώς συνέβη».

O David Beckham «λιώνει» στη γυμναστική και οι fans δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους

Λίγο αργότερα ο David Beckham έκανε νέο Instagram-ικό «χτύπημα», δημοσιεύοντας ένα βίντεο μέσα από το γυμναστήριο όπου ασκείται υπό τις οδηγίες του προπονητή του.

Φορώντας μόνο ένα αθλητικό σορτσάκι ο Beckham εκτέλεσε διάφορες ασκήσεις και μας υπενθύμισε γιατί παραμένει ένας από τους πιο sexy και fit άντρες του πλανήτη.

https://www.instagram.com/reel/C5BixJArKxR/

«Το γόνατο μέχρι το στήθος σου. Πάψε Bob», έγραψε ο David Beckham στη λεζάντα του post του, κάνοντας tag τον προπονητή του, καθώς κορόιδευε τις οδηγίες του.

Όπως ήταν αναμενόμενο οι fans του 48χρονου «έλιωσαν», αφήνοντας άκρως κολακευτικά και fun σχόλια κάτω από την ανάρτηση.

Screenshot-2024-03-28-164826.png

«Μεγαλώνεις σαν το καλό κρασί», «Η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός», «Αυτό μου έφτιαξε τη μέρα», ήταν μόνο μερικά από τα σχόλια.

Ο David Beckham ποζάρει με τις κότες του και η Victoria τον «μπλέκει» σε νέες περιπέτειες

https://www.instagram.com/p/C4_en8brbaq/

Πηγή κεντρικής: davidebeckham