Ο Brooklyn Beckham έγινε 25 αλλά η ανάρτηση της Victoria για εκείνον δεν είχε τα αναμενόμενα σχόλια

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ο Brooklyn Beckham έγινε 25 αλλά η ανάρτηση της Victoria για εκείνον δεν είχε τα αναμενόμενα σχόλια

Μπορεί η Victoria Beckham να ήθελε να πει στον David πως ανέθρεψαν πολύ καλά τον γιο τους, οι followers της όμως κατάλαβαν κάτι άλλο και διχάστηκαν.

Τα γενέθλιά του έχει σήμερα 4 Μαρτίου ο μεγαλύτερος γιος του David και της Victoria Beckham, o Brooklyn Joseph Peltz Beckham, όπως είναι ολόκληρο το όνομά του. H μαμά του, όπως ήταν αναμενόμενο θέλησε να ευχηθεί στον πρωτότοκό της και δημόσια μέσα από το προφίλ της στο Instagram, ωστόσο αυτό δεν πήγε καλά.

«Σήμερα γιορτάζουμε τον Brooklyn που γίνεται 25!!! David σε αγαπώ τόσο πολύ και είμαι τόσο περήφανη για τους γονείς που είμαστε. Είμαστε καλή ομάδα!!!!» έγραψε στην ανάρτησή της η Victoria, δημοσιεύοντας και μια φωτογραφία που είναι οι τρεις τους.

Θα γίνει η Victoria Beckham γιαγιά; Η ξεκαρδιστική απάντησή της

https://www.instagram.com/p/C4Frx6HowGp/

Η ανάρτησή της γέμισε με σχόλια, όμως τα περισσότερα δεν αφορούσαν τις αναμενόμενες ευχές στον γιο του δημοφιλούς ζευγαριού αλλά το γεγονός πως η Victoria Beckham σε ένα post που κανονικά θα έπρεπε σύμφωνα με τους fans της να είναι αφιερωμένο μόνο στον γιο της, εκείνη εξέφρασε την αγάπη της στον David Beckham εκθειάζοντας τους ίδιους για το πόσο καλοί γονείς έγιναν.

David και Victoria Beckham γιορτάζουν δείχνοντας πως ο έρωτας δε χάνεται μετά από 25 χρόνια γάμου

Φράσεις όπως «Περίεργη ανάρτηση για να γιορτάσει τα γενέθλια του γιου της; Φαίνεται περισσότερο σαν ένα post λατρείας για τον David» και «Η μέρα πρέπει να είναι αφιερωμένη στον Brooklyn κι όχι σε σένα Victoria» γέμισαν το προφίλ της με τους πολλούς να αναρωτιούνται γιατί η ίδια δεν έκανε μια ανάρτηση αφιερωμένη μόνο στον γιο της.

https://www.instagram.com/p/Cx9c3-LLxl6/

Βέβαια, κάποιοι άλλοι πήραν το μέρος της λέγοντας πως καμιά φορά κι οι κόποι των γονιών πρέπει να αναγνωρίζονται και τα γενέθλια του Brooklyn ήταν μια καλή ευκαιρία. «Μερικές φορές οι γονείς αξίζουν αναγνώριση και στα γενέθλια του παιδιού. Είναι περήφανοι για τη δουλειά που έκαναν ως γονείς» έγραψαν όσοι στήριξαν τις «διαφορετικές» ευχές της Victoria.

Πολύ κακό για το τίποτα

Όπως αποδείχθηκε βέβαια, βιάστηκαν να κρίνουν την Victoria Beckham και την ανάρτησή της, αφού δεν είχαν προσέξει πως το ακριβώς προηγούμενο post της ήταν αφιερωμένο εξ ολοκλήρου στον Brooklyn.

«Χρόνια πολλά Brooklyn. Σε αγαπάμε όλοι τόσο πολύ. Γενναιόδωρος, αστείος, ταλαντούχος με την πιο ευγενική και δοτική καρδιά. Είμαστε τόσο περήφανοι για τον γιο, τον μεγάλο αδερφό και τον σύζυγο που είσαι. Πάντα βάζεις τους πάντες πάνω από τον εαυτό σου. Η αγάπη και η ενέργειά σου είναι τόσο ξεχωριστή και συγκινεί όλους όσους συναντάς. Σε αγαπάμε!!!!!» έγραφε στην πρώτη ανάρτηση που έκανε η ίδια για τα γενέθλια του γιου της.

https://www.instagram.com/reel/C4FrLNxor6V/

H ανάρτηση του David

Και ο David Beckham πάντως έκανε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση για τον γιο του δημοσιεύοντας ένα βίντεο από οτ γήπεδο, με τον Brooklyn μικρό να φοράει την αμφίεση του μπαμπά του.

«Χαρούμενα 25α γενέθλια στο μεγάλο μου αγόρι. Είμαι τόσο περήφανος για τον άντρα που έγινες και που πάντα κρατούσες τις ίδιες αξίες, με τις οποίες μεγάλωσες, με το να είσαι δηλαδή καλός και ευγενικός. Σε αγαπάμε τόσο πολύ. Να έχεις την πιο εκπληκτική μέρα» έγραψε ο πρώην ποδοσφαιριστής.

https://www.instagram.com/reel/C4FYa9zoUSO/

Oι ευχές της συζύγου του

Victoria Beckham & Nicola Peltz χόρεψαν «Spice Girls» και έβαλαν τέλος στις φήμες για τη σχέση τους

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην ευχηθεί στον Brooklyn και η σύζυγός του, η Nicola Peltz δημοσιεύοντας μια πολύ ρομαντική φωτογραφία τους και γράφοντας στη λεζάντα: «Χρόνια πολλά Βrooklyn! Ελπίζω όλες οι επιθυμίες σου να γίνουν πραγματικότητα! Σε αγαπώ τόσο πολύ! Έχεις την πιο όμορφη καρδιά και είμαι τόσο τυχερή που σε "είναι" δική μου».

https://www.instagram.com/p/C4FhZJGr4FP/