Ο David Beckham ποζάρει με τις κότες του και η Victoria τον «μπλέκει» σε νέες περιπέτειες

Ο David Beckham ποζάρει με τις κότες του και η Victoria τον «μπλέκει» σε νέες περιπέτειες

«Ντρέπονται λίγο να δείξουν τις κόκκινες μύτες τους», έγραψε στην περιγραφή της ανάρτησής του ο David Beckham.

Ο David Beckham μας έδειξε ξανά τις κότες του στο Cotswolds, σε ένα αγρόκτημα αξίας 6 εκατομμυρίων λιρών, την Τετάρτη 13 Μαρτίου.

Οι κότες ήταν το δώρο που του έκανε η σύζυγός του Victoria, για τα Χριστούγεννα και από τότε έχει επιλέξει να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του ακολούθους ορισμένες σχετικές εικόνες.

Στο πρόσφατο βίντεο που δημοσίευσε, ο David εθεάθη να κάνει βόλτα γύρω από το κοτέτσι, φορώντας ένα κομψό χακί σακάκι, καφέ παντελόνι και καπέλο. Οι κότες τον ακολουθούσαν, καθώς τις τάιζε.

Στην περιγραφή της ανάρτησής του έγραψε: «Λίγη ελαφριά κηπουρική με τα παιδιά! Νομίζω ότι τους αρέσω. @victoriabeckham ευχαριστώ για την έμπνευση».

Ο Brooklyn Beckham έγινε 25 αλλά η ανάρτηση της Victoria για εκείνον δεν είχε τα αναμενόμενα σχόλια

https://www.instagram.com/reel/C4dQ5fqr1uO/

Η selfie με τις κότες

Λίγες ημέρες αργότερα, το Σάββατο 16 Μαρτίου, ο David Beckham δημοσίευσε ακόμα ένα στιγμιότυπο με τις κότες του. Συγκεκριμένα, ανέβασε μία selfie στην οποία ποζάρει χαμογελαστός όσο εκείνες περπατούν ανέμελες πίσω του.

Έχοντας βάλει μία κόκκινη μύτη, έγραψε στην περιγραφή της ανάρτησής του «Ντρέπονται λίγο να δείξουν τις κόκκινες μύτες τους». Τα σχόλια φυσικά ήταν αμέτρητα και πολύ ήταν εκείνοι έδειξαν να απολαμβάνουν το χιούμορ του David.

https://www.instagram.com/p/C4il_bwIzm5/

«Ο ηλεκτρολόγος Beckham επέστρεψε»

Εκτός από τις κότες, όμως, ο Beckham βρέθηκε στο επίκεντρο και για ακόμα έναν σημαντικό λόγο. Ο πρώην ποδοσφαιριστής ανέλαβε χρέη ηλεκτρολόγου και ανέβηκε σε σκάλα για να αλλάξει λάμπα, χωρίς να φοράει την μπλούζα του.

Η Victoria τράβηξε σε βίντεο το στιγμιότυπο και το δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με αποτέλεσμα η εικόνα του Beckham στη σκάλα να κάνει τον γύρο του του διαδικτύου.

Η σχεδιάστρια μόδας έγραψε στην περιγραφή της ανάρτησής της «Ο ηλεκτρολόγος επέστρεψε».

https://www.instagram.com/reel/C4i6sOzoH_7/

Θα γίνει η Victoria Beckham γιαγιά; Η ξεκαρδιστική απάντησή της

Πηγή κεντρικής εικόνας: @davidbeckham