Η δίκη της μητέρας του Φίλιππου στη Γη της ελιάς οδηγεί στο τέλος του: Η συμφιλίωση με τη Βασιλική

Κατερίνα Μπούσιου
Η δίκη της μητέρας του Φίλιππου στη Γη της ελιάς οδηγεί στο τέλος του: Η συμφιλίωση με τη Βασιλική

Οι νέες δηλώσεις του Διονύση Παπανδρέου που μας προβλημάτισαν. Το ενδεχόμενο ανατροπής για το θάνατό του και οι τύψεις της Χάιδως γιατί εξαιτίας της δίκης της θα χάσει τη ζωή του ο γιος της. Οι δραματικές εξελίξεις στη Γη της ελιάς. 

Μπορεί να απέχουμε πολύ από το τέλος της Γης της ελιάς, αλλά δεν παύει να μας απασχολεί ως πληροφόρηση το φινάλε. Οι φανς της σειράς σταθερά τις τελευταίες ημέρες ασχολούνται με τον αγαπημένο τους Φίλιππο. Ενδόμυχα δεν θέλουν να ισχύει το spoiler για τη δολοφονία του. Και η αλήθεια είναι ότι κάπως μας μπέρδεψε και με τις δηλώσεις του ο Διονύσης Παπανδρέου που τον υποδύεται.

Ο διπλός εφιάλτης για Αρετή και Αθηνά

Μέχρι να φτάσουμε στο τέλος έχουμε πολύ δρόμο ακόμη στη Γη της ελιάς. Το ενδιαφέρον μας αρχικά θα κρατήσει αμείωτο η Αρετή - Δώρα Χρυσικού. Με την μεγάλη της δικαστική περιπέτεια. Όλα τα στοιχεία είναι εναντίον της. Εκτός από την κατηγορία για τη δολοφονία του Τάσου έχει να αντιμετωπίσει και απειλές εντός φυλακής από μία συγκρατούμενη της.

Το μεγάλο δίλημμα της Βασιλικής στη Γη της ελιάς και ο νέος σύντροφος μετά την απώλεια του Φίλιππου

Μετά από μεγάλο κόπο και με τη βοήθεια της Μαργαρίτας η οποία θα είναι μάρτυρας σε ένα συμβάν που αφορά στη σύζυγο του Τάσου, η Αρετή θα αθωωθεί. Η πρώην του φούρναρη ευθύνεται για τον θάνατό του και όχι εκείνη. Πολύ ωραία ανατροπή αυτή στη σειρά.

Ενδιάμεσα όλων αυτών θα έχουμε και μία εξαφάνιση. Η Φιλιώ, η κόρη της Αθηνάς (Άντζελα Γκερέκου) από αντίδραση για τον επικείμενο γάμο της με τον Τζον εξαφανίζεται από το σπίτι. Ευτυχώς είναι παροδική η περιπέτεια.

Ας επιστρέψουμε όμως στο μεγάλο ζήτημα του Φίλιππου. Όλα στην ουσία ξεκινούν από τη δίκη της Χάιδως για τη δολοφονία του Βαφέα. Η οικογένεια του δεν έχει ξεχάσει την κόντρα με τη δική της οικογένεια και ζητά ακόμη εκδίκηση. Επειδή έτσι όπως θα εξελιχθεί η δίκη, η μητέρα του Φίλιππου σχεδόν την τελευταία στιγμή θα σωθεί, το μένος των αντιπάλων της θα οδηγήσει σε αντίποινα.

https://www.instagram.com/p/CrYaUmeMeFg/

Αυτά τα αντίποινα θα είναι η εξόντωση του Φίλιππου. Το επιβεβαίωσε και ο ηθοποιός Διονύσης Παπανδρέου που τον υποδύεται με συνέντευξή του στο περιοδικό ΜyTv λέγοντας πως: «Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι η δίκη της Χάιδως και το τέλος του Φίλιππου συνδέονται. Δεν ξέρουμε αν θα γίνει φονικό ή αν ο Φίλιππος εγκαταλείψει τη Μάνη λόγω απειλών».

Αυτό το τελευταίο τα ανατρέπει όλα, γιατί τα spoilers ανέφεραν πως δολοφονείται. Το γύρισμα προφανώς αυτής της σκηνής δεν έχει ακόμη πραγματοποιηθεί, γιατί χρονικά αυτή η εξέλιξη είναι κοντά στο Πάσχα. Λέτε η σεναριογράφος Βάνα Δημητρίου να έχει αποφασίσει διαφορετικά το φινάλε του;

Η προδοσία σε μία σχέση στη Γη της ελιάς και το μυστήριο με το μέλλον της Βασιλικής

Πάντως αυτό που θα χαροποιήσει τους νεαρούς θαυμαστές του ηθοποιού, είναι αυτό που δήλωσε στην ίδια συνέντευξη, ότι με τη Βασιλική θα έχει συμφιλιωθεί και θα έχουν βρει μία κοινή λύση για να συνεχίσει εκείνος τις σπουδές του στην Αθήνα.