Η Κατερίνα Παπουτσάκη ποζάρει με τον αδερφό της και λέει πως η οικογένεια είναι πάνω απ' όλα

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Κατερίνα Παπουτσάκη ποζάρει με τον αδερφό της και λέει πως η οικογένεια είναι πάνω απ' όλα

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μας συστήνει τον μικρότερο αδερφό της μέσα από μια αυθόρμητη φωτογραφία και οι followers της έκαναν το πιο εύστοχο σχόλιο.

Μια αρκετά δημιουργική περίοδο διανύει η Κατερίνα Παπουτσάκη αφού το τελευταίο διάστημα πραγματοποιεί guest live εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές της πρωτεύουσας.

Η γνωστή ηθοποιός ασχολείται ενεργά με το τραγούδι και πριν λίγους μήνες έκανε το ντεμπούτο της στην εγχώρια μουσική βιομηχανία με το τραγούδι «Λουλουδάκι», το οποίο αγαπήθηκε από τους θαυμαστές της.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μας συστήνει τον αδερφό της

Πριν από λίγες ώρες η ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια selfie φωτογραφία όπου την βλέπουμε στο αυτοκίνητο μαζί με τον αδελφό της, Γιάννη.

Εμφανώς ευδιάθετοι και ντυμένοι casual, οι δυο τους πόζαραν στον φακό και απέδειξαν για μια ακόμα φορά πόσο αγαπημένοι είναι.

https://www.instagram.com/p/C5EVP_6o1Zn/

«Η οικογένεια έρχεται πρώτη. Ο Γιάννης Παπουτσάκης της καρδιάς μου», έγραψε η Κατερίνα Παπουτσάκη στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Oι θαυμαστές της 45χρονης έσπευσαν να κάνουν κολακευτικά σχόλια με έναν fan να τονίζει: «Έχετε την ίδια αύρα».

Screenshot-2024-03-29-100845.png

«Τα παπουτσάκια», έγραψε με χιούμορ κάποιος άλλος.

Screenshot-2024-03-29-100921.png

Πριν από ένα χρόνο η ηθοποιός είχε βρεθεί στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σχέση με τον αδερφό της, Γιάννη.

H Kατερίνα Παπουτσάκη απάντησε πολύ εύστοχα στην τοξικότητα των social media

«Είναι πέντε χρόνια μικρότερος. Θεωρούσα για τον εαυτό μου ότι είμαι Παναγία αλλά ανακαλώ σε κάποιες φάσεις για τα βασανιστήρια που έκανα στον αδελφό μου. Έπαθε από μένα! Τον κυνηγούσα και τον τρόμαζα. Ηδονιζόμουν από την εξουσία που ένιωθα», είχε δηλώσει με ειλικρίνεια η ηθοποιός.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές ακόμα φωτογραφίες της ηθοποιού με τον αδερφό της.

Η νέα ζωή μετά το διαζύγιο

Μιλώντας πρόσφατα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο «The 2night Show» η Κατερίνα Παπουτσάκη εξομολογήθηκε: «To 2023 ήταν δύσκολο, χώρισα έπειτα από 10-11 χρόνια. Δεν έχει σημασία αν χωρίζεις παντρεμένος ή όχι αλλά αν έχεις παιδιά το κάνει πιο σύνθετο. Είναι μία νέα κατάσταση, δεν είναι εύκολος ο χωρισμός και κυρίως για το πώς το εκλαμβάνουν τα παιδιά. Ζητήσαμε βοήθεια από ψυχολόγο».

Και πρόσθεσε: «Δεν πέρασε από το μυαλό μου να μείνω στον γάμο μέχρι να μεγαλώσουν τα παιδιά μας. Επειδή προβλήματα υπήρχαν πάντοτε, ένας καλός γνώμονας για να μείνεις, είναι επειδή υπήρχαν παιδιά. Το σκέφτεσαι 2 και 3 φορές, δεν το συζητώ. Είμαι παιδί χωρισμένων γονιών. Χώρισαν όταν ήμουν 6-7 χρονών και τα λάθη που έχω ζήσει είναι αυτά που προσπαθώ να μην αναπαράγω, γιατί είναι χαραγμένα στο συναίσθημά μου».

Όσον αφορά τη νέα της καθημερινότητα η ηθοποιός τόνισε: «Είμαι σε πολύ καλή φάση έχω τα παιδιά μου, περνάω πολύ χρόνο με τους φίλους μου και έχω τη δουλειά μου που την αγαπάω πάρα πολύ».

Πηγή κεντρικής: katerina_papoutsaki