Survivor: Το colpo grosso της Μαρίας Αντωνά, η αποχώρηση και το κοινό που αντιδρά στην «τουρίστρια»

Γεωργία Βλαχοπούλου
Survivor: Το colpo grosso της Μαρίας Αντωνά, η αποχώρηση και το κοινό που αντιδρά στην «τουρίστρια»

Όσο κι αν τη στήριξε ο Άρης Σοϊλέδης στα social media, η Μαρία Αντωνά «κρέμασε» την ομάδα της, έπαιξε colpo grosso κόντρα στις συνυποψηφιές της για αποχώρηση και κέρδισε τον τίτλο της «τουρίστριας» από το κοινό.

Εδώ και δύο μήνες που προβάλλεται το Survivor, πολλοί ήταν αυτοί που αναρωτήθηκαν πώς είναι δυνατόν η Μαρία Αντωνά να κατάφερε να επιλεγεί ως παίκτρια, αφού φοβάται τόσο τα ύψη όσο και το νερό. Ως γνωστόν, όμως στο συγκεκριμένο ριάλιτι επιβίωσης οι μισές πίστες των αγωνισμάτων έχουν ως βασικό «κορμό» το υδάτινο στοιχείο.

Τουρίστρια η Αντωνά στο Survivor;

Μέχρι τώρα, η ίδια κατάφερε να επιβιώσει, παραμένοντας τις πιο πολλές φορές εκτός στίβου μάχης «προσφέροντας» στην Μπλε ομάδα πέναλτι. Υπήρχαν βέβαια, και κανά δυο φορές που ξεπέρασε τον φόβο της και μπήκε να αγωνιστεί βουτώντας στο νερό. Όσο ο καιρός περνάει όμως, το να μένει εκτός αγώνα και να κερδίζουν πέναλτι οι αντίπαλοι ήταν κάτι που άρχισε να κάνει την ομάδα των Διασήμων να δυσανασχετεί. Η Κατερίνα Δαλάκα ωστόσο, ήταν αυτή που το είπε ξεκάθαρα ψηφίζοντάς την - κι ας είναι «φίλες» - μετά τη χαμένη τρίτη ασυλία.

Survivor: Ο James ήθελε την Αντωνά υποψήφια και ο Σοϊλέδης αντέδρασε κάνοντας μια αποκάλυψη

Κι ενώ ο Άρης Σοϊλέδης υπερασπίστηκε το κορίτσι του στα social media - λέγοντας πως ναι μεν η Μαρία Αντωνά έχει κάποιες φοβίες αλλά στατιστικά είναι η τρίτη καλύτερη παίκτρια των Κόκκινων άρα για ποιο λόγο να την ψηφίσει η Κατερίνα Δαλάκα που πάντα ψηφίζει αγωνιστικά - η κίνησή της στον τέταρτο αγώνα ασυλίας έκανε τους fans του ριάλιτι να πάρουν ξεκάθαρα θέση εναντίον της.

To colpo grosso της Αντωνά:

Bλέποντας πως η πίστα έχει πάλι σχέση με το νερό και δεδομένου ότι αν έχαναν αυτόν τον αγώνα ασυλίας εκείνη θα ήταν αυτή που θα έβγαινε προτεινόμενη - αφού οι υπόλοιπες γυναίκες των Κόκκινων ήταν ήδη υποψήφιες (Αναστασία κι Ευγενία) ή δεν μπορούσαν να ψηφιστούν λόγω τραυματισμού (Δαλάκα, Ασημίνα) - η Μαρία Αντωνά επέλεξε να μην αγωνιστεί αλλά να «ξεκουραστεί» όπως είπε για να αντιμετωπίσει την πιθανή επερχόμενη μονομαχία της.

Το κοινό που παρακολουθεί το παιχνίδι, φυσικά και αντέδρασε αρνητικά απέναντι στην παίκτρια των Διασήμων, αφού στην ουσία η ομάδα της πάλευε να κερδίσει τον αγώνα ασυλίας μόνο και μόνο για να μην βγει εκείνη υποψήφια. Εκείνη λοιπόν, όχι μόνο δεν έπαιξε αλλά γνωρίζοντας πως μπορεί να χάσουν επέλεξε να μείνει εκτός, αφήνοντας τις δύο συμπαίκτριές της που ήδη ήταν υποψήφιες να κουραστούν διπλά εξαιτίας των πέναλτι, μία μέρα πριν τη μονομαχία.

Kαι βέβαια, αυτό συνέβη. Οι Διάσημοι έχασαν τον τέταρτο αγώνα ασυλίας και η Μαρία Αντωνά, μαζί με την Ευγενία και την Αναστασία από την ομάδα της και την Μαριλίνα από τους Μπλε θα είναι η τέσσερις παίκτριες που θα μονομαχήσουν για την παραμονή τους.

Survivor: Ο James ήθελε την Αντωνά υποψήφια και ο Σοϊλέδης αντέδρασε κάνοντας μια αποκάλυψη

Η Μαρία Αντωνά βέβαια, στην ατομική της συνέντευξη είπε πως ίσως αποχωρήσει και οικειοθελώς, καθώς δεν έχει να αποδείξει τίποτα σε κανέναν παρά μόνο στον εαυτό της και αυτό έκανε, υπερβαίνοντας πολλούς από τους φόβους της.

Βέβαια, έριξε και τα «βέλη» της στον James και τα όσα έχει πει για εκείνη κατά καιρούς στα συμβούλια για το πόσο καλή ή όχι είναι αγωνιστικά, παρότι το τελευταίο διάστημα και στο τελευταίο συμβούλιο εκείνος είπε πως αν βγει προτεινόμενη, εκείνη θα είναι που θα γυρίσει σίγουρα στην καλύβα της ομάδας της, συγκριτικά με τις αντίπαλές της.

Πάντως κανένα από τα σχόλια του James δεν σήκωσε τέτοιο «κύμα» αρνητικών σχολίων για την Μαρία Αντωνά, όσο η αποχή της από τον τέταρτο αγώνα ασυλίας.

Δες πώς αντέδρασε ο κόσμος στην απόφαση της Μαρίας Αντωνά