Survivor: Η Μαρία Αντωνά έφυγε και ο Άρης Σοϊλέδης «πρόδωσε» όσα κατάλαβε πριν την αποχώρηση

Γεωργία Βλαχοπούλου
Survivor: Η Μαρία Αντωνά έφυγε και ο Άρης Σοϊλέδης «πρόδωσε» όσα κατάλαβε πριν την αποχώρηση

Η Μαριλίνα από τους Μαχητές μπορεί να ήταν φαβορί για να αποχωρήσει, αλλά τελικά παρέμεινε και η έκφραση της Σταυρούλας τα είπε «όλα».

Τελείως άλλη τροπή πήραν τα πράγματα στη μονομαχία της εβδομάδας στο Survivor. Ενώ οι περισσότεροι από το κοινό είχαν «ποντάρει» πως θα φύγει ή η Ευγενία από τους Διάσημους ή η Μαριλίνα από τους Μαχητές, αυτή τελικά που δεν θα ξαναδούμε στον Άγιο Δομίνικο ήταν η Μαρία Αντωνά.

Survivor: Το colpo grosso της Μαρίας Αντωνά, η αποχώρηση και το κοινό που αντιδρά στην «τουρίστρια»

Βέβαια, η ίδια είχε πει στην ατομική της συνέντευξη πως θα αποφάσιζε την ημέρα της μονομαχίας αν ήθελε να παραμείνει στο ριάλιτι επιβίωσης και να που τελικά, παίζοντας στο minimum που μπορούσε επίτηδες έχασε από την Ευγενία (Μαριλίνα και Αναστασία που ήταν επίσης υποψήφιες είχαν καταφέρει να παραμείνουν στο παιχνίδι) στην τελική τους αναμέτρηση, αποχωρώντας όπως είπε «γεμάτη» από το παιχνίδι.

Η αποχώρησή της ωστόσο, με τον τρόπο που έγινε, ενώ θα μπορούσε να είναι συγκινητική για το κοινό που παρακολουθεί το παιχνίδι (αντίστοιχη κίνηση είχε κάνει ο Σωτήρης Λαμάι παραχωρώντας τη θέση του στον Σταμάτη κι όλοι είχαν συγκινηθεί), εν τέλει ήταν αδιάφορη και μάλλον αναμενόμενη - ή η πιο επιθυμητή καλύτερα - μεταξύ των υποψήφιων παικτριών προς αποχώρηση κι αυτό γιατί κανείς δεν πρόλαβε να ξεχάσει την κίνησή της να μην παίξει στον τέταρτο αγώνα ασυλίας.

Κάτι που φυσικά, δεν άφησε ασχολίαστο και ο James Καφετζής, ο οποίος για να την «πει» στην Μαρία Αντωνά για την κριτική της στον Ρικουνάκη (την πρόσφατη προσθήκη των Διασήμων) ανέφερε πως πιο άσχημο από τον «πανηγυρισμό» του παίκτη των Κόκκινων με την Μπλε ομάδα μετά την ήττα των Διασήμων στον 4ο αγώνα ασυλίας, ήταν η αποχή της και το γεγονός πως άφησε τις συμπαίκτριές της, που ήταν και υποψήφιες, έπαιξαν εξαιτίας της πολύ περισσότερο.

Το μήνυμα του Σοϊλέδη για την Αντωνά

Ο Άρης Σοϊλέδης που όλο αυτό το διάστημα παρακολουθούσε το Survivor και στήριζε ενεργά μέσα από τα stories στο Instagram του το κορίτσι του, την Μαρία Αντωνά, δεν γινόταν να μην αναφέρει κάτι για την αποχώρησή της. Όπως φάνηκε από την ανάρτησή του και ο ίδιος είχε καταλάβει πως εκείνη δεν άντεχε άλλο στο παιχνίδι, ωστόσο ήταν πολύ περήφανος που εκείνη ξεπέρασε τις φοβίες της πηγαίνοντας στο Survivor.

«Έφυγες με το κεφάλι ψηλά. Με έχεις κάνει πολύ υπερήφανο, εμένα και όλους τους φίλους μας και τις οικογένειές μας. Το είχα καταλάβει εδώ και μέρες πως πλέον, ήσουν γεμάτη και ήθελες να γυρίσεις πίσω. Σε περιμένω Ψυχάρα μου» έγραψε χαρακτηριστικά ο Άρης Σοϊλέδης.

423737952_798796022114687_4565281077778087802_n.jpg

Να σου θυμίσω πως λίγες μέρες πριν ο ίδιος είχε αντιδράσει στην ψήφο της Κατερίνας Δαλάκα απέναντι στην Μαρία Αντωνά υπονοώντας εμμέσως πλην σαφώς πως η ήδη μία φορά νικήτρια του Survivor κάνει λυκοφιλίες και κινείται στο παιχνίδι μόνο με βάση το συμφέρον της.

Είναι διπρόσωπη η Δαλάκα στο Survivor; Η επίθεση Σοϊλέδη και η απάντηση του Twitter/X

423686860_740876481358186_3503843120453207127_n-(1).jpg

Άραγε μήπως τώρα που έφυγε η Μαρία Αντωνά, ο Άρης Σοϊλέδης επιστρέψει στο παιχνίδι για να βάλει στη «θέση» τους, όσους δεν της φέρθηκαν καλά ή την κατέκριναν (βλέπε James Καφετζή και Κατερίνα Δαλάκα); Kάτι τέτοιο θα είχε πολύ ενδιαφέρον, αφού ο πρώην παίκτης του Survivor είναι πολύ αγαπητός και καθημερινά δέχεται μηνύματα από τους fans του για το αν θα μπει τελικά στο ριάλιτι.

Survivor: Ο James ήθελε την Αντωνά υποψήφια και ο Σοϊλέδης αντέδρασε κάνοντας μια αποκάλυψη

Η «ξινίλα» της Σταυρούλας που έγινε viral

Πέρα από την αποχώρηση της Μαρίας Αντωνά,η παραμονή τόσο της Ευγενίας όσο και της Μαριλίνας δεν ήταν ότι καλύτερο θα μπορούσε να συμβεί στην ομάδα των Διασήμων και στην ομάδα των Μαχητών αντίστοιχα, αφού οι δύο συγκεκριμένες παίκτριες είναι οι πιο αδύναμες αγωνιστικά και σίγουρα οι αντίπαλοί τους θα τις επιλέγουν πιο συχνά για να παίρνουν πιο εύκολα πόντο.

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή λοιπόν, έδειξε τη δυσαρέσκειά της για την παραμονή της Μαριλίνας, με το πρόσωπό της και την απόμακρη στάση της να τα λένε «όλα». Η έκφρασή της έγινε viral στο Twitter/X, όπως ήταν φυσικό, με τους χρήστες να της λένε «γλύκανε λιγάκι».

Η Σταυρούλα ήταν η παίκτρια των Μπλε, που προσπάθησε να εξασφαλίσει περισσότερο απ' όλους την αποχώρηση της Μαριλίνας για το καλό της ομάδας της, αποκαλύπτοντας στην Αναστασία από τους Διάσημους, την αντίπαλό της Μαριλίνας δηλαδή στη μονομαχία - σε ποιον στόχο δεν είναι καλή η παίκτρια των Μαχητών.