Με κόκκινα η Νικολούλη στην εκπομπή για την Πισπιρίγκου και το #fosstotounel ήταν πρώτο στο Twitter

Γεωργία Βλαχοπούλου
Με κόκκινα η Νικολούλη στην εκπομπή για την Πισπιρίγκου και το #fosstotounel ήταν πρώτο στο Twitter

Η Αγγελική Νικολούλη δεν γινόταν να μην επανέλθει στο Φως στο Τούνελ με μια εκπομπή εξ ολοκλήρου για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου με νέες αποκαλύψεις και το αίσθημα της δικαίωσης.

Μετά την πρωτόδικη ομόφωνη απόφαση για ενοχή της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας, έπειτα από μια δίκη που κράτησε περισσότερο από 16 μήνες, η κοινή γνώμη και τα social media γέμισαν με φωτογραφίες της και captions που έλεγαν πως «ξημέρωσε και μια μέρα δικαιοσύνης» στη χώρα μας.

Οι αποφάσεις για Πισπιρίγκου και Μίχο έκαναν το ελληνικό Twitter/X να μιλά για «μέρα δικαιοσύνης»

Ήταν κάτι που πολλοί ανέμεναν παρακολουθώντας όλους αυτούς τους μήνες την υπόθεση και όσα στοιχεία έβλεπαν το φως της δημοσιότητας, χωρίς να θέλουν να πιστέψουν βέβαια το απίστευτο, πως μια μάνα δηλαδή σκότωσε το παιδί της.

ÄÉÊÇ ÓÔÏ ÌÏÄ ÃÉÁ ÔÇ ÄÏËÏÖÏÍÉÁ ÊÁÉ ÁÐÏÐÅÉÑÁ ÁÍÈÑÙÐÏÊÔÏÍÉÁÓ ÔÇÓ ÅÍÍÉÁ×ÑÏÍÇÓ ÔÆÙÑÔÆÉÍÁÓ ÌÅ ÊÁÔÇÃÏÑÏÕÌÅÍÇ ÔÇ ÌÇÔÅÑÁ ÔÇÓ ÑÏÕËÁ ÐÉÓÐÉÑÉÃÊÏÕ<br><br>

Μία από αυτούς ήταν και η Αγγελική Νικολούλη, η οποία είχε ασχοληθεί σε βάθος με την υπόθεση, δεχόμενη μάλιστα απειλές κατά τη διάρκεια των εκπομπών της για το γεγονός ότι έψαχνε ποιος σκότωσε τα τρία αυτά κορίτσια της οικογένειας Δασκαλάκη. Γιατί να σου θυμίσω πως δεν έφυγε από τη ζωή μόνο η Τζωρτζίνα, η 9χρονη κόρη του ζευγαριού, αλλά νωρίτερα είχαν φύγει από τη ζωή και η 3,5 ετών Μαλένα και η μόλις 6 μηνών Ίριδα.

https://www.instagram.com/reel/C5GCMUTIgvc/

Το κόκκινο ταγέρ και το #fosstotounel Νο1 στο Twitter/X

Αγγελική Νικολούλη: Πιο σημαντική από την έκπληξη για τα γενέθλιά της ήταν η αγκαλιά του γιου της

Δίκαια λοιπόν, η Αγγελική Νικολούλη αφιέρωσε ολόκληρη την εκπομπή της το βράδυ της Παρασκευής 29 Μαρτίου, στην Ρούλα Πισπιρίγκου, με προβολή και παλιών και νέων βίντεο, που έδειχναν όσα έλεγε εκείνη στις συνομιλίες τους, η οικογένειά της, ο Μάνος Δασκαλάκης (ο μπαμπάς των παιδιών) αλλά και διάφοροι μάρτυρες.

Μάλιστα, η ίδια επέλεξε να φορέσει πάλι κόκκινο (κόκκινο ταγέρ συγκεκριμένα), ένα χρώμα που για όσους παρακολουθούν την εκπομπή της όλα αυτά τα χρόνια ξέρουν πως το επιλέγει μόνο όταν γνωρίζει το δολοφόνο κάποιας υπόθεσης. Και μάλιστα, η ίδια το είχε επιλέξει και στις εκπομπές της ψάχνοντας τη λύση στην υπόθεση της Πάτρας τόσο στο πλατό της εκπομπής όσο και στη συνέντευξη που έκανε στον Μάνο Δασκαλάκη.

Aυτό μπέρδεψε λιγάκι όσους παρακολουθούσαν την εκπομπή, παρακολουθώντας παλιά και νέα πλάνα, ωστόσο κανείς από τους τηλεθεατές δεν είχε ξεχάσει τη φράση της Αγγελικής Νικολούλη, όταν μετά από ένα τηλεφώνημα είχε πει «Φαίνεται πως κάποιο παιδί μιλάει από τον τάφο του» αναφερόμενη στην άτυχη Τζωρτζίνα, αλλά και το πώς αντιμετώπισε την αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, τη Δήμητρα, λέγοντάς της στο τηλέφωνο «Γεια σου βρε Δήμητρα, εσύ είπες να ψο@@ήσω;». Η Δήμητρα Πισπιρίγκου, αφού είχε γράψει στα social media της να μην ψάχνει άλλο η παρουσιάστρια την υπόθεση και να «πεθάνει», τελικά κάλεσε στην εκπομπή για να το πάρει «πίσω» λέγοντας πως δεν είχε γράψει η ίδια κάτι τέτοιο.

Η υπόθεση της Πάτρας είναι από αυτές που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, γι' αυτό και η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, ήταν Νο1 στα trends του Twitter/X. Όλοι ανέμεναν με αγωνία τα όσα είχε να πει η παρουσιάστρια σε αυτήν την εκπομπή και μάλιστα πολλοί αναρωτήθηκαν αν αυτός ήταν ο επίλογος ή αν θα υπάρξουν κι άλλες αποκαλύψεις και για τον χαμό των άλλων δύο παιδιών της - για τα οποία έχει ξεκινήσει ήδη η δίκη - αλλά και αν τελικά θα τιμωρηθεί και ο Μάνος Δασκαλάκης, ο πατέρας των παιδιών, για αμέλεια.