«Σε 1 εβδομάδα εγκλήματος, έρχεσαι να ρίξεις φως», είπαν στην Αγγελική Νικολούλη πριν την επιστροφή

Κατερίνα Μπούσιου
«Σε 1 εβδομάδα εγκλήματος, έρχεσαι να ρίξεις φως», είπαν στην Αγγελική Νικολούλη πριν την επιστροφή

Τα βράδια της Παρασκευής δεν είναι τα ίδια χωρίς την Αγγελική Νικολούλη και το κοινό της το έδειξε με κάθε τρόπο. 

Η Αγγελική Νικολούλη εδώ και 29 τηλεοπτικά χρόνια, είναι το Φως στο Τούνελ των σκοτεινών και ανεξιχνίαστων υποθέσεων. Ρεπόρτερ παλαιάς κοπής, χιλιάδων αποκλειστικών επιτυχιών και συνώνυμη πια, με τα τηλεοπτικά βράδια της Παρασκευής.

Μετά την ολιγοήμερη διακοπή λόγω των εορτών των Χριστουγέννων, ανακοίνωσε χθες το βράδι την επιστροφή της.

Υποσχέθηκε ανατροπές, εντυπωσίασε με το νέο τρέιλερ και το κοινό της αντέδρασε εκφράζοντας ένα παράπονο για έναν και μόνο λόγο.

https://www.instagram.com/p/C05c73LI0tl/

«Σε μία εβδομάδα εγκλήματος, έρχεσαι να ρίξεις φως»

Η Αγγελική Νικολούλη, όσα χρόνια υπάρχει στο δημοσιογραφικό μας γίγνεσθαι, λειτουργεί πάντα μεθοδευμένα, χωρίς να χάνει το πάθος της για την αλήθεια. Ακόμη και φέτος στον 29ο κύκλο του Φως στο Τούνελ (κάνοντας ένα ακόμη παγκόσμιο ρεκόρ ως εκπομπή έρευνας), την είδαμε πολλές φορές να αντιδρά με ένταση, όταν αξιολογώντας τα στοιχεία της έρευνάς της, έφτανε κοντά στη λύση των μυστηρίων, αλλά κάποιοι εμπόδιζαν τη διέξοδο προς σε αυτή την αλήθεια.

Η εκπομπή και φέτος στο δυναμικό κοινό ήταν στην κορυφή της τηλεθέασης.

Χθες η Αγγελική Νικολούλη μας «ανακοίνωσε» την επιστροφή της εκπομπής της, μετά τις εορτές των Χριστουγέννων, μετά δηλαδή τη συνηθισμένη παύση της τηλεοπτικής σεζόν. Και το τρέιλερ που ανάρτησε ήταν κινηματογραφικό.

https://www.instagram.com/reel/C17yyG3rYsO/

Όμως οι followers της αντέδρασαν ποικιλοτρόπως. Καταρχάς με την ανακοίνωση της ημερομηνίας της μετάδοσης για την ερχόμενη Παρασκευή στις 19 Ιανουαρίου, απογοητεύοντας αρκετούς. Είχαμε αντιδράσεις και παράπονα για την καθυστέρηση.

sxolionikolouli.jpg

Υπήρξε βέβαια και ένα σχόλιο που ήταν και το πιο εύστοχο από όλα. Σε μία εβδομάδα που σημαδεύτηκε από δυσάρεστα γεγονότα και εγκλήματα, όλοι περιμένουν από εκείνη να ρίξει φως, σε αρκετές υποθέσεις, κυρίως στη δολοφονία της γυναίκας από τη Θεσσαλονίκη και στην εξαφάνιση του νεαρού από το Μεσολόγγι. «Σε μία εβδομάδα εγκλήματος, έρχεσαι να δώσεις φως» όπως της έγραψαν.

nikolouli3.jpg

Η Αγγελική Νικολούλη σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό TV Τύπος, αναφέρθηκε σε μία υπόθεση την οποία ερευνά εδώ και μήνες και στην οποία θα επανέλθει στην πρώτη της εκπομπή. Ανακοινώνοντας μάλιστα ανατροπές: «Μέχρι τώρα, μένουμε περισσότερο στον μυστηριώδη θάνατο του φοιτητή στα Σπάτα. Λάθη και παραλείψεις από την πλευρά των Αρχών, σε ένα σκηνικό αυτοχειρίας που μοιάζει στημένο. Είμαι μία υπόθεση, στην οποία εκτιμώ ότι θα δούμε ανατροπές».

Δεν είναι όμως οι μόνες ανατροπές με τις οποίες θα ασχοληθεί η δημοσιογράφος. Λόγω και των εξελίξεων της επικαιρότητας, αναμένουμε το τελικό τρέιλερ την ερχόμενη εβδομάδα για πιο συγκεκριμένη τοποθέτηση.