Φως στο Τούνελ: Η σπόντα της Νικολούλη και το ριγέ κόκκινο κοστούμι έκαναν το Twitter να αντιδράσει

Φως στο Τούνελ: Η σπόντα της Νικολούλη και το ριγέ κόκκινο κοστούμι έκαναν το Twitter να αντιδράσει

«Κάποιες φορές είναι προτιμότερο να μιλάς με τη δουλειά σου και με την έρευνα που έχεις κάνει», είπε χαρακτηριστικά η Αγγελική Νικολούλη.

Το μυστήριο με κεντρικά πρόσωπα δύο φίλες ερεύνησε το Φως στο Τούνελ και η Αγγελική Νικολούλη. Η συγκάτοικος, η περίεργη εξαφάνιση της Σταυρούλας και η φίλη που γλίτωσε από θαύμα.

Η μία νηπιαγωγός στο επάγγελμα, έκανε απόπειρα αυτοκτονίας τον Σεπτέμβριο του 2022 και η άλλη κοινωνικη λειτουργός, 53 ετών, εξαφανίστηκε μυστηριωδώς. Και οι δύο έμεναν στην Κυψέλη. Συνδετικός κρίκος ανάμεσα στις δύο γυναίκες υπήρξε μια τρίτη γυναίκα η επί 20 χρόνια φίλη και συγκάτοικος της αγνοούμενης Σταυρούλας Γκουγκουλιά.

Οι πληροφορίες σχετικά με την εξαφάνιση της Σταυρούλα που φέρεται να εξαφανίστηκε την Τετάρτη 23 Αυγούστου από την οδό Ευβοίας στην Κυψέλη ήταν πολλές στο χτεσινό Φως στο Τούνελ.

«Στην αρχή νόμιζα ότι είχε πάει κάπου μιας και ήταν και καλοκαίρι για να ηρεμήσει, δεν ξέρω και εγώ τι. Οπότε δεν είχα ρωτήσει στην πλατεία ή πουθενά αλλού. Μετά από είκοσι περίπου μέρες όμως που έκλεισε το κινητό της, με ζώσανε τα φίδια. Για να συντηρεί τον εαυτό της χρησιμοποιούσε κάποια χρήματα που είχε η ίδια. Γενικά την βοηθούσα κι εγώ και μέναμε στο σπίτι μου στην Ηλιούπολη, οπότε δεν είχαμε ενοίκιο.

Μετά αξιοποιήσαμε και όσα είχε πάρει σαν αποζημίωση από το τροχαίο, από ένα μαγαζί που πούλησε τον αέρα που ήταν στο όνομα της και από το διαμέρισμα που πούλησα και εγώ», είπε χαρακτηριστικά στη δημοσιογράφο του Φως στο Τούνελ η συγκάτοικος.

Το Twitter φυσικά, στα σχόλια της κοπέλας που άργησε πολύ να ψάξει τη συγκάτοικό της, ήταν πολλά αλλά ανάμεσά τους ξεχώρισε ένα:

Μιλώντας στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», η συγκάτοικός της τόνισε ακόμα ότι η δομή που υποτίθεται πως θα εργαζόταν η Σταυρούλα και με τον υπεύθυνο της οποίας είχε ραντεβού δεν υπάρχει.

«Μπήκα στο ίντερνετ και διάβασα πως το τηλέφωνο αυτό που κάνει τουτ-τουτ, ή κάποιος σε έχει μπλοκάρει, ή δεν πιάνει σήμα το κινητό. Το τηλέφωνο δεν πληρώθηκε και όταν δεν πληρώνεται, κόβεται.

Είχε μαζί της κάποια χρήματα, όχι πολλά, 200 με 300 ευρώ. Όλα της τα ρούχα είναι ακριβώς όπως τα άφησε, μαζί με τις φωτογραφίες της και όλα τα προσωπικά της έγγραφα.

Δεν είχε φίλες, μόνο μια. Με τη φίλη αυτή είχαμε σχεδιάσει να κάνουμε και μια δουλειά αλλά με τον καιρό δεν προχώρησε.

Τρία ήταν πάντως τα στοιχεία στο χτεσινό Φως στο Τούνελ που ξεχώρισαν:

Η ατάκα - σπόντα της Αγγελικής σε εκπομπές όπως εκείνη της Ζήνας Κουτσελίνη το βράδυ, που έχει αντίστοιχο περιεχόμενο και ασχολήθηκε κι αυτή με την έρευνα για τη Σταυρούλα- Σίσσυ από την Κυψέλη:

«Κάποιες φορές είναι προτιμότερο να μιλάς με τη δουλειά σου και με την έρευνα που έχεις κάνει», είπε χαρακτηριστικά η Αγγελική Νικολούλη.

Τo Τwitter ταυτίστηκε με την Αγγελική με επικά σχόλια:

Δεύτερη ατάκα προς την συγκάτοικο, ήταν εκείνη που βγήκε δια στόματος Αγγελικής Νικολούλη και τόνισε:

Τρίτο κλειδί της εκπομπής ήταν το ανατρεπτικό λουκ της Νικολούλη που είχε μέσα του και το κόκκινο χρώμα, αυτό που φανερώνει πως η Αγγελική έχει βρει τον ένοχο στις υποθέσεις που ερευνά.

aggeliki1.jpg

Η Αγγελική προτίμησε ένα ριγέ μπλε κοστούμι, κάτι που δεν συνηθίζει, με κόκκινα κουμπιά συνδυασμένο με κόκκινο πουκάμισο ενώ και η εσωτερική φόρμα του κοστουμιού ήταν κόκκινη!

1706953069902-513700415-aggelikhnikoloylh.jpg