«Ξέρεις τον δολοφόνο, σε περιμένουμε»: Το κοινό της Αγγελικής Νικολούλη ζητά απαντήσεις

Κατερίνα Μπούσιου
«Ξέρεις τον δολοφόνο, σε περιμένουμε»: Το κοινό της Αγγελικής Νικολούλη ζητά απαντήσεις

«Ντοκουμέντο που κόβει την ανάσα» έχει υποσχθεί η Αγγελική Νικολούλη με το σχετικό τρέιλερ του «Φως στο τούνελ». Στην εκπομπή απόψε θα ασχοληθεί κυρίως με την εξαφάνιση του νεαρού Μπάμπη από το Μεσολόγγι. 

Αρκετές εκπομπές και όλα τα δελτία ειδήσεων, έχουν ασχοληθεί αυτές τις ημέρες με την υπόθεση της εξαφάνισης του 33χρονου νεαρού Μπάμπη Κούτσικου από το Μεσολόγγι και οι εξελίξεις αλλάζουν ώρα με την ώρα. Η Αγγελική Νικολούλη ήδη έχει προαναγγείλει την μεγάλη έρευνα που θα έχει το αποψινό «Φως στο Τούνελ». Ξέρει όντως τον δολοφόνο και κυρίως που βρίσκεται το πτώμα του άτυχου νέου;

Στα αστυνομικά μυστήρια, φως ρίχνει μόνο η Αγγελική

Η Αγγελική Νικολούλη και η εκπομπή της «Φως στο Τούνελ» επανέρχεται μετά από 3 εβδομάδες και τις ενδιάμεση διακοπή λόγω των εορτών, στην 29η σεζόν της. Το αποψινό βράδυ στο Mega θα είναι διαφορετικό για τη δημοσιογράφο και τους συνεργάτες της. Ήδη από την περασμένη εβδομάδα είχε προαναγγείλει μία άλλη έρευνα, αλλά χθες με το νέο τρέιλερ, ξεκαθαρίζει πως θα ασχοληθεί με την πολύκροτη υπόθεση της εξαφάνισης του νεαρού Μπάμπη από το Μεσολόγγι. Μιλώντας μάλιστα για ένα ντοκουμέντο που θα παρουσιάσει και «κόβει την ανάσα».

Η υπόθεση θα έχει και σήμερα μέχρι την έναρξη της εκπομπή της νέες εξελίξεις. Υπάρχει ήδη η σύλληψη του κρεοπώλη ο οποίος τον είδε τελευταίος και στον οποίο επιγκεντρώθηκαν όλες οι υποψίες λόγω οικονομικής δοσοληψίας που είχαν στο παρελθόν, αλλά δεν έχουμε την ομολογία του και αναμένουμε την τελική του κατάθεση στον ανακριτή.

Όλοι πια, όπως και οι αστυνομικές αρχές έχουν πειστεί πως μιλάμε για δολοφονία. Οι followers της Αγγελικής Νικολούλη είναι σίγουροι ότι όχι απλά θα ρίξει φως στην υπόθεση αλλά και πως θα παρουσιάσει νέα στοιχεία από την έρευνά της που οδηγούν στο πτώμα του νεαρού. Οι περισσότεροι είναι σίγουροι πως γνωρίζει τα πάντα. «Ρίξε φως Αγγελική».

Υπάρχουν ωστόσο και κάποιοι που εκφράζουν τις επιφυλάξεις τους λέγοντας ότι αυτή η υπόθεση, θυμίζει εκείνη του Μάριου Παπαγεωργίου. Μετά από τόσα χρόνια δεν έχει ανακαλυφθεί η σωρός του.

Οι υποθέσεις εγκλημάτων των τελευταίων ημερών είναι πολλές, αλλά είναι σχεδόν αδύνατον να ασχοληθεί με όλες η δημοσιογράφος και το team της.

«Σε 1 εβδομάδα εγκλήματος, έρχεσαι να ρίξεις φως», είπαν στην Αγγελική Νικολούλη πριν την επιστροφή

Ας μη ξεχνάμε πως υπάρχουν και άλυτες υποθέσεις από την προηγούμενη χρονιά, στις οποίες συνεχίζει την έρευνά της όπως είχε πει η ίδια σε συνέντευξή της: «Μέχρι τώρα, μένουμε περισσότερο στον μυστηριώδη θάνατο του φοιτητή στα Σπάτα. Λάθη και παραλείψεις από την πλευρά των Αρχών, σε ένα σκηνικό αυτοχειρίας που μοιάζει στημένο. Είμαι μία υπόθεση, στην οποία εκτιμώ ότι θα δούμε ανατροπές».

https://www.instagram.com/reel/C2H-CKmoyym/