Survivor: Ο Γκιουλέκας είναι ο πληροφοριοδότης του James και δεν θα του «βγει σε καλό» λέει το κοινό

Γεωργία Βλαχοπούλου
Survivor: Ο Γκιουλέκας είναι ο πληροφοριοδότης του James και δεν θα του «βγει σε καλό» λέει το κοινό

«7 χρόνια παρακολουθούμε Survivor, πότε οι παίκτες αντίπαλης ομάδας ήταν μαζί όλη την ώρα χωρίς να τιμωρούνται» λέει το Twitter/X και δεν έχει άδικο.

Από πού να το πιάσεις και πού να το αφήσεις το επεισόδιο που παρακολούθησαν οι fans του Survivor το βράδυ της Κυριακής 31 Μαρτίου. Κεντρικό θέμα πάλι για την Κόκκινη ομάδα ήταν ο Γκιουλέκας, ο οποίος είναι ο πληροφοριοδότης του James.

Survivor: Παππάς και Σταμάτης «συνεργάζονται» χτυπώντας τα «πιόνια» της κλίκας των James - Φάνη

Είδαμε τον Αλέξη Παππά να λέει για «Δούρειο Ίππο» και για «δορυφόρο» μιλώντας για τον Γκιουλέκα και τον Περπατάρη, δίνοντας σαφώς περισσότερη έμφαση στον Γκιουλέκα, αφού είναι κολλητός του αιώνιου εχθρού του, του James. Σύμμαχοί του και η Ασημίνα με την Δαλάκα, ενώ ανάμεσα στα όσα ειπώθηκαν από τον αρχηγό της κλίκας των Κόκκινων για τον Γκιουλέκα ήταν και το ότι θα σκεφτεί σοβαρά να τον ψηφίσει σε ενδεχόμενη χαμένη ασυλία για το καλό της ομάδας.

Η χαμένη ασυλία και η υποψήφια που θύμισε «Κοψιδά»

Οι Κόκκινοι έχασαν τελικά την ασυλία και πήγαν στο συμβούλιο αναγκασμένοι να ψηφίσουν κάποιον παίκτη. Η κουβέντα ήρθε πάλι στον Γκιουλέκα και την εμπιστοσύνη που δεν του δείχνει η ομάδα του - εκτός αν πρόκειται για κάποιο flag race - επειδή μιλάει με τον αντίπαλο, κάτι που όπως τόνισε ο James δεν θα έπρεπε να τους ενοχλεί γιατί κι άλλοι παίκτες της ομάδας των Διασήμων το κάνουν, όπως η Ιωάννα με τον Σταμάτη, ο Αλέξης με τον Σταμάτη, η Δαλάκα με τον Σάββα.

Και η αλήθεια είναι πως στο φετινό Survivor έχουμε δει πολλές φορές παίκτες αντίπαλων ομάδων να μιλούν μεταξύ τους κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος κι όχι μόνο τον Γκιουλέκα και τον James, κάτι που πραγματικά έχει κάνει το κοινό να απορήσει, αφού αν γινόταν αυτό σε κάποιον προηγούμενο κύκλο, αφενώς θα υπήρχε χειρότερη κατακραυγή από τους υπόλοιπους παίκτες, αφετέρου θα είχαν λάβει κάποια ποινή λόγω παραβίασης των κανόνων.

433942239_1181032016220679_5437520623461843456_n.jpg

Survivor: Η «τουρίστρια» Ασημίνα εξόργισε το κοινό στο Twitter/X με τον «fake» τραυματισμό

Από την άλλη ο Γκιουλέκας συνέχισε το δικό του τροπάριο λέγοντας πως η ομάδα του δεν τον στηρίζει, όπως θα έπρεπε, παρά μόνο όταν φέρνει νίκες και γι' αυτό ουσιαστικά «παρηγορείται» από τον James και συνεχίζει να έχει τόσο φανερά επικοινωνία μαζί του. Αυτή η «μίρλα» ωστόσο, του Γκιουλέκα και η θυματοποίησή του έχει αρχίσει να κουράζει το κοινό, που λέει πως η παρέα με τον James τον έχει «χαλάσει».

Συνεχίζοντας πάντως, με την ψηφοφορία οι Κόκκινοι έβγαλαν πρώτη υποψήφια την Ιωάννα κι όχι την Άιρα, όπως ανέμεναν τόσο το κοινό όσο και οι Μπλε με βάση τα στατιστικά των αγώνων. Η Ιωάννα είπε πως ήταν μια στρατηγική κίνηση με κανέναν να μην μπορεί να καταλάβει τι ακριβώς εννοεί και τον James να προδίδει ότι όντως ο Γκιουλέκας του μεταφέρει πράγματα που συμβαίνουν στην καλύβα των Κόκκινων, λέγοντας πως η Ιωάννα κάνει ότι της πει η Δαλάκα, οπότε ίσως είναι κάποιο σχέδιο της τελευταίας.

Πολλοί πάντως υποπτεύθηκαν πως η Ιωάννα σαν άλλος «Κοψιδάς» θα προσπαθήσει να διώξει την Χρύσα των Μπλε μπαίνοντας οικειοθελώς, όπως φάνηκε στη μονομαχία. Ποιος ωστόσο, μπορεί να είναι σίγουρος για την εξέλιξη των υπόλοιπων αγώνων ασυλίας και σε ποιο φύλο θα «κλειδώσει» η μονομαχία για να της είπε να αυτοπροταθεί - «θυσιαστεί»;

Μήπως οι Κόκκινοι χάσουν επίτηδες τη δεύτερη ασυλία και έτσι οι Μπλε χάνοντας ενδεχομένως τον τρίτο αγώνα χρειαστεί να ψηφίσουν τη «βασίλισσα» Χρύσα;