Η Kate Moss τραγούδησε καραόκε στον Simon Cowell και πυροδότησε τις φήμες για καριέρα στο τραγούδι

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Kate Moss τραγούδησε καραόκε στον Simon Cowell και πυροδότησε τις φήμες για καριέρα στο τραγούδι
Invision

Η Kate Moss διασκέδασε με τον Simon Cowell σε γνωστό karaoke bar του Λονδίνου. Το κομψό look και όλα όσα δήλωσαν οι θαμώνες για την ερμηνεία του μοντέλου.

H Kate Moss θεωρείται ένα από τα πιο καταξιωμένα και ακριβοπληρωμένα μοντέλα των τελευταίων ετών και έχει διαγράψει αξιοζήλευτη πορεία στον χώρο της μόδας.

Πριν από 8 χρόνια, τον Σεπτέμβριο του 2016, η 50χρονη αποφάσισε να αξιοποιήσει το brand name αλλά και τις γνώσεις της να ιδρύσει δικό της πρακτορείο με την επωνυμία «Kate Moss Agency».

Η Kate Moss ποζάρει με την κούκλα κόρη της Lila και αποκαλύπτει τους κανόνες που της βάζει η 21χρονη

Η Kate Moss ετοιμάζεται να γίνει τραγουδίστρια; Η συνάντηση και το karaoke που πυροδότησαν τις φήμες

Πριν από λίγα 24ωρα το top model συναντήθηκε με τον διάσημο παραγωγό και κριτή του «Britain's Got Talent, Simon Cowell σε γνωστό karaoke bar του Λονδίνου.

Έκπληκτοι οι πελάτες του «Lucky Voice» είδαν τον Cowell και την Moss να απολαμβάνουν το ποτό τους την ώρα που το μοντέλο δοκίμαζε τις ερμηνευτικές της ικανότητες τραγουδώντας το «I Will Survive» της Gloria Gaynor, το «Papa Don’t Preach» της Madonna και το «Don’t Stop Me Now» των Queen.

Εμφανώς ευδιάθετοι και χαλαροί, οι δύο φίλοι συνομίλησαν και διασκέδασαν στο bar, αδιαφορώντας πλήρως για τους παπαράτσι και τα αδιάκριτα βλέμματα.

Σε αποκλειστικές φωτογραφίες και video που δημοσίευσε η Daily Mail, βλέπουμε το μοντέλο να τραγουδά φορώντας total black outfit, μαύρες ψηλοτάκουνες μπότες και animal print πανωφόρι.

Η Kate Moss γίνεται και πάλι η «grunge μούσα» του Marc Jacobs στη νέα του καμπάνια

https://www.instagram.com/reel/C5MkMjtpzEO/

Αυτή δεν είναι η πρώτη απόπειρα της Moss να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι καθώς το 2002 το διάσημο μοντέλο είχε ερμηνεύσει μια διασκευή του «Some Velvet Morning» και αργότερα έκανε φωνητικά για το συγκρότημα «Babyshambles» του πρώην συντρόφου της, Pete Doherty.

Happy birthday Kate! Η Kate Moss κλείνει τα 50 και εμείς θυμόμαστε κάποια από τα iconic εξώφυλλά της

Ο Daryl Falopios, θαμώνας του συγκεκριμένου bar δήλωσε στην Daily Mail: «Ήταν απίστευτο. Η Kate έμπαινε πραγματικά σε αυτό και χόρευε, παρά το γεγονός ότι ο Simon έκανε κάποια τυπικά καυστικά σχόλια. Όταν τραγούδησε το «When Will I Be Famous» εκείνος της είπε χαριτολογώντας: «Δεν θα το κάνεις».

Αργότερα η Moss τραγούδησε το «Wannabe» των Spice Girls και o Cowell φάνηκε εντυπωσιασμένος, τον άκουσα να της λέει: «Εντάξει, επίτρεψέ μου να σε σταματήσω εδώ. Πραγματικά όχι μόνο μου άρεσε, το λάτρεψα».

Μπορεί για την ώρα η Moss να μην έχει υπογράψει κάποιο συμβόλαιο με δισκογραφική εταιρία ωστόσο όλα δείχνουν πως ετοιμάζει δειλά-δειλά τη στροφή της καριέρας της, αποτελώντας ένα μελλοντικό hot entry στη μουσική βιομηχανία.

Πηγή κεντρικής: apimages.com