Ο πυγμάχος γιος της Μάρας Δαρμουσλή έκλεισε τα 18 και εκείνη του ευχήθηκε με το πιο ωραίο βίντεο

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ο πυγμάχος γιος της Μάρας Δαρμουσλή έκλεισε τα 18 και εκείνη του ευχήθηκε με το πιο ωραίο βίντεο

Ο Άγγελος Καπώνης είναι ο μεγάλος γιος της Μάρας Δαρμουσλή από τον πρώτο της γάμο και τον Σεπτέμβριο του 2023 έγινε πρωταθλητής Ευρώπης στην κατηγορία του στο Muay Thai.

Τον πρώτο ρόλο στη ζωή της Μάρας Δαρμουσλή έχουν οι γιοι της, ο Άγγελος - από τον πρώτο της γάμο με τον Παύλο Καπώνη - και ο Μιχάλης από τον γάμο της με τον σεφ Βασίλη Τσατσάκη. H ίδια δημοσιεύει πολύ συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους στα social media της, όπως έκανε και με τα γενέθλια του Άγγελου.

Η Μάρα Δαρμουσλή εξήγησε με ειλικρίνεια τη διαφορά του να γίνεσαι μαμά στα 23 και μαμά στα 40

https://www.instagram.com/reel/CzYD4xIsjOX/

Ο πυγμάχος γιος της Μάρας Δαρμουσλή ενηλικιώθηκε

Την Κυριακή 31 Μαρτίου ο μεγάλος γιος της Μάρας Δαρμουσλή έκλεισε τα 18 και το γιόρτασαν, όπως είδαμε από της αναρτήσεις της μαμάς του, οικογενειακά με μία τούρτα που είχε πάνω όλα όσα του αρέσουν, από την πυγμαχία μέχρι το ποδόσφαιρο και το σουβλάκι.

darmousli.jpg

Η Μάρα Δαρμουσλή πέρασε από τη νευρική ανορεξία στην απόλυτη ευτυχία με συμμάχους τα 2 παιδιά της

Παράλληλα, η ηθοποιός και πρώην μοντέλο δημοσίευσε ένα βίντεο αφιερωμένο στον πρωτότοκο γιο της, με κοινές τους στιγμές απ' όταν ήταν μικρός.

Οι επιτυχίες στο Muay Thai

Ο Άγγελος φαίνεται πως ακολουθεί τα βήματα του μπαμπά του, Παύλου Καπώνη (ο οποίος υπήρξε επαγγελματίας αθλητής του muay thai με σημαντικές διακρίσεις), αφού ασχολείται κι εκείνος με το συγκεκριμένο άθλημα. O μπαμπάς του μάλιστα είναι και προπονητής του όπως είδαμε από το προφίλ του στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CjiEtvpNWvt/

Ήδη πάντως ο γιος της Μάρας Δαρμουσλή έχει αποδείξει πως το μέλλον του διαγράφεται λαμπρό στο muay thai, αφού τον Σεπτέμβριο του 2023 κέρδισε το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων στην κατηγορία του, κερδίζοντας τον Ολλανδό Chtatou με νοκ ντάουν.

Τότε η Μάρα Δαρμουσλή είχε κάνει μια πολύ συγκινητική ανάρτηση για τον γιο της, γράφοντας: «European Youth WKU Champion
Κάθε μέρα προπόνησης,κάθε αγώνας κι ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο σου. Περήφανη για την αφοσίωσή σου,την επιμονή σου,την πίστη σου. Λυπάμαι που δε μπορώ να είμαι εκεί που δε φτάνει το μηχανάκι μου, σύντομα όμως εγώ κι ο αδελφός σου θα είμαστε οι Νο1 φαν σου από κάτω. Σ’αγαπώ πάντα. Η μάνα σου Υγ.Μην τολμήσεις να με ξαναφήσεις να ξεροσταλιάζω στο κινητό για να μάθω πως τα πήγες κι αν είσαι καλά γιατί θα σε ταράξω στα φασολάκια».

https://www.instagram.com/p/CxwzxYgIqhf/

Οι εγκυμοσύνες σε διαφορετική ηλικία

Η Μάρα Δαρμουσλή μιλώντας στην εκπομπή Μπαμπά-δες, είχε αναφερθεί πάντως στις διαφορές που είχαν οι δύο εγκυμοσύνες της, αφού τον Αγγελο τον έφερε στον κόσμο στα 23 της, ενώ τον Μιχάλη στα 40 της.

Όπως είχε πει χαρακτηριστικά στον Τάσο Ιορδανίδη, η διαφορά έγκειται στο γεγονός πως η δεύτερη εγκυμοσύνη της ήταν πιο συνειδητή και η ζωή της τελείως διαφορετική από εκείνη που είχε στα 23 της. Τότε είχε άγνοια κινδύνου για πολλά πράγματα, ενώ τώρα είναι πιο προσεκτική.

«Είχα έναν τρόπο ζωής στα 23 που ήμουν με μια βαλίτσα στο χέρι, γυμναστήρια, διατροφες, ένα τρέξιμο, οπότε το είδα σαν μια ευκαιρία να κάνω time out, να χαλαρώσω λιγάκι απ' αυτούς τους ρυθμούς και ουσιαστικά απλά ξεκουράστηκα, χωρίς να ζορίζομαι. Τώρα ήταν πιο συνειδητό, κι ενώ είμαι ένας άνθρωπος στα 40 που θα έλεγες ότι θα ήθελε να "ξεκουραστεί", που "τρώγομαι" με τα ρούχα μου, που θέλω να κάνω πράγματα και μ' αρέσει να χορεύω και μου αρέσουν τα ακροβατικά και χίλια δυο πράγματα που δεν είναι της ηλικίας, πρέπει να κάτσω στο σπίτι και πρέπει να προσέχω και να είμαι πιο μετρημένη γιατί είναι τα πράγματα πιο ευαίθητα» δήλωσε η ίδια.