Η Μάρα Δαρμουσλή γιόρτασε μία νέα Πρωτοχρονιά με τα πρώτα γενέθλια του Μιχάλη της

Η Μάρα Δαρμουσλή γιόρτασε μία νέα Πρωτοχρονιά με τα πρώτα γενέθλια του Μιχάλη της

«Η χθεσινή μέρα ήταν πιο σημαντική και από Χριστούγεννα με Πρωτοχρονιά μαζί» εξομολογήθηκε η Μάρα Δαρμουσλή στα πρώτα γενέθλια του γιου της Μιχάλη. 

Μπορεί η Μάρα Δαρμουσλή να είναι μητέρα και ενός ακόμη αγοριού 16 ετών, τον Άγγελο από τον πρώτο της γάμο, αλλά τους τελευταίους μήνες, όλες οι χαρές και όλοι οι εορτασμοί συνοψίζονται σε μία μέρα πια, τα γενέθλια του δεύτερου γιου της Μιχάλη. Ο μικρός γιόρτασε πριν από λίγες ώρες τα πρώτα του και το γνωστό μοντέλο διευκρίνησε γιατί αυτή η ημέρα φέτος υπήρξε ξεχωριστή και για έναν ακόμη λόγο.

Και μετά από καιρό, μας δίνει ως δώρο και μία οικογενειακή φωτογραφία με την συμμετοχή του συζύγου της και γνωστού σεφ Βασίλη Τσατσάκη.

«Σε αγαπάμε άπειρα αντράκι μου...»

Τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά μπορεί η Μάρα Δαρμουσλή να τα πέρασε οικογενειακά μαζί με τα δύο της παιδιά, αλλά στερήθηκε την παρουσία του συζύγου της Βασίλη, καθώς έπρεπε να είναι παρών και να επιμεληθεί το μενού στα δύο του εστιατόρια.

https://www.instagram.com/p/ClROotgshF_

Όμως η χθεσινή μέρα, επειδή είχε μία ξεχωριστή πρωτιά, δεν μπορούσε να μην έχει την δική του παρουσία.

Ο μοναχογιός τους Μιχάλης, είχε τα πρώτα του γενέθλια και σύσσωμη η οικογένεια μαζεύτηκε για να το γιορτάσει. Αυτά το ONE στην τούρτα του μικρού ήταν σημαντικό και για έναν ακόμη λόγο όπως εξηγεί η Μάρα: «Φωτογραφίες πολλές μέσα στις γιορτές δεν τραβήξαμε. Λίγο οι ιώσεις, λίγο ο μπαμπάς μας που δουλεύει ασταμάτητα στις γιορτές. Πρωτοχρονιά επίσης την ορίζεις αν θες και λίγο υποκειμενικά. Η χθεσινή ημέρα, λοιπόν ήταν πιο σημαντική κι από Χριστούγεννα με Πρωτοχρονιά μαζί,τα πρώτα γενέθλια του Μιχάλη κι ήμασταν και όλοι μαζί. Παππούδες και γιαγιάδες Θεσσαλονίκης και Κρήτης ξαναντάμωσαν από το 2019 (λόγω πανδημίας),ο μπαμπάς μας,ο μεγάλος αδελφός,οι θείοι και τα ξαδελφάκια!Να μας ζήσεις αντράκι μου,να σε χαιρόμαστε, σ'αγαπάμε άπειρα».

https://www.instagram.com/p/CnRUDOvsIL2

Ο γνωστός σεφ έχει πολύ μεγάλη αδυναμία στην σύζυγό του και μητέρα του παιδιού του. Το αποδεικνύει κάθε φορά που της κάνει αφιέρωση και κάθε φορά που μιλά για εκείνη.

Η Μάρα Δαρμουσλή δείχνει το σώμα της μετά από δύο γέννες & μιλάει ανοιχτά για κάτι που ταλαιπωρεί

https://www.instagram.com/p/ChSbXr_IugP

Δεν τον γοήτευσε μόνο η ομορφιά της, όπως έχει πει: «Είναι ο πιο απλός άνθρωπος του κόσμου. Αυτό μου αρέσει σε εκείνη. Είναι καλοπροαίρετη, δοτική, μεγαλόψυχη. Έχει έναν συνδυασμό στοιχείων που της δίνουν μια εξωφρενικά ωραία γοητεία, που δεν έχει να κάνει με την ομορφιά. Αυτή είναι αυταπόδεικτη στη Μάρα».