Η Μάρα Δαρμουσλή δείχνει το σώμα της μετά από δύο γέννες & μιλάει ανοιχτά για κάτι που ταλαιπωρεί

Η Μάρα Δαρμουσλή δείχνει το σώμα της μετά από δύο γέννες & μιλάει ανοιχτά για κάτι που ταλαιπωρεί
Instagram @olympiakrasagaki

Σχεδόν δέκα μήνες μετά τη γέννηση του Μιχάλη και 16 χρόνια μετά τη γέννηση του Άγγελου, το θέμα που πέρα του εμφανισιακού, πολλές φορές τής φέρνει δυσκολίες στης καθημερινότητα. Τα πλάνα από το σπίτι της και το chefάκι της καρδιάς τους.

Η Μάρα Δαρμουσλή είναι ηθοποιός και πρώην μοντέλο και ένα ιδιαιτέρως αγαπητό κορίτσι στον χώρο που πάντα διατηρούσε ένα χαμηλό προφίλ στη ζωή του. Η 41χρονη μελαχρινή κοπέλα, εκτός από τα χιλιόμετρα στις πασαρέλες, έχει συμμετάσχει σε διεθνείς διαφημίσεις εταιριών, μετρά αρκετές δουλειές σε τηλεόραση, κινηματογράφο και θέατρο ενώ υπήρξε μέλος της μη κερδοσκοπικής εταιρίας «Anasa», η οποία στηρίζει ανθρώπους που πάσχουν από διατροφικές διαταραχές.

Αναφορικά με την προσωπική της ζωή, από το 2005 μέχρι το 2008 ήταν παντρεμένη με τον πρωταθλητή του Muay Thai, Παύλο Καπώνη και απέκτησαν έναν γιο, τον Άγγελο (γεννημένο το 2006). Το 2020, παντρεύτηκε τον σεφ Βασίλη Τσατσάκη και μαζί έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Μιχάλη ο οποίος ήρθε στη ζωή πριν από περίπου 10 μήνες.

https://www.instagram.com/p/CFC2UZ_AoTn

Η περήφανη μαμά, που ως προτεραιότητα έχει την οικογένειά της χωρίς να αφήνει τα επαγγελματικά της, παραμένει δραστήρια και στο προφίλ της στο Instagram στο οποίο και μοιράζεται αρκετά συχνά πλάνα από την καθημερινότητά της. Σε πολλά από αυτά, αναλύει σκέψεις της, ενώ θέτει ερωτήματα και κάνει δηλώσεις που αφορούν πάρα πολλές γυναίκες.

Η χιουμοριστική ατάκα του συζύγου της Μάρας Δαρμουσλή για τη σχέση τους

https://www.instagram.com/p/CiHz6uYsjFH
https://www.instagram.com/p/CdTuAYKliQb

Για παράδειγμα, σε μία από αυτές τις αναρτήσεις της, μίλησε για το σώμα της και τη διάσπαση μυών. Μία συνθήκη με την οποία ήρθε αντιμέτωπη έπειτα από δύο γέννες. Η Μάρα έγραψε χαρακτηριστικά (κάνοντας πολλές γυναίκες να ταυτιστούν):

«Μήνυμα για μέλλουσες και νέες μανάδες. Σχεδόν δέκα μήνες μετά τη γέννηση του Μιχάλη και 16 μετά τη γέννηση του Άγγελου, η διάσταση μυών είναι εδώ. Πέρα του εμφανισιακού, πολλές φορές φέρνει δυσκολίες στις καθημερινές λειτουργίες, όπως απίστευτο πόνο στη μέση. Πολλά τα πιθανά αίτια, κάποια ίσως λάθη και δικά μου. Σημασία έχει ότι αυτό το κορμάκι έκανε πολλά και προσφέρει ακόμα σε μια καινούργια ζωή. Ενημερώσου, φρόντισε το σώμα σου προγεννητικά και μετά… Αγάπη είναι πράξη, είναι φροντίδα».

313853496_199966902418283_2098757199390182524_n-800x1422.jpg

Πλάνα από το σπίτι και το παιδικό δωμάτιο

Η Μάρα και ο σύζυγός της, Βασίλης Τσατσάκης είναι πολύ ευτυχισμένοι και στεγάζουν τα όνειρά τους σε ένα σπίτι πολύ μοντέρνο, από το οποίο έχουμε δει κατά καιρούς κάποια διακριτικά πλάνα. Όπως είναι λογικό, αγαπημένο σημείο της περήφανης μαμάς είναι το παιδικό δωμάτιο το οποίο και έχει φωτογραφίσει αρκετές φορές.

https://www.instagram.com/p/CdymlNnl0od

https://www.instagram.com/p/Cj7bw5GsLsK

Η Μάρα Δαρμουσλή είχε ανοίξει το σπίτι της πριν από περίπου έναν χρόνο στην εκπομπή Mega Καλημέρα:

«Το chefάκι της καρδιάς μας»

https://www.instagram.com/p/CZ9G7E7MBhA

Την ημέρα των γενεθλίων της, τη Δευτέρα 15 Αυγούστου, ο σεφ σύζυγός της και πατέρας του μικρού παιδιού της, της έκανε μια δημόσια ερωτική εξομολόγηση μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, εκφράζοντάς της την ευτυχία που νιώθει έχοντάς τη δίπλα του, ενώ ανέφερε πως «ούτε στα πιο τρελά του σενάρια» δεν θα μπορούσε να φανταστεί όσα ζουν σήμερα μαζί.

«Πέρσι τέτοια μέρα με φουσκωμένη την κοιλιά (την δίκη σου ) κάναμε σχέδια και υποθέσεις για το πως θα είναι η ζωή μας του χρόνου, λοιπόν του χρόνου έφτασε και δεν θα μπορούσα να το φανταστώ ούτε στα ποιο τρέλα σενάρια μου ,και για όλα αυτά που ζούμε και αυτά που θα ζήσουμε είσαι μόνο εσύ αιτία. Να σε χαιρόμαστε Μαρα μου να είσαι πάντα καλά με υγεία και κουράγιο για να μας φωτίζεις τον δρόμο της ευτυχίας μας. Μιχάλης & Βασίλης».

https://www.instagram.com/p/ChSbXr_IugP

Ο γάμος που ήρθε σχετικά γρήγορα και η στιγμή που αντίκρυσαν το μωρό τους

Η Μάρα Δαρμουσλή και ο Βασίλης Τσατσάκης γνωρίστηκαν μέσω κοινών φίλων στη δουλειά εκείνου, στο εστιατόριο που διατηρεί στο Παλαιό Φάληρο, όπου και είχε βρεθεί με την παρέα της το γνωστό μοντέλο. Τους σύστησαν οι φίλοι τους και πολύ άμεσα αποφάσισαν ότι ήθελαν να βγουν, να γνωριστούν καλύτερα. «Μετά το πρώτο ραντεβού, οι μέρες που περάσαμε χωριστά ήταν μετρημένες», λέει χαρακτηριστικά η Μάρα Δαρμουσλή στο περιοδικό ΟΚ!.

Και συνεχίζει μιλώντας για τον γάμο που ήρθε γρήγορα: «Μου έκανε πρόταση γάμου στον έναν χρόνο σχέσης. Ο Βασίλης με κυνήγησε διακριτικά και αποφασιστικά. Δεν άφησε τίποτα στην τύχη».

«Της έκανα πρόταση γάμου έναν χρόνο ακριβώς από τη μέρα που δώσαμε το πρώτο μας ραντεβού. Πήγαμε για έναν γρήγορο καφέ στην πλατεία μπροστά από το Δημαρχείο στην Αθήνα. Αμέσως μετά σκέφτηκα πως ήθελα να της κάνω την πρόταση, όπως και έγινε», ανέφερε ο Βασίλης Τσατσάκης.

Ενώ για την πρώτη στιγμή που η Μάρα αντίκρυσε το μωρό της είπε χαρακτηριστικά: «Ο μικρός γεννήθηκε με τα μάτια ανοιχτά και βλέμμα διαπεραστικό. Δεν έβλεπε, σε κοιτούσε!».