«Θα εκτεθείς, θα εκτεθώ», είπε live ο Νίκος Καρβέλας στη Νίκη Λυμπεράκη κι έγιναν Νο1 trend

Τζένη Ντεμιράι
«Θα εκτεθείς, θα εκτεθώ», είπε live ο Νίκος Καρβέλας στη Νίκη Λυμπεράκη κι έγιναν Νο1 trend

«Εσένα σε χρησιμοποιώ σαν μέσο. Δεν μπορείς να λες ότι είμαι απόλυτος», ανέφερε ο Νίκος Καρβέλας απευθυνόμενος στη Νίκη Λυμπεράκη. 

Κι όμως δεν είναι ψέμα. Στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» βρέθηκε καλεσμένος LIVE ο Νίκος Καρβέλας το βράδυ της 1ης Απριλίου, με τη Νίκη Λυμπεράκη να γίνεται η πρώτη δημοσιογράφος που του παίρνει συνέντευξη μετά από 25 χρόνια.

Η απόφαση του συνθέτη και συγγραφέα να μείνει μακριά από την τηλεοπτική πραγματικότητα για τόσο μεγάλο διάστημα ήταν απολύτως συνειδητή, όπως αποκάλυψε.

«Η σχέση μου με τους δημοσιογράφους ήταν εμπόλεμη», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο ποδοσφαιριστής αδερφός της Έλενας Φερεντίνου και οι σπάνιες φωτογραφίες με τον Καρβέλα «junior»

Η συζήτηση με τη δημοσιογράφο του Mega έγινε live, κατ’ εξαίρεση, αφού η συγκεκριμένη εκπομπή είναι συνήθως μαγνητοσκοπημένη.

Ο ίδιος ο Νίκος Καρβέλας ήταν εκείνος που ζήτησε να γίνει σε απευθείας μετάδοση η συζήτηση με τη δημοσιογράφο, καθώς, όπως είπε:

«Ένας άνθρωπος που έχει οστικές δυνάμεις, όταν του λένε ότι θα το πετσοκόψουμε αυτό αρνείται να το κάνει. Η αλληλεπίδραση εμάς των δύο θα φανεί στο αποτέλεσμα. Θα εκτεθείς, θα εκτεθώ! Αλλά είναι σαν μια συνεύρεση, όχι σεξουαλική αλλά πνευματική. Είναι σαν το ζεστό φαγητό! Μου αρέσουν τα ζωντανά πράγματα και τα ορμητικά».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο συνθέτης μίλησε για ποικίλα ζητήματα, όπως η επαγγελματική του, η προσωπική του ζωή αλλά και η πολιτική.

https://www.instagram.com/p/C5O7BNnrrAi/

Η ένταση στη «Μεγάλη Εικόνα» με Νίκο Καρβέλα και Νίκη Λυμπεράκη είναι το trend της ημέρας

Συζητώντας για το πολιτικό τοπίο της χώρας, ο Νίκος Καρβέλας το αποκάλεσε «βόθρο», με αποτέλεσμα η Νίκη Λυμπεράκη να του ζητά να τεκμηριώσει την άποψή του, προκαλώντας τον εκνευρισμό του.

«Πιάνεσαι από μία λέξη. Δεν θα μου λες τι θα λέω. Με έφερες εδώ να πω αυτό που θέλω. Δεν σε ρώτησα εσένα, εσύ ρωτάς εμένα», ανέφερε τότε ο Νίκος Καρβέλας, με τη δημοσιογράφο να του απαντά:

«Να λες ό,τι θέλεις. Εγώ επιτρέπεται να λέω; Χωράει και η δική μου γνώμη; Κανονικά στους θεσμούς οφείλουμε σεβασμό. Το αν δεν στέλνουμε τους κατάλληλους ανθρώπους να το συζητήσουμε».

«Όταν ξεκίνησα να έρθω στην τηλεόραση, πίστευα ότι θα μιλήσω με έναν άνθρωπο ο οποίος δεν θα είναι όπως όλοι οι άλλοι. Δυστυχώς λες τα ίδια όπως όλοι οι άνθρωποι, οι οποίοι κιτρινίζουν την κουβέντα, πιανόμενοι από μία λέξη που είπα ότι η Βουλή είναι ένας βόθρος, ο οποίος βρωμάει και τον αισθάνονται 12 εκ. Έλληνες. Το τι λέω εγώ άσε να το κρίνει ο κόσμος. Εγώ εδώ ήρθα όχι για να μιλήσω με εσένα αλλά με τον κόσμο. Εσένα σε χρησιμοποιώ σαν μέσο. Δεν μπορείς να λες ότι είμαι απόλυτος» συνέχισε ο Νίκος Καρβέλας.

«Εγώ είμαι εδώ, αλλά μου απαγορεύεις να σου μιλήσω;» ρώτησε τότε η Νίκη Λυμπεράκη με τον συνθέτη να της απαντά:

«Με ειδοποίησαν πριν έρθω ότι οι άνθρωποι που πας να μπλέξεις, είναι δυστυχώς εκείνοι που έκαναν τη ζημιά στη χώρα. Πιθανόν να είσαι ένας εξ’ αυτών. Θα πρέπει να απολογηθείς στους ανθρώπους που βλέπουν και αύριο θα φροντίσεις να πεις ο άνθρωπος αυτός… Κατορθώνεις να χάνουμε μισή ώρα για το αν είπα ότι η Βουλή είναι εξ’ ολοκλήρου ένας βόθρος. Η συζήτηση μαζί σου είναι λίγο απογοητευτική».

«Θες να συνεχίσουμε ή να το κλείσουμε; Μπορούμε να πάρουμε ένα διάλειμμα και να το σκεφτείς», κατέληξε η παρουσιάστρια της εκπομπής.

Το σπίτι στην Εκάλη όπου η Άννα Βίσση έζησε για χρόνια με τον Νίκο Καρβέλα

Το Twitter πήρε θέση στη διαφωνία Καρβέλα – Λυμπεράκη

Το όνομα του Νίκου Καρβέλα βρέθηκε πρώτο στα trends του Twitter, με πολλούς χρήστες της πλατφόρμας να μιλούν συμφωνούμε μαζί του και τον χαρακτηρισμό «βόθρος».

«Αν και καταλαβαίνω τα μισά απ’ όσα λέει, τον παραδέχομαι τον Καρβέλα που τα χώνει στους πολιτικούς και στη Λυμπεράκη. Έχει δίκιο! Η Βουλή είναι ένας βόθρος», έγραψε κάποιος χαρακτηριστικά.

Άλλοι, βέβαια, θέλησαν να δουν χιουμοριστικά την κατάσταση. Ένας από αυτούς έγραψε αναρτώντας μία φωτογραφία της Νίκης Λυμπεράκη:

«Άστο κοπελιά, θα κάψεις τον εγκέφαλό σου με τον Καρβέλα, δεν τον πιάνεις πουθενά».

Κάποιος ακόμα σχολίασε «Α, ρε Καρβέλα, είσαι ατομάρα, αλλά μάς έκαψες! Ο μοναδικός άνθρωπος που μπορεί να τον διαχειριστεί είναι η Βίσση».

Καρβέλας και ένταση - Μήπως κάπου το έχουμε ξαναδεί;

Αυτή βέβαια δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Νίκος Καρβέλας βρέθηκε στο επίκεντρο μίας τηλεοπτικής έντασης. Ο δυναμικός και εκκεντρικός του χαρακτήρας έχουν γίνει αφορμή για καβγάδες στο παρελθόν.

Ένας από αυτούς τους καβγάδες έγινε πριν από 6 χρόνια, όταν συμμετείχε ως κριτής στο «Star Academy». Τότε, όταν ο παρουσιαστής της εκπομπής του απηύθυνε τον λόγο, ο Νίκος Καρβέλας του είπε «τελείωσε η δικτατορία σας;», με τον παρουσιαστή να δείχνει εκνευρισμένος με το σχόλιο του συνθέτη.

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής του show ζήτησε από τον Καρβέλα να αποχωρήσει αν δεν του αρέσει η διαδικασία που ακολουθείται, αφού ο συνθέτης έδειξε ότι ενοχλείται με το να χρειάζεται να του απευθύνουν τον λόγο για να μιλήσει.

Έναν χρόνο νωρίτερα, στην ίδια εκπομπή, ο Νίκος Καρβέλας πέταξε μία τσίχλα σε παίκτρια. Τότε μπορεί να μην είχε δημιουργηθεί ένταση στο πλατό, αλλά η στάση του είχε προβληματίσει την κοινή γνώμη.

Πηγή κεντρικής εικόνας: @megatvcom