Ο ποδοσφαιριστής αδερφός της Έλενας Φερεντίνου και οι σπάνιες φωτογραφίες με τον Καρβέλα «junior»

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ο ποδοσφαιριστής αδερφός της Έλενας Φερεντίνου και οι σπάνιες φωτογραφίες με τον Καρβέλα «junior»

Τον πιο καλό μπατζανάκη έχει ο Νίκος Καρβέλας, αφού ο Γιώργος Φερεντίνος φαίνεται πολύ χαρούμενος για την αδερφή του και τον ανιψιό του.

Ο Νίκος Καρβέλας πέρα από μουσική διάνοια, είναι και τρεις φορές μπαμπάς. Απέκτησε την Σοφία Καρβέλα με την Άννα Βίσση, ενώ από τη σχέση του με την Ανίτα Πάνια έχει κι έναν 15χρονο γιο, τον Ανδρέα. Τον Απρίλιο, ωστόσο του 2022 και στα 70 του χρόνια, η σύντροφός του Έλενα Φερεντίνου, με την οποία είναι ζευγάρι μέχρι και σήμερα, έφερε στον κόσμο το τρίτο του παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι, το οποίο μάλιστα του μοιάζει και πάρα πολύ.

Η Έλενα Φερεντίνου είχε γενέθλια και η Άννα Βίσση με την Αννίτα Πάνια ήταν εκεί για τη «νυν»

O ποδοσφαιριστής θείος του Καρβέλα «junior»

Στη νέα φωτογραφία του Καρβέλα «junior» με τη μαμά του η Ναταλία Γερμανού είπε αυτό που όλοι είδαμε

Ο Νίκος Καρβέλας φαίνεται να τα πηγαίνει πολύ καλά και με τον αδερφό της Έλενας Φερεντίνου, τον Γιώργο Φαίδωνα Φερεντίνο (όπως είναι ολόκληρο το όνομά του). Παρότι δεν έχουν πολλές κοινές φωτογραφίες στα social media τους, τα χαμόγελα και η στάση του σώματός τους δείχνει πως τα «μπατζανάκια», όπως έγραψαν οι followers τους, είναι πολύ αγαπημένα.

karvelas-(3).jpg

Ο Γιώργος Φερεντίνος, αν ρίξεις μια ματιά στα social media του, είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Πριν από λίγα χρόνια έπαιζε στον ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ και τις τελευταίες δύο σεζόν παίζει για τον Α.Ε.Ρ.Α ΡΟΔΟΥ, βοηθώντας μάλιστα, την ομάδα να ανέβει στην Γ' Εθνική.

Γι' αυτό ίσως δεν έχει και πολλές πρόσφατες φωτογραφίες με την αδερφή του και τον ανιψιό του, αφού λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων πρέπει να βρίσκεται μακριά για αρκετό χρονικό διάστημα.

https://www.instagram.com/p/-2K4oxB9xM/

Παρ' όλα αυτά, ο θείος Γιώργος Φερεντίνος έχει δημοσιεύσει κάποιες ελάχιστες φωτογραφίες με τον ανιψιό του, με πολλούς από τους διαδικτυακούς του φίλους βλέποντάς τους να λένε αφενώς ότι θα ήταν ωραίο να γίνει ο μικρός ποδοσφαιριστής, αφετέρου πως του «πηγαίνουν» τα μωρά και θα ήταν τέλειος μπαμπάς.

Η πολύ καλή σχέση των πρώην του Νίκου Καρβέλα

Ο Νίκος Καρβέλας δεν έχει μόνο πολύ καλή σχέση με τον αδερφό της συντρόφου του. Έχει καταφέρει το ακατόρθωτο, δηλαδή να έχει πολύ καλή σχέση και με την Άννα Βίσση και την Αννίτα Πάνια και οι δυο τους να έχουν πολύ καλές σχέσεις μεταξύ τους αλλά και με την Έλενα Φερεντίνου. Δεν είναι λίγες οι φορές μάλιστα, που οι τρεις γυναίκες της ζωής του έχουν βρεθεί μαζί είτε σε κάποιο κοινό event, είτε σε γενέθλια ή κάποια εκδρομή.

KARVELAS.webp