Τι είναι το «mingling» που απάντησε η Γκάια Μερκούρη όταν τη ρώτησαν για την προσωπική της ζωή

Γεωργία Βλαχοπούλου
Τι είναι το «mingling» που απάντησε η Γκάια Μερκούρη όταν τη ρώτησαν για την προσωπική της ζωή

Η Γκάια Μεκούρη στο q&a που έκανε μάς μπέρδεψε λέγοντας πως δεν είναι μεν ερωτευμένη αλλά ούτε και single ακριβώς.

Η Γκάια Μερκούρη τους τελευταίους μήνες έχει επικεντρωθεί στα επαγγελματικά της και την καριέρα της στο modelling. Η 20χρονη μάλιστα, έφυγε από το σπίτι που έμενε με τη μαμά της, τη Δωροθέα Μερκούρη, ανοίγοντας τα «φτερά» της και συγκατοικώντας με την φίλη της σε διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας.

Η Γκάια έγινε 20 ετών και η Δωροθέα Μερκούρη της ευχήθηκε με τρεις φωτογραφίες

Η Γκάια μοιράζεται πολύ συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της στα social media και κάτι που της αρέσει να κάνει συχνά είναι να απαντάει σε ερωτήσεις που της κάνουν οι διαδικτυακοί της φίλοι. Έτσι, λοιπόν, στο πρόσφατο q&a που έκανε η ίδια απάντησε μεταξύ άλλων και στο αν είναι ερωτευμένη αυτή την περίοδο, λέγοντας «Όχι, ευχαριστώ». Βέβαια, σε επόμενη ερώτηση που της έκαναν σχετικά με το αν είναι single η ίδια απάντησε γράφοντας μόνο μία λέξη: «Μingling».

Να σου θυμίσω πως τον Οκτώβριο του 2023 έγινε γνωστή η είδηση πως η Γκάια Μέρκούρη και ο Άγγελος Λάτσιος αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, ύστερα από περίπου δύο χρόνια.

Η Γαία Μερκούρη και ο Άγγελος Λάτσιος χώρισαν και τα σημάδια «έδειχναν» αυτήν την κατάληξη

Τι είναι το «mingling»;

Η αλήθεια είναι πως αυτό τον όρο όσον αφορά την ερωτική ζωή κάποιου δεν τον είχαμε ξανακούσει κι έτσι είπαμε να κάνουμε μια μικρή έρευνα για να δούμε τι ακριβώς σημαίνει το «mingling».

Τελικά πότε το «situationship» μετατρέπεται σε «relationship»;

Παραδοσιακά το να κάνεις «mingle», σημαίνει να συναναστρέφεσαι, να αλληλεπιδράς κοινωνικά με τους άλλους. Ωστόσο, η αλληλεπίδραση από μόνη της δεν αποτυπώνει την ουσία του τι σημαίνει πραγματικά το «mingling». Σύμφωνα με την Dr. Lisa Matthews, ψυχολόγο που ειδικεύεται στις κοινωνικές αλληλεπιδράσεις «Το miggling υπερβαίνει την απλή ανταλλαγή λέξεων. Έχει να κάνει με την κατανόηση, την ενσυναίσθηση και την αλληλεπίδραση που έχεις με ένα άλλο άτομο αλλά σε ένα βαθύτερο επίπεδο».

Όσον αφορά τις σχέσεις, το «mingling» είναι μια μείξη της single ζωής και του να είσαι ζευγάρι με κάποιον. Στην ουσία απολαμβάνεις το «ρομάντσο» και τις ερωτικές επαφές με κάποιον όσο είστε οι δυο σας, χωρίς ωστόσο να λέτε δημόσια πως είστε μαζί. Είναι η πιο χαλαρή μορφή «σχέσης» που μπορεί να έχεις με κάποιον και γι' αυτό στην Gen-Z γενιά - τη γενιά που ανήκει και η Γκάια Μερκούρη - είναι ένα από τα trends στο dating.

Και κάπως έτσι, ένας «mingle» διασφαλίζει πως δεν θα χάσει όλα τα πλεονεκτήματα που έχει ένας «single», επωφελείται όμως από τα προνόμια μιας σχέσης. H καθημερινότητα δεν μετατρέπεται σε ρουτίνα και σίγουρα δεν έχεις διαφωνίες για μικρά πράγματα, όπως τα χρήματα, οπρογραμματισμός των διακοπών ή τα οικονομικά, τα οποία μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα σε μια σχέση.

Smiling beautiful girl and her handsome hipster boyfriend. Woman covering her man eyes with hands. Happy cheerful family. Hugging loving couple standing outdoors.Guess who concept