Η σπάνια φωτογραφία της Sharon Stone με τον 17χρονο γιο της, Quinn ενθουσίασε τους followers

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η σπάνια φωτογραφία της Sharon Stone με τον 17χρονο γιο της, Quinn ενθουσίασε τους followers
Invision

H Sharon Stone πόζαρε με τον μικρότερο γιο της και οι θαυμαστές της τους χάρισαν άκρως κολακευτικά σχόλια.

Ένα νέο, σημαντικό ξεκίνημα ετοιμάζεται να κάνει ο μικρότερος γιος της Sharon Stone, ο οποίος αναζητά το κολλέγιο όπου θα φοιτήσει το ερχόμενο φθινόπωρο.

Η 66χρονη ηθοποιός είναι μητέρα τριών αγοριών (Quinn Kelly, Laird Vonne και Roan Joseph), και δεν δίστασε ποτέ να μιλήσει για την απόφασή της να υιοθετήσει παιδιά.

«Η μητρότητα δεν ήρθε εύκολα, αλλά μου ήρθε με αγάπη από αγγέλους. Είμαι ευγνώμων που με επέλεξαν τα παιδιά μου, είμαι μια τυχερή μαμά», έχει δηλώσει παλαιότερα η Stone.

Η Sharon Stone μίλησε για την απαίτηση του Theroux να κοιμηθεί με τον Baldwin & εκείνος την απειλεί

Η Sharon Stone ποζάρει με τον 17χρονο γιο της

Πριν από μερικές ώρες η τρυφερή μαμά συνόδευσε τον γιο της, Quinn, και μαζί επισκέφθηκαν αρκετά κολλέγια, μέχρι να καταλήξουν σε αυτό που θα φοιτήσει ο 17χρονος.

Μαμά και γιος πόζαραν αγκαλιασμένοι στον φακό, με την Stone να μοιράζεται αργότερα το γλυκό στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς της φίλους. Πρόκειται για σπάνια φωτογραφία του νεαρού με τη μαμά του, καθώς η ηθοποιός έχει κατά καιρούς μοιραστεί περιορισμένα οικογενειακά στιγμιότυπα, με τα μεγαλύτερα παιδιά της.

https://www.instagram.com/p/C5Mejrox6Ce/

«Αναζήτηση κολλεγίου», έγραψε η διάσημη ηθοποιός στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Οι θαυμαστές της ηθοποιού έσπευσαν να σχολιάσουν το post επισημαίνοντας πόσο ευτυχισμένοι φαίνονται αλλά και πόσο όμορφοι-αγαπημένοι είναι μαμά και γιος.

IMG_1494.jpeg

«Καλή αρχή», «Είσαι μία από τις 3 μαμάδες που ξέρω που το κάνουν αυτό. Φανταστικό. Απόλαυσε το ταξίδι», «Είστε υπέροχοι», ήταν μόνο μερικά από τα εκατοντάδες σχόλια.

Μιλώντας για την υιοθεσία η 66 χρoνη είχε τονίσει: «Όταν υιοθετείς, συνειδητοποιείς ότι οποιοδήποτε παιδί μπορεί να είναι το παιδί σου, οποιοδήποτε άτομο μπορεί να είναι συγγενής σου. Μετά από αυτό, δεν θα ξαναδείς τον κόσμο με τον ίδιο τρόπο. Είμαι συνδεδεμένη με όλους σε αυτόν τον πλανήτη. Και αυτό είναι ένα θαύμα από μόνο του».

https://www.instagram.com/p/C1THZ1_oBZA/

«Εμείς, ως γυναίκες, δεν έχουμε μια κοινότητα να συζητάμε το βάθος αυτής της απώλειας. Έχασα εννέα παιδιά σε αποβολές. Δεν είναι ασήμαντο, ούτε σωματικά ούτε συναισθηματικά, ωστόσο αναγκαζόμαστε να νιώθουμε ότι πρέπει να το περάσουμε μόνες και σιωπηρά, με μια αίσθηση αποτυχίας, αντί να εισπράξουμε την τόσο απαραίτητη συμπόνοια και ενσυναίσθηση και θεραπεία. Όταν η γυναικεία υγεία και ευεξία αφήνεται στην αντρική ιδεολογία το αποτέλεσμα είναι αμέλεια, στην καλύτερη περίπτωση, άγνοια, ακόμα και βίαιη καταπίεση», έχει εξομολογηθεί η ηθοποιός για τον αγώνα της να γίνει μητέρα.

https://www.instagram.com/p/C1QuEimIs99/

gnmdgxmg

Πηγή κεντρικής: sharonstone