Η Νάνσυ Αλεξιάδη του Fame Story είναι yoga teacher και ζει το wellness όνειρό της στην Σιγκαπούρη

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Νάνσυ Αλεξιάδη του Fame Story είναι yoga teacher και ζει το wellness όνειρό της στην Σιγκαπούρη

Η Νάνσυ Αλεξιάδη έχει κάνει νέο ξεκίνημα στη ζωή και την καριέρα της. Το πάθος για την yoga, ο κεραυνοβόλος έρωτας, η καθημερινότητα στο εξωτερικό και ο γάμος της πρώην τραγουδίστριας.

Η Νάνσυ Αλεξιάδη έγινε ευρέως γνωστή στο κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο Fame Story 3, ένα τηλεοπτικό project που ανέδειξε αρκετούς Έλληνες τραγουδιστές (Καλομοίρα, Νίνο, Κωνσταντίνος Αργυρός κ.ά.)

Η τραγουδίστρια διέγραψε ανοδική πορεία στην εγχώρια μουσική βιομηχανία, συνεργάστηκε με μεγάλα ονόματα του χώρου και κατά τη διάρκεια της καριέρας της κυκλοφόρησε δύο προσωπικά άλμπουμ.

Την Παγκόσμια Ημέρα Γιόγκα, η Νάνσυ Αλεξιάδη την γιόρτασε με μια πόζα στη θάλασσα

Νάνσυ Αλεξιάδη: Η νέα ζωή στην Σιγκαπούρη

Τα τελευταία χρόνια η 42χρονη έκανε στροφή 180 μοιρών στη ζωή της και ο λόγος δεν είναι άλλος από τον έρωτα. Σήμερα η Νάνσυ Αλεξιάδη ζει μόνιμα στην Σιγκαπούρη, έχει παντρευτεί το άλλο της μισό και εργάζεται ως yoga teacher.

https://www.instagram.com/reel/C3CybezPu50/

Σε συνέντευξή της στο στο Breakfast@Star η πρώην τραγουδίστρια είχε εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους άλλαξε επαγγελματικό προσανατολισμό τονίζοντας: «Όταν τελείωσε το συμβόλαιο μου με τη δισκογραφική ήρθε η κρίση και έπρεπε να πληρώνω εγώ τις παραγωγές. Έχω μόνο ωραίες αναμνήσεις από εκείνη την περίοδο. Κρατάω ότι έκανα το όνειρο μου πραγματικότητα».

https://www.instagram.com/reel/C2tzJ6RPnO7/

To μόνο που παραμένει ίδιο είναι το εντυπωσιακό της παρουσιαστικό και το ξανθό χρώμα μαλλιών με το οποίο τη γνωρίσαμε πριν αρκετά χρόνια, όταν πραγματοποιούσε τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι.

https://www.instagram.com/p/CUQSt5uKYY7/

O μεγάλος έρωτας και ο γάμος

«Πίστευα ότι δε θα ερωτευτώ. Ότι δε θα βρω τον σύντροφο της ζωής μου», είχε δηλώσει παλαιότερα η πρώην τραγουδίστρια σε τηλεοπτική της συνέντευξη ωστόσο η μοίρα της επιφύλασσε μια γνωριμία που άλλαξε ριζικά τη ζωή της.

Στις 25 Αυγούστου του 2022 η Νάνσυ Αλεξιάδη παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της και λίγο αργότερα ταξίδεψαν μαζί στις Σεϋχέλλες, χαρίζοντάς μας τρυφερές εικόνες.

https://www.instagram.com/p/Ck95jw_PbRI/

«Βρισκόμαστε μεταξύ Ελλάδας και Ισπανίας με τον σύντροφό μου. Προσπαθούμε να είμαστε και στα δυο μέρη. Όταν υπάρχει κατανόηση και αγάπη όλα είναι δυνατά. Ο γάμος μας δεν έγινε τελικά λόγω των μετακινήσεων από το Dubai στην Ισπανία και μετά στην Ελλάδα. Δεν έχουμε προλάβει. Όλα έχουν δρομολογηθεί και θα γίνουν. Είμαστε λίγο της τελευταίας στιγμής. Δεν έχω ιδέα αν ο γάμος γίνει στην Ελλάδα», είχε εξομολογηθεί η Νάνσυ Αλεξιάδη στο «Breakfast@Star».

«Είμαι αρκετά χρόνια με τον σύντροφό μου. Μάλιστα, λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων μετακομίζουμε συχνά σε διάφορους προορισμούς. Δεν θέλουμε να κάνουμε πλάνα για το μέλλον. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους. Η σχέση μας είναι ιδιαίτερη λόγω των συχνών ταξιδιών μας», είχε αναφέρει η Νάνσυ Αλεξιάδη στο OK!.

Η yoga και η αγάπη για το wellness

Ολικό restart στην καριέρα της έχει πραγματοποιήσει τα τελευταία χρόνια η 42χρονη, η οποία εργάζεται πλέον ως yoga instructor, με την συγκεκριμένη πρακτική να αποτελεί τη μεγάλη της αγάπη.

https://www.instagram.com/p/CvEcuH2PQa3/

Το προφίλ της στο Instagram είναι γεμάτο με videos ασκήσεων τις οποίες μπορείς εύκολα να δοκιμάσεις για να νιώσεις χαλάρωση και ευεξία.

Νάνσυ Αλεξιάδη: «Ήταν μια δύσκολη περίοδος γεμάτη ανασφάλεια και ερωτήσεις για το μέλλον μου. Παρά τις αμφιβολίες και τις προκλήσεις, συνέχισα»

https://www.instagram.com/reel/C5N2bIVvwHg/

«Το να ξεκινάς από την αρχή μπορεί να είναι συγκλονιστικό, αλλά είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι ποτέ δεν ξεκινάμε πραγματικά από το μηδέν. Κάθε εμπειρία, καλή ή κακή, μας διδάσκει κάτι πολύτιμο. Έτσι, ενώ μπορεί να φαίνεται σαν μια νέα αρχή, στην πραγματικότητα χτίζουμε πάνω σε μια βάση εμπειρίας και ανάπτυξης. Το να αφήσω τη δουλειά μου μετά από σχεδόν δύο δεκαετίες στη μουσική βιομηχανία, όπου κάποτε στάθηκα στο επίκεντρο ως αγαπημένος τραγουδιστής, δεν ήταν εύκολο. Ενώ ο θαυμασμός και η αναγνώριση ήταν αναμφισβήτητα ικανοποιητικοί, ήρθε ένα σημείο όπου ένιωσα ασφυξία από την αμείλικτη πίεση να εκπληρώσω τα μη ρεαλιστικά πρότυπα. Παρά την εξωτερική επιτυχία, βρέθηκα να πνίγομαι σε μια θάλασσα αμφιβολίας για τον εαυτό μου, κυνηγώντας συνεχώς ένα ανέφικτο ιδανικό. Όταν αποφάσισα να παραιτηθώ, δεν είχα εναλλακτικό σχέδιο και η σκέψη να ξεκινήσω από την αρχή με τρόμαξε. Δεν ήμουν σίγουρος για το τι ήθελα να κάνω μετά. Ένιωσα αβέβαιη και αμφέβαλλα για την αξία και την ταυτότητά μου. Ήταν μια δύσκολη περίοδος γεμάτη ανασφάλεια και ερωτήσεις για το μέλλον μου. Παρά τις αμφιβολίες και τις προκλήσεις, συνέχισα. Δοκίμασα διαφορετικά πράγματα μέχρι που βρήκα κάτι με το οποίο ήμουν παθιασμένος. Δεν ήταν εύκολο, αλλά δεν τα παράτησα. Η γιόγκα ήταν ένα από τα πολλά πράγματα με τα οποία πειραματίστηκα στην προσπάθειά μου να ανακαλύψω τα πάθη μου. Η μέρα που αγκάλιασα τη γιόγκα σηματοδότησε ένα σημείο καμπής στη ζωή μου. Όχι μόνο με εισήγαγε σε ένα νέο πάθος, αλλά έγινε και πύλη για την αυτογνωσία και την προσωπική ανάπτυξη. Μέσα από την πειθαρχία της γιόγκα, έμαθα να αντιμετωπίζω τον εγωισμό μου, να αγκαλιάζω την ευπάθεια και να καλλιεργώ την εσωτερική γαλήνη. Ήταν ένα βαθύ ταξίδι ανακάλυψης του εαυτού μου που συνεχίζει να με διαμορφώνει κάθε μέρα», έγραψε πρόσφατα η Νάνσυ Αλεξιάδη στην ανάρτησή της.

Πηγή κεντρικής: nancyalexiadi