Η Καλομοίρα έκανε μια απρόσμενη αποκάλυψη για το Fame Story και τη σχέση με τον σύζυγό της

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Καλομοίρα έκανε μια απρόσμενη αποκάλυψη για το Fame Story και τη σχέση με τον σύζυγό της

H Καλομοίρα μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, την καριέρα της στο τραγούδι, το Fame Story και την καθημερινότητα με τον σύζυγό της, Γιώργο Μπούσαλη.

Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και στον δημοσιογράφο Γιώργο Κρικοριάν μίλησε πριν λίγα 24ωρα η Καλομοίρα.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια μένει μόνιμα τα τελευταία χρόνια στην Αμερική ωστόσο αυτή την περίοδο βρίσκεται στην Ελλάδα καθώς κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι «Rolling» και παράλληλα ετοιμάζει τα νέα της βήματα στην εγχώρια μουσική βιομηχανία.

H Καλομοίρα και ο σύζυγός της, Γιώργος Μπούσαλης έχουν δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια με τα τρία τους παιδιά (Δημήτρη, Νίκο και Αναστασία) να αποτελούν την καθημερινή πηγή της ευτυχίας τους.

Η Καλομοίρα καμαρώνει την κόρη της Σουλιώτισσα - Πώς ευχήθηκαν «Χρόνια Πολλά» διάσημες Ελληνίδες

Καλομοίρα: Τα παιδικά της χρόνια, το «Fame Story» και η καθημερινότητα με τα παιδιά της

«Γενικά έχω άγχος, δεν ξέρω τι μου το προκαλεί αλλά είναι πάντα εκεί. Έχω νεύρα αλλά είναι δημιουργικό νεύρο, τότε μου βγαίνουν τα καλύτερα. Είμαι πολύ καλά αυτόν τον καιρό. Θα περιέγραφα τον εαυτό μου με τις λέξεις ευγνώμων, θετική και με αγάπη», δήλωσε η Καλομοίρα.

Και πρόσθεσε: «Έκανα τρέλες για να πετύχω στο τραγούδι. Στο Fame Story ζήτησαν εξετάσεις και ο γιατρός δεν ήθελε να μου τις δώσει και γι’ αυτό πήγα στο νοσοκομείο κι έκανα ότι ήμουν άρρωστη. Φοβάμαι τα πάντα, είναι ένα πρόβλημα αλλά θα τα κάνω αυτά που φοβάμαι. Έρωτας είναι για μένα στην αρχή μιας σχέσης, μετά έρχεται η αγάπη και είναι κάτι πιο βαρύ».

Λίγο αργότερα η pop star μίλησε στον δημοσιογράφο για την παιδική της ηλικία και δεν δίστασε να παραδεχθεί: «Από την παιδική μου ηλικία θυμάμαι ότι ήμουν κάτω στο υπόγειο και τραγουδούσα με τις ώρες. Με συγκινεί όταν με βλέπω μικρή, αυτό το κορίτσι είχε τόσο ενθουσιασμό και τόσα όνειρα. Ακολουθούσα τους κανόνες μικρή, αλλά θέλω να μάθω στα παιδιά μου να μην τους ακολουθούν πάντα. Ο Νίκος μου θέλει πάντα να τα κάνει όλα σωστά, αλλά του λέω Νίκο μου νομίζεις ότι αν μου πεις όχι δε θα σ’ αγαπάω; Γιατί δε λες όχι στη μαμά; Μικρή άκουγα πολύ Δέσποινα Βανδή και Άννα Βίσση. Δεν επιλέγω τραγούδια με τον Γιώργο, του λέω το είδος σου, το είδος μου».

Η Καλομοίρα γιόρτασε τα γενέθλιά της με μια μεγάλη έκπληξη και ολοκαίνουριο look

Σε ερώτηση για την μητρότητα η Καλομοίρα μοιράστηκε τα συναισθήματά της όταν έγινε πρώτη φορά μητέρα διδύμων αναφέροντας: «Ήταν χάλια οι πρώτες μέρες, μήνες. Είχα στεναχωρηθεί γιατί νόμιζα στην αρχή δένεσαι με το παιδί και έλεγα: Θεέ μου γιατί δεν δένομαι με τα παιδιά. Μου πήρε τέσσερις μήνες και είχα τόση αγωνία, αφού όταν ήταν να φέρω τον Δημήτρη στο σπίτι, γιατί έγινε μια ολόκληρη ιστορία επειδή ήταν δίδυμα και έμεινε παραπάνω στην κλινική. Δεν ήθελα να τον φέρω στο σπίτι. Ήθελα να είμαι γύρω από τους γιατρούς, να τους φέρω στο σπίτι μου».

https://www.instagram.com/p/C4u1xdnuwjy/

H απρόσμενη παραδοχή της Καλομοίρας για τη σχέση με τον σύζυγό της: «Αν έρθει μια κοπέλα και του μιλήσει, θα τη μαλώσω»

Μιλώντας στον Γιώργο Κρικοριάν για τη σχέση με τον σύζυγό της, Γιώργο Μπούσαλη, η Καλομοίρα εξομολογήθηκε: «Υπάρχει ζήλεια στο ζευγάρι, αν έρθει μια κοπέλα και μιλήσει στον σύζυγό μου θα τη μαλώσω. Αν έρθει κάποιος και μιλήσει σε εμένα είναι διαφορετικό από το να μιλήσει κάποια στον Γιώργο. Αλλάζει το ζευγάρι μετά τα παιδιά, όσοι λένε το αντίθετο είναι ψεύτες, γιατί αλλάζουν τα πάντα. Ο Γιώργος είναι πολύ ειλικρινής και με εκνευρίζει αυτό, μερικές φορές θέλω να κάνει τον Κινέζο».

Στον Άγιο Δομίνικο η Καλομοίρα έβαλε «στόχο» να φτιάξει το ωραιότερο photo άλμπουμ

Στις 8 Ιουλίου ο Γιώργος Μπούσαλης γιόρτασε τα 40α γενέθλιά του και η Καλομοίρα του ευχήθηκε με τον πιο γλυκό τρόπο, δημοσιεύοντας μια κοινή φωτογραφία τους.

https://www.instagram.com/p/CxVD0Qmo5n-/

«Σε αυτόν που αιχμαλώτισε την καρδιά μου πριν από χρόνια και εξακολουθεί να την κρατά στα χέρια του, σε αυτή την ιδιαίτερη μέρα, σου εύχομαι τα πιο χαρούμενα γενέθλια. Είσαι η αγάπη μου, ο καλύτερός μου φίλος, τα πάντα μου, κάνοντας την κάθε μέρα πιο φωτεινή», έγραψε η τραγουδίστρια στη λεζάντα της ανάρτησής της.

https://www.instagram.com/p/Ctrelhmo2hU/

«Προσπαθούμε να διατηρούμε ένα πρόγραμμα με ροή, οπότε μια συνηθισμένη ημέρα μου είναι κάπως έτσι: Ξυπνάω το πρωί και γυμνάζομαι. Αφού ξυπνήσουν τα παιδιά, τρώμε πρωινό, διαβάζω τα αγόρια για το σχολείο, τρώμε μεσημεριανό, διαβάζουμε λίγο ακόμη για το σχολείο, παίζουμε και τρώμε βραδινό, ώσπου φτάνει η ώρα του ύπνου. Το να υπάρχει πρόγραμμα, γνωρίζοντας ποια είναι η ρουτίνα της κάθε ημέρας, βοηθάει πραγματικά τα παιδιά να αισθάνονται ήρεμα και χαλαρά. Διοργανώνουμε και βραδιές ταινιών, ενώ, όταν ο καιρός είναι καλός, παίζουμε έξω, στην αυλή», έχει δηλώσει στο παρελθόν η Καλομοίρα για την καθημερινότητα με την οικογένειά της.

Δες ολόκληρη τη συνέντευξη της Καλομοίρας στο βίντεο που ακολουθεί.

Πηγή κεντρικής: itskalomoira