Η Gillian Anderson μετανιώνει που επέστρεψε στη δουλειά μετά τον τοκετό & στέλνει μήνυμα ενδυνάμωσης

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Gillian Anderson μετανιώνει που επέστρεψε στη δουλειά μετά τον τοκετό & στέλνει μήνυμα ενδυνάμωσης
Invision

Η Gillian Anderson εξήγησε γιατί επέστρεψε στα γυρίσματα δέκα μόλις ημέρες μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού. Το νέο βιβλίο της ηθοποιού και το μήνυμα ενδυνάμωσης.

Καλεσμένη της εκπομπής «Today» ήταν πριν λίγες ώρες η πρωταγωνίστρια του «Scoop, Gillian Anderson.

Η 55χρονη ηθοποιός και μητέρα δύο παιδιών μίλησε στην Savannah Guthrie και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επιστροφή της στα γυρίσματα του «The X-Files» το 1994, δέκα μόλις ημέρες μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού.

Gillian Anderson: «Αν δεν αισθανόμουν τόσο ένοχη που έμεινα έγκυος στην πρώτη σεζόν, ίσως να φρόντιζα καλύτερα τον εαυτό μου»

Όπως εξήγησε αναλυτικά η Anderson, η πίεση και ο φόβος που ένιωθε εκείνη την περίοδο για να διατηρήσει τον ρόλο της, την ώθησαν να επιστρέψει στα γυρίσματα πολύ γρήγορα μετά τον τοκετό.

«Αν δεν αισθανόμουν τόσο ένοχη που έμεινα έγκυος στην πρώτη σεζόν, ίσως να φρόντιζα καλύτερα τον εαυτό μου και να σκεφτόμουν περισσότερο τι χρειαζόμουν για το συμφέρον μου εκείνη την εποχή», εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

https://www.instagram.com/p/C5EAAA5IE1S/

Και πρόσθεσε: «Αλλά νομίζω ότι ήμουν τόσο απορροφημένη από τις σκέψεις «παραλίγο να με απολύσουν, θα τα κάνω θάλασσα, θα κάνω ό,τι μου πουν». Οπότε ναι, δέκα ημέρες μετά από μια καισαρική τομή. Αλλά ακόμα μιλάμε γι' αυτό, σωστά; Είναι ενδιαφέρον. Ό,τι κι αν ήταν, πριν από 30 χρόνια».

Η Σοφία Αλιμπέρτη «έπαθε» Pamela Anderson και όλες αυτές οι αμακιγιάριστες φωτό το αποδεικνύουν

Η σταρ της μεγάλης οθόνης μίλησε επίσης για το πάθος της να υπερασπίζεται την ενδυνάμωση των γυναικών. Στο νέο της βιβλίο «Want» η ηθοποιός δημοσιεύει ανώνυμες επιστολές από γυναίκες σε όλο τον κόσμο και θέλει να αφυπνίσει ολοένα και περισσότερο κόσμο.

Αναφερόμενη στο νέο της βιβλίο η Anderson παραδέχθηκε: «Και στο τέλος της ημέρας, ίσως αυτό που ξεχωρίζει περισσότερο είναι ο βαθμός στον οποίο οι γυναίκες αγωνίζονται να ζητήσουν αυτό που θέλουν, τόσο στη δουλειά, όσο και σε μια σχέση και στην κρεβατοκάμαρα. Και έτσι, αξίζει να συνεχίσουμε να μιλάμε γι’ αυτό».

Σε παλαιότερη συνέντευξη στο βρετανικό Hello η Gillian Anderson είχε τονίσει: «Πιστεύω ότι οι γυναίκες μπορούν να είναι απίστευτα δυνατές. Θέλω οι γυναίκες όλων των ηλικιών, που έχουν θαυμάσει τους χαρακτήρες που υποδύθηκα, να εξερευνήσουν τι είναι αυτό που θέλουν από αυτούς και αν μπορούν να ενστερνιστούν κάποιο από αυτά τα γνωρίσματα που ήδη υπάρχει μέσα τους. Ελπίζω ότι έτσι θα τους μοιάσουν περισσότερο».

Πηγή κεντρικής: apimages.com