Το μυστήριο επιστροφής του Βασίλη Μπισμπίκη στον Σασμό και οι δύο νέες αλλαγές στη ζωή του

Κατερίνα Μπούσιου
Το μυστήριο επιστροφής του Βασίλη Μπισμπίκη στον Σασμό και οι δύο νέες αλλαγές στη ζωή του

Μετά την περιπέτεια με την υγεία του ο Βασίλης Μπισμπίκης έκανε ένα μικρό reunion για θλιβερό σκοπό με τους ηθοποιούς του Σασμού. 

Στο τελευταίο «αντίο» του κορυφαίου κινηματογραφικού και τηλεοπτικού παραγωγού Γιώργου Καραγιάννη βρέθηκε σήμερα ο Βασίλης Μπισμπίκης, όπως και οι περισσότεροι από τους ηθοποιούς που ανήκουν στην τηλεοπτική του οικογένεια. Τι συμβαίνει όμως με την επιστροφή του ηθοποιού στον Σασμό;

https://www.instagram.com/reel/C0MU4xzoBa1/

Οι αλλαγές μετά την περιπέτεια με την υγεία του

Ο Γιώργος Καραγιάννης υπήρξε εκ των κορυφαίων παραγωγών του παλιού ελληνικού κινηματογράφου αλλά και της τηλεόρασης, με συνεχιστή του οράματός του τον γιο του Γιάννη. Ιδρυτής και των ΚΑΠΑ studios έχοντας αυτή τη στιγμή την παραγωγή στις κορυφαίες τηλεοπτικές σειρές όπως η Μάγισσα, ο Σασμός, ο Παράδεισος των Κυριών, το Ναυάγιο, οι Πανθέοι και η Ηλέκτρα.

Οι φήμες θέλουν Λαμπροπούλου και Λάλο ζευγάρι και εκτός Σασμού: Η νέα ζωή της Μαριλίτας

Οι ηθοποιοί που αποτελούσαν τη δεύτερη οικογένειά του βρέθηκαν σήμερα στο τελευταίο του «αντίο», στην εξώδιο ακολουθία που έγινε στην Αγία Μαρίνα της Εκάλης. Παρών φυσικά και ο Βασίλης Μπισμπίκης. Διακρίνετε και η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του λόγω και της νέας του καθημερινότητας μετά την περιπέτεια που είχε με την υγεία του και το διπλό καρδιακό επεισόδιο πριν μερικές εβδομάδες.

Η ανάκαμψή του ήταν ραγδαία και αυτό φάνηκε και από το σύντομο ταξίδι μετά την έξοδό του από το νοσοκομείο, με τη Δέσποινα Βανδή στη Ρώμη.

https://www.instagram.com/p/C4qFRDaMQpe/

Λόγω του συμβάντος ο Βασίλης Μπισμπίκης συναντήθηκε μετά από καιρό και με τους συναδέλφους του από τον Σασμό. Όπως ήδη ξέρουμε, έχει ολοκληρώσει τα γυρίσματά του και αυτό είχε προκύψει και από ένα σχόλιο που είχε κάνει η Μαρία Τζομπανάκη, η οποία και του ευχόταν τα καλύτερα για το μέλλον.

https://www.instagram.com/p/C2X7DvbLS10/

Υπάρχει ωστόσο μία εκδοχή πως θα τον ξαναδούμε σε κάποια από τα μελλοντικά επεισόδια. Σεναριακά αυτή τη στιγμή είναι εξαφανισμένος από όλους και επικοινωνεί μόνο με τον αδελφό του Τηλέμαχο, για να δώσει το μήνυμα πως είναι ζωντανός.

Όμως θα έχουμε και μία πολύ ενδιαφέρουσα εξέλιξη που τον αφορά. Ο αστυνόμος θα πείσει την γιαγιά Ειρήνη να του τηλεφωνήσει για να καταφέρουν να εντοπίσουν το σήμα του. Μη ξεχνάμε ότι διώκεται για τις εκρήξεις εναντίον των Σταματάκηδων και τη βοήθεια που παρείχε στον δολοφόνο του Νικηφόρου.

Η αγαπημένη του τηλεοπτική θεία δεν θα τον προδώσει και έτσι εκείνος δεν θα πέσει στην παγίδα. Ωστόσο αποτελεί ακόμη μυστήριο, αν θα επανεμφανιστεί έστω για λίγο μετά την αποκάλυψη για τον βιολογικό του πατέρα Ρούσσο Σταματάκη και τον ερχομό εκείνου στην Κρήτη. Σύμφωνα με πληροφορίες, τον ρόλο αυτόν θα υποδυθεί ο κορυφαίος ηθοποιός Θανάσης Παπαγεωργίου.

Στον Σασμό έχουμε και 6ο χωρισμό, ενώ γρίφος παραμένει ο ερχομός του Ρούσσου Σταματάκη

Εκτός όμως από την εμφανή αλλαγή στην εμφάνισή του, ο ηθοποιός έχει και νέα επαγγελματική αλλαγή, επιστρέφοντας στον κινηματογράφο. Ο Βασίλης Μπισμπίκης, θα συμπρωταγωνιστήσει μαζί με την Κλέλια Ρένεση και άλλους κορυφαίους ηθοποιούς (μεταξύ των οποίων η Μπέττυ Αρβανίτη, ο Δημήτρης Καπετανάκος, ο Στάθης Σταμουλακάτος κ.α) στη νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα». Και ήδη βρίσκεται στο σετ για τα πρώτα γυρίσματα.

https://www.instagram.com/p/C5OG-vJI9fK/