«Θέλεις κάπου να διασκεδάσεις; Σασμός είναι για εσένα»: Το viral της Δανάης Παππά και ο γάμος της

Κατερίνα Μπούσιου
«Θέλεις κάπου να διασκεδάσεις; Σασμός είναι για εσένα»: Το viral της Δανάης Παππά και ο γάμος της

Το καφενείο του Παντελή στον Σασμό, μεταμορφώθηκε. Η τηλεοπτική Θοδώρα ετοιμάζεται να ζήσει ένα πολύ ωραίο φινάλε στη σχέση της με τον Γιώργο. 

Νέα δεδομένα θα έχουμε σύντομα στον Σασμό και παίζει ρόλο σε αυτό η εμφάνιση της Σάντρας, της κόρης του Δημήτρη Μαραθάκη. Αναμένεται να υπάρξει και μία επιστροφή από το παρελθόν ενώ σε δύο ζευγάρια θα έχουμε αναθεωρήσεις, τελεσίγραφα και σημαντικές αποφάσεις. Στο ένα από αυτά τα ζευγάρια, αναμένεται happy end. Τους αξίζει και το κοινό δε δέχεται τίποτε άλλο εκτός αυτού. Η τηλεοπτική Θοδώρα πριν όμως γίνει ζευγάρι με τον Γιώργο της, μας χάρισε ένα πολύ ωραίο βίντεο στο TikTok, παίρνοντας ως αφορμή από το viral «Σκορπιός είναι για σένα».

«Άνω Ποριά και Σασμός είναι για σένα»

Αν είσαι φαν του TikTok σίγουρα θα έχεις δει τις εκατοντάδες αναπαραγωγές του trend με το μπαρ. Και αν δεν έχεις δει, σίγουρα θα έχει διαβάσει πως είναι το viral της εποχής, όπως τα διάφορα σκετσάκια με ατάκες από ελληνικές σειρές.

Το τέλος του Σασμού θα είναι γλυκόπικρο με γάμους, τη γέννηση δύο παιδιών και μία μεγάλη τιμωρία

Η Δανάη Παππά από τον Σασμό, η οποία λατρεύει τα social media αποφάσισε να φέρει αυτό το βιντεάκι στα μέτρα του Σασμού. Χρησιμοποιώντας ως χώρο, το καφενείο του τηλεοπτικού της μπαμπά Παντελή (Στάθης Μαντζώρος) και έχοντας επίσης ως παρτενέρ της, την τηλεοπτική της μαμά Αλίνα Κωτσοβούλου, τη Σάντυ Χατζηιωάννου και τον Θάνο Μπίρκο, τον αγαπημένο μας Τόλη. Το video είχε περίπου 600 χιλιάδες προβολές και περισσότερα από 25 χιλιάδες likes.

Οι followers της επικρότησαν την προσπάθεια. «Το κέρδισες το trend Δανάη» όπως της έγραψαν χαρακτηριστικά.

Στα του Σασμού και στις σοβαρές του εξελίξεις τώρα, η τηλεοπτική Θοδώρα μετά από τις δυσκολίες, τα βάσανα, τα μεγάλη λάθη που έχει κάνει, είναι σε δίλημμα γιατί θέλει να πάρει την πιο σωστή απόφαση που αφορά στην πρόθεσή της να υιοθετήσει το μωρό που άφησαν στο χωριό.

Ο Γιώργος της έκανε μία ξεκάθαρη πρόταση γάμου - για να αποφύγει η Θοδώρα να κάνει τον λευκό γάμο με τον Τόλη - αλλά κάποια στιγμή της ξεκαθαρίζει πως αυτό δε σημαίνει πως θα ξαναγίνουν ζευγάρι. Ζευγάρι όμως, θα ξαναγίνουν, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

https://www.instagram.com/p/C4xVK4zMkmp/

Φαίνεται πως οι σεναριογράφοι της σειράς έχουν αποφασίσει να έχει ευτυχισμένο τέλος αυτό το ζευγάρι. Το άλλο ζευγάρι που θα ταλαιπωρηθεί αρκετά και θα πρέπει να πάρει σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον του θα είναι ο Αστέρης και η Αργυρώ. Με την έλευση της Σάντρας Μαραθάκη, κόρης του γιατρού Δημήτρη Μαραθάκη και το ενδιαφέρον που θα δείξει για τον νεαρό Σταματάκη.

Οι κλυδωνισμοί στη σχέση των πρωταγωνιστών, ευτυχώς δεν θα κρατήσουν για πολύ. Δεν θα χωρίσουν δηλαδή. Είναι απλά ένα μικρό σεναριακό τέχνασμα για να φτάσουμε μέχρι το φινάλε. Από αυτές τις εκπλήξεις που είχαμε και τις τρεις σεζόν της σειράς. Μερικές ήταν αχρείαστες.