Στον Σασμό έχουμε και 6ο χωρισμό, ενώ γρίφος παραμένει ο ερχομός του Ρούσσου Σταματάκη

Κατερίνα Μπούσιου
Στον Σασμό έχουμε και 6ο χωρισμό, ενώ γρίφος παραμένει ο ερχομός του Ρούσσου Σταματάκη

Ο Θανάσης Παπαγεωργίου θα υποδυθεί τον πραγματικό πατέρα του Βασίλη Μπισμπίκη. Ο εκ της Σουηδίας προερχόμενος Κρητικός και μέλος της οικογένειεας Σταματάκη έρχεται στον Σασμό και για να πάρει θέση στη βεντέτα. 

Ο Βασίλης Μπισμπίκης, μπορεί να έχει αποχωρήσει ως Ανδρέας από τον Σασμό, αλλά ένα κομμάτι του, σημαντικό, θα έρθει στη σειρά. Ο άγνωστος μέχρι στιγμής βιολογικός του πατέρας, ο Ρούσσος Σταματάκης (θείος Μαθιού και Αστέρη) εμφανίζεται. Και η παρουσία του θα φέρει νέες τριβές. Ποιος είπε ότι θα σταματήσει τόσο εύκολα η βεντέτα;

Σε μερικούς δεν έφερε γούρι ο Σασμός

Για κάποιους ηθοποιούς, ο Σασμός ήταν μία από τις καλύτερες επαγγελματικά στιγμές τους. Μάλιστα αρκετοί από τους νεότερους, είχαν την ευκαιρία να γίνουν σε μικρό χρονικό διάστημα γνωστοί στο ευρύ κοινό και να ανοίξουν τους ορίζοντές τους. Για κάποιους άλλους η σειρά συνδέθηκε και με μία σοβαρή μετάβαση στην προσωπική τους ζωή. Αρκετοί ηθοποιοί, χώρισαν είτε από τις σχέσεις τους είτε από τους γάμους τους. Και δεν είναι λίγοι. Ποιοι και ποιες είπαν «αντίο» στις πρώην σχέσεις τους;

«Θέλεις κάπου να διασκεδάσεις; Σασμός είναι για εσένα»: Το viral της Δανάης Παππά και ο γάμος της

Καταρχάς η Ευγενία Σαμαρά από τον Γιάννη Ποιμενίδη. Μετά ακολούθησε η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη από τον Θανάση Τότσικα. Επίσης ο Γιώργος Αμούτζας από την επίσης ηθοποιό Έλενα Πιερίδου. Σχετικά πρόσφατα, πληροφορηθήκαμε από ρεπορτάζ της Real News ότι πήραν διαζύγιο ο Δημήτρης Λάλος και η Έλενα Μαυρίδου. Μία εβδομάδα αργότερα, από την ίδια πηγή, πληροφορηθήκαμε και το διαζύγιο της Μαριλίτας Λαμπροπούλου από τον Γιάννη Νταλιάνη.

Και μόλις δύο μέρες πριν μάθαμε πως εδώ και δύο μήνες η Νεκταρία Γιαννουδάκη (τηλεοπτική μαμά Στέλλας) έχει χωρίσει από τον σύζυγό της Παναγιώτη Μοσχοβίτη. Την ηθοποιοί που αγαπήσαμε για το ταλέντο της ως Αρχοντούλα και από τις Ψυχοκόρες, θα την ξαναδούμε στη σειρά σε ένα από τα επεισόδια του φινάλε. Σεναριακά, βρίσκεται σε Πανεπιστήμιο της Ιταλίας. Ήταν ένα εύρημα, για να βρεθεί στο σπίτι Ματσούκα - Δαδακαρίδη στην άλλη σειρά.

https://www.instagram.com/p/C4uoxj4Ijlh/

Σεναριακά δεν προβλέπεται να έχουμε χωρισμούς, μέχρι να ολοκληρώσει η σειρά στα μέσα Ιουνίου. Κάποια μικρά καβγαδάκια, ζήλιες θα δούμε μεταξύ της Αργυρώς και του Αστέρη και τίποτε περισσότερο.

Αυτό όμως που σίγουρα θα δούμε, θα είναι μία νέα κόντρα να δημουργείται. Ο μέχρι σήμερα αγνοούμενος σε όλους εμάς, βιολογικός πατέρας του Ανδρέα Βρουλάκη, Ρούσσος Σταματάκης, επιστρέφει στην Κρήτη από τη Σουηδία στην οποία ζούσε τα τελευταία χρόνια. Έχει ακουστεί πως ο κορυφαίος ηθοποιός Θανάσης Παπαγεωργίου (περιοδικό TV24) θα τον υποδυθεί. Ωστόσο δεν έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα και η δική του παρουσία θα είναι προς το τέλος της σειράς. Για να βοηθήσει στον επίλογό της.

Δεν είναι «ποτισμένος» με τη βεντέτα και την εκδικητική μανία των Σταματάκηδων κατά των Βρουλάκηδων όλα αυτά τα χρόνια. Αγάπησε τη μητέρα του Ανδρέα, την άφησε όμως πριν δημιουργηθεί σκάνδαλο και εκείνη παντρεύτηκε τον Βρουλάκη αλλά στη συνέχεια δεν άντεξε και αυτοκτόνησε. Για αυτό τον λόγο έφυγε εκτός Κρήτης.

https://www.instagram.com/p/C35ahasMbyy/

Η Καλλιόπη είχε φροντίσει στην τελευταία της συνάντηση με τον Ανδρέα να του τα εκμυστηρευτεί όλα αυτά. Και την είδαμε να τηλεφωνεί στον Ρούσσο και να τον προσκαλεί στην Κρήτη, για να ζήσει τα τελευταία του χρόνια, αφού πρόσφατα «έχασε» και τη γυναίκα του. Θα τον δούμε τελικά; Και τι ρόλο θα παίξει στην ιστορία μας;

Για να καθυστερούν την έλευσή του, σημαίνει πως θα έχει σχέση με το φινάλε. Για να φέρει ειρήνη και όχι να δημιουργήσει νέες τριβές στη βεντέτα. Αν και δεν θα αποφύγει να λάβει μέρος σε κάποιες κόντρες. Ειδικά όταν μάθει κάποια μυστικά που αγνοούσε μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Αναμένουμε να δούμε αν θα έχουμε και μία κοινή σκηνή Μπισμπίκη - Παπαγεωργίου. Υποκριτικά θα έχει ενδιαφέρον.

Το τέλος του Σασμού θα είναι γλυκόπικρο με γάμους, τη γέννηση δύο παιδιών και μία μεγάλη τιμωρία