Το νέο ταξίδι της Ιωάννας Παλιοσπύρου στην Κούβα μας γεμίζει με αισιοδοξία

Τη βλέπουμε να χορεύει salsa στους κουβανέζικους δρόμους και σαν σωστή traveller να γεύεται το τοπικό φαγητό.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου είναι ένα κορίτσι που του αρέσει να ταξιδεύει και να γνωρίζει νέα μέρη και λαούς σε όλο τον κόσμο. Μπορεί η τραυματική επίθεση που δέχτηκε με το βιτριόλι να της άλλαξε ολόκληρη τη ζωή, αλλά η Ιωάννα δεν το έβαλε ποτέ κάτω!

Το νέο ταξίδι της Ιωάννας Παλιοσπύρου στο Βιετνάμ και η μεγάλη αλλαγή στη ζωή της μετά από 3 χρόνια

https://www.instagram.com/p/Cz3PqomsbKI/

Μέσα από τις αναρτήσεις της στο Instagram, μας γεμίζει με αυτοπεποίθηση και ελπίδα, υπενθυμίζοντας μας καθημερινά, ότι δεν πρέπει να τα παρατάμε! Το προσωπικό της account είναι γεμάτο με φωτογραφίες από ταξίδια της στο Παρίσι, την Ολλανδία, το Βιετνάμ ή την Ισλανδία. O ενθουσιασμός της κάθε φορά είναι μεγάλος, δημοσιεύοντάς στιγμιότυπα από τις βόλτες, την κουλτούρα και τα φαγητά του κάθε πολιτισμού, τα οποία είναι σαν να τα βιώνουμε κι εμείς μαζί της.

Η Ιωάννα μας ταξιδεύει στην Κούβα

434653527_2583971818430639_1593617845443571167_n.jpg

Τσιμτσιλή, Παλιοσπύρου, Καραμανλής με τα δίδυμα και άλλοι Έλληνες που βρέθηκαν στο ματς της Εθνικής

Το νέο ταξίδι της αυτή τη φορά είναι στην Κούβα. Ήδη, η Ιωάννα έχει μοιραστεί με τους χιλιάδες followers της φωτογραφίες και βίντεο από τις βόλτες της στο πανέμορφο νησιωτικό κράτος της Καραϊβικής. Στα βίντεο τη βλέπουμε να χορεύει salsa και σαν σωστή traveller να γεύεται το τοπικό φαγητό, το οποίο μας έβαλε αμέσως σε πειρασμό.

Η Ιωάννα έφερε την άνοιξη στην Κούβα

https://www.instagram.com/p/C5Yx1_rsRA_/

Αυτό που ξεχωρίσαμε, επίσης, ήταν τα εντυπωσιακά φορέματα που επέλεξε για τις βόλτες της στο κέντρο της Κούβας. Η Ιωάννα, έφερε την άνοιξη στην Κούβα! Τα μάξι, φλοράλ φορέματα με λεπτομέρειες από βολάν που φόρεσε, αγκάλιαζαν και κολάκευαν ακόμα περισσότερο την σιλουέτα της, ενώ έδεναν τέλεια με τον το περιβάλλον και τα χρώματα τριγύρω. Τα μαλλιά της ήταν ίσια κάτω και το μακιγιάζ της ελαφρύ και κομψό όπως πάντα.

Η Ιωάννα, έχει κάνει ήδη το πρώτο ποστ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με ένα από τα εντυπωσιακά φορέματα της. Αμέσως η φωτογραφία δέχτηκε με τα πιο όμορφα σχόλια. Δες μερικά από τα κορυφαία στην παρακάτω gallery…

Πλέον, η ίδια μπορεί και ταξιδεύει ξανά, ανοίγοντας τα «φτερά» της για νέες περιπέτειες. Ανυπομονούμε να δούμε κι άλλα στιγμιότυπα από το όμορφο ταξίδι της στην Κούβα.

Σουλτάτος και Λασκαράκη γιόρτασαν μαζί τα γενέθλια της κουμπαράς τους Λένιας Παπακαλιάτη