Αποχωρεί οικειοθελώς η Ασημίνα από το Survivor; Το Twitter/X περιμένει πώς και πώς!

Γεωργία Βλαχοπούλου
Αποχωρεί οικειοθελώς η Ασημίνα από το Survivor; Το Twitter/X περιμένει πώς και πώς!

Λίγο πριν την ένωση πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται αν η Ασημίνα είναι σωστό να συνεχίσει στο παιχνίδι ή όχι.

Ένα ήρεμο επεισόδιο για τα δεδομένα των όσων είχαν γίνει στα τελευταία επεισόδια είχαμε στον Άγιο Δομίνικο στο επεισόδιο της 7ης Απριλίου, με τον James και την Σταυρούλα να έχουν βάλει «κάτω από το χαλί» όσα τους ενοχλούν στην συμπεριφορά του Φάνη και την Δαλάκα με την Ασημίνα να παραδέχονται πως η αποχώρηση της Ιωάννας είναι πλήγμα για την Κόκκινη ομάδα, χωρίς ωστόσο να μαθαίνουμε ποια ήταν η στρατηγική κίνηση που έκαναν ψηφίζοντάς την προς αποχώρηση.

Survivor: Η Ιωάννα αποχώρησε αλλά ο James οργανώνει στρατηγική για την ένωση

Η πρώτη υποψήφια, η απορία του κοινού και οι φήμες για την Ασημίνα

Η εβδομάδα που ξεκίνησε στο Survivor είναι η τελευταία εβδομάδα πριν να γίνει το πάρτι της ένωσης, ο πρώτος στόχος που θέλει να φτάσει κάθε παίκτης μπαίνοντας στο ριάλιτι. Γι' αυτό και όποιος αποχωρήσει αυτή την εβδομάδα θα έχει ακόμα έναν λόγο να στεναχωρηθεί, αφού θα έχει φτάσει σχεδόν στην πηγή, χωρίς να πιει νερό.

Οι Κόκκινοι ήταν που έχασαν λοιπόν, τον πρώτο αγώνα ασυλίας και οι προβλέψεις για το ποιος θα βγει υποψήφιος προς αποχώρηση ήταν διάφορες. Θα ήταν πάλι γυναίκα και ποια γυναίκα ή θα πήγαινε στο αντρικό και θα βλέπαμε υποψήφιο για παράδειγμα, τον Αλέξη Παππά.

Τελικά, η κάλπη έδειξε την Άιρα, η οποία για τρίτη συνεχόμενη (και τέταρτη συνολικά) φορά θα πρέπει να παλέψει για την παραμονή της, αν βέβαια, μετά τον δεύτερο αγώνα ασυλίας που θα παρακολουθήσουμε στο νέο επεισόδιο, ψηφιστεί επίσης γυναίκα.

Εκεί και πάλι το κοινό άρχισε να αναρωτιέται μέχρι πότε η Ασημίνα θα βρίσκεται στο παιχνίδι, ενώ δεν μπορεί να αγωνιστεί 100% και για πόσο θα συμφωνούν όλοι με την παραμονή της.

Μήπως η κλίκα James, Φάνη και Σταυρούλας έληξε άδοξα στο Survivor για έναν μόνο λόγο;

Άλλωστε, στα χρονικά του παιχνιδιού, όποιος είχε σοβαρό τραυματισμό μετά από δύο εβδομάδες που δεν αγωνιζόταν έβλεπε την πόρτα της εξόδου, όπως και στον φετινό κύκλο ο Άγγελος και ο Παντελής από τους Μαχητές αποχώρησαν οικειοθελώς λόγω θεμάτων υγείας που είχαν.

433767990_326487993782363_7834581382892708890_n.jpg

Σύμφωνα με το νέο τρέιλερ πάντως, η παίκτρια των Διασήμων φαίνεται αρκετά πιεσμένη όσον αφορά τον τραυματισμό της και τη συνέχειά της στο παιχνίδι, κάτι που έκανε πολλούς να αναρωτιούνται, αν τελικά έχει έρθει η ώρα να αποχωρήσει οικειοθελώς.

Οι fans πάντως, του παιχνιδιού βρίσκουν σωστή την ενδεχόμενη οικειοθελή αποχώρηση της Ασημίνας, αφού αντικειμενικά είναι κάπως άδικο να φτάσει εκείνη στην ένωση μην μπορώντας να παίξει 100% στα παιχνίδια, ενώ κάποιος συμπαίκτης της που όλο αυτό το διάστημα αγωνίζεται κανονικά να μην φτάσει. Από την άλλη αρκετοί είναι αυτοί που πιστεύουν πως όσα είδαμε στο τρέιλερ είναι απλά μια κίνηση εντυπωσιασμού από την Ασημίνα για να τραβήξει τα βλέμματα πάνω της και στο πρόβλημα που έχει με το χέρι της, ώστε να την «λυπηθούν» οι λοιποί παίκτες και το κοινό.