Ο Χριστόφορος ξέσπασε για τα πτυχία και την περιουσία του Φάνη και το Twitter/X τον δίκασε

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ο Χριστόφορος ξέσπασε για τα πτυχία και την περιουσία του Φάνη και το Twitter/X τον δίκασε

Τα «φιλάκια» του Φάνη ήταν η αφορμή για να βγει εκτός εαυτού ο Χριστόφορος, όσο η Ασημίνα συνεχίζει να θεωρεί το παιχνίδι «τσιφλίκι» της.

Ένα επεισόδιο γεμάτο ένταση ήταν αυτό που παρακολούθησε το κοινό το βράδυ της 2ας Απριλίου στο Survivor για πολλούς και διάφορους λόγους.

Survivor: Η Ασημίνα επέστρεψε στον στίβο μάχης (περίπου) και σχολιάστηκε όπως έπρεπε στο Twitter/X

«Δεν γίνεται να παίζεις όποτε θες», είπε ο James στην Ασημίνα

Αρχικά είχαμε την κόντρα James και Ασημίνας, όταν η τελευταία ενώ έχει επιλέξει να μπει ξανά στον στίβο μάχης - με δική της πρωτοβουλία κι όχι του γιατρού - τελικά το παίρνει «πίσω» και δεν μπαίνει στο δεύτερο ματσάρισμα που την είχε επιλέξει η Μπλε ομάδα στον τρίτο αυτό αγώνα ασυλίας.

Αυτό εκνεύρισε τον James αλλά και το κοινό που αναρωτιέται πώς είναι δυνατόν η Ασημίνα να συνεχίζει ακάθεκτη στο ριάλιτι επιβίωσης όταν για 5 βδομάδες είναι εκτός αγώνων (σε ένα παιχνίδι που ειδικά φέτος είναι αμιγώς αγωνιστικό) και παράλληλα να έχει το θάρρος/θράσος όποτε θέλει να μπαίνει και να παίζει και όποτε δεν θέλει να μένει εκτός.

Survivor: Ο Γκιουλέκας είναι ο πληροφοριοδότης του James και δεν θα του «βγει σε καλό» λέει το κοινό

Η Ασημίνα ωστόσο, εκνευρισμένη στον στίβο μάχης είπε πως δεν θα παίξει επειδή έχει συνεννοηθεί με την παραγωγή, ενώ μίλησε άσχημα στον James ο οποίος είπε το εύλογο «δεν γίνεται να παίζεις όποτε θες».

Η κουβέντα συνεχίστηκε και στο συμβούλιο, όπου η Ασημίνα εκνευρισμένη αποχώρησε, χωρίς να παραδέχεται ότι μίλησε άσχημα τον James.

Παράλληλα, η ίδια δεν θέλησε καν να δώσει την ψήφο της (μιας και η Κόκκινη ομάδα έχασε την 3η ασυλία) κάτι που δεν έχει συμβεί ξανά με άλλον παίκτη.

Για ακόμα μια φορά λοιπόν, το κοινό αναρωτήθηκε ποιος είναι ο λόγος που η Ασημίνα στην ουσία μπορεί και κάνει ό,τι θέλει στο παιχνίδι.

Ο Χριστόφορος έχασε το δίκιο του

Μήπως σε αυτό το Survivor του πέναλντι και των τραυματισμών θα κέρδιζε και ο Τριαντάφυλλος

Σε άλλα νέα σε αυτόν τον τρίτο αγώνα ασυλίας είχαμε κι άλλη μια κόντρα πιο ισχυρή, ανάμεσα στον Χριστόφορο των Διασήμων και τον Φάνη από τους Μπλε.

Στην ουσία όλα ξεκίνησαν, όταν ο Χριστόφορος αντιλήφθηκε πως ο πόντος που πήρε ο Φάνης με την Χρύσα ήταν άδικος, αφού η Χρύσα είχε ρίξει πρώτη στον στόχο ενώ ήταν η σειρά του Φάνη. Ακούγοντας λοιπόν, ο Φάνης τον Χριστόφορο να σχολιάζει αυτόν τον πόντο στον πάγκο της Κόκκινης ομάδας, άρχισε να λέει πως έχει άποψη για όλα, με αποκορύφωμα να στέλνει τα «φιλάκια» του σαν άλλη Ζωή Ασουμανάκη.

Ο Χριστόφορος εκνευρίστηκε και άρχισε να τον αποκαλεί «βλ@κ@κο». Η κουβέντα φυσικά και γι' αυτή την περίπτωση συνεχίστηκε και στο συμβούλιο, ωστόσο εκεί ο Χριστόφορος ξέφυγε αρχίζοντας να μιλάει για τα πτυχία του Φάνη και τις σπουδές του, που όμως ήταν «χορηγία» των γονιών του Φάνη, όπως τόνισε.

«Ο Φάνης λέει συνεχώς ότι εδώ δεν έχει έρθει για να δείξει κάτι, ενώ αναφέρεται συνεχώς στις σπουδές του και τα πτυχία του και τα bachelor του, τα οποία ήταν όλα χορηγία των γονιών του (οι σπουδές στο εξωτερικό και τα πτυχία). Εγώ έχω ξεκινήσει από νωρίς τη δουλειά, ξέρω να αναδείξω μόνο τη σκληρή δουλειά, την πίεση, το πείσμα μου στη σκληρή δουλειά κι έχω μάθει να ξεχωρίζω μετά από τόσα χρόνια (δουλειάς) να ξεχωρίζω ποιοι είναι ποιοι εδώ μέσα» είπε χαρακτηριστικά ο Χριστόφορος, με τον Φάνη να αναρωτιέται πού κολλάνε όλα αυτά στη διαφωνία τους και πότε χαρακτήρισε τον ίδιο και την κοινωνική τάξη του οποιουδήποτε μέσα στο παιχνίδι.

«Από τη στιγμή που δεν έχω αναφερθεί ποτέ στο οικονομικό υπόβαθρο, στο κοινωνικό, στις σπουδές πώς έρχεσαι πάλι, έχοντας μειώσει ουσιαστικά εμένα με τον "βλ@κ@κο", να αναφέρεις τους γονείς μου. Ξέρεις εσύ τους γονείς μου; Ξέρεις εσύ το κοινωνικό μου υπόβαθρο; Σου είπα ότι δεν θα επιτρέψω σε κανέναν ούτε να με πει βλ@κ@κο, ούτε να με χαρακτηρίσει, ούτε να χαρακτηρίσει την οικογένειά μου, ούτε το δικό μου υπόβαθρο, ούτε το ποιόν μου. Ο μόνος άνθρωπος στον οποίο έχω να αποδείξω πράγματα είτε είναι αθλητικά είτε είναι στη δουλειά μου είτε είναι στις σπουδές μου, είμαι εγώ. Δεν είσαι εσύ, δεν είναι ο Γιάννης, δεν είναι ο Γιώργος, δεν είναι ο James, είμαι εγώ. Γι' αυτό την επόμενη φορά που θα αναφερθείς στο πρόσωπό μου να σκεφτείς τις συνέπειες» απάντησε ο Φάνης, που φυσικά ήταν «βούτυρο στο ψωμί του» η επίθεση αυτή από τον Χριστόφορο, ώστε να αναδειχθεί και πάλι η ανωτερότητά του.

Η αλήθεια είναι πως ο Φάνης συχνά απευθύνεται ειρωνικά στους αντιπάλους του και πολλές φορές επικαλείται την σωστή διαγωγή του, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως σε ένα παιχνίδι επιβίωσης παίζει ρόλο το αν κάποιου η οικογένεια έχει λεφτά ή όχι για να προχωρήσει στο παιχνίδι όπως επίσης δεν έχουν σχέση τα πτυχία αλλά η συμπεριφορά και η στρατηγική που θα επιδείξεις.

Ο Χριστόφορος λοιπόν, έχασε το δίκιο του με αποτέλεσμα το κοινό στο Twitter/X να του δίνει «κόκκινη κάρτα» και ο Φάνης να «αγιοποιείται», με το κοινό να ξεχνάει σε αυτήν την περίπτωση την άλλοτε αλαζονική συμπεριφορά και τις δηλώσεις του.

Το μόνο που θα μπορούσε να πει ο Χριστόφορος και να ήταν αρκετό σε αυτήν την κόντρα του με τον Φάνη ήταν αυτό που είπε η Δαλάκα, πως δηλαδή ο Φάνης όταν η Ζωή Ασουμανάκη του έστελνε «φιλάκια» - μην θέλοντας να ακούσει τι της έλεγε για την αγωνιστικότητά της - το είχε κάνει μεγάλο θέμα, ενώ τώρα που το έκανε ο ίδιος στον αντίπαλό του δεν θα έπρεπε να αντιδράσει κανείς. Κοινώς, έκανε στον Χριστόφορο αυτό που κάποτε του έκαναν και δεν του άρεσε.

Όσον αφορά το ποιος βγήκε υποψήφιος, η Κόκκινη ομάδα «κλείδωσε» το φύλο της μονομαχίας ψηφίζοντας την Άιρα και κάπως έτσι ο Σταμάτης από τους Μπλε βγήκε από την υποψηφιότητά του και τη θέση του πήρε η Χρύσα μετά από άλλη μια ψηφοφορία.