Τα «λάθη» στο νέο τρέιλερ του Survivor και η αντίδραση στο Twitter/X

Γεωργία Βλαχοπούλου
Τα «λάθη» στο νέο τρέιλερ του Survivor και η αντίδραση στο Twitter/X

Μία αποχώρηση έμεινε μέχρι το πάρτι της ένωσης και όλοι αναρωτιούνται ποιος θα αποχωρίσει, τι θα γίνει με την κλίκα του James και του Φάνη και ποια ήταν η στρατηγική του Παππά.

Μια εβδομάδα έμεινε για την ένωση των δύο ομάδων στο Survivor με νέες στρατηγικές ήδη να έχουν τεθεί σε εφαρμογή. Να σου θυμίσω πως James και Σταυρούλα στο τελευταίο επεισόδιο άρχισαν να μιλούν πιο έντονα για τη συμπεριφορά του Φάνη και πόσο «εγωιστής» είναι κάποιες φορές στο αγωνιστικό κομμάτι.

Μήπως η κλίκα James, Φάνη και Σταυρούλας έληξε άδοξα στο Survivor για έναν μόνο λόγο;

Το νέο τρέιλερ, η αντίδραση των fans και το spoiler για την ασυλία

Και πάνω που το κοινό περίμενε με αγωνία να δει το τρέιλερ για το σημερινό επεισόδιο (7/4) και το αν θα συνεχιστεί η ίντριγκα μέσα στην κλίκα των Μπλε ή αν θα υπάρξει κάποιος σχολιασμός για την αποχώρηση της Ιωάννας Τζαβέλλα (η οποία είχε βγει υποψήφια, παρότι ήταν η 2η καλύτερη παίκτρια των Διασήμων, εκτελώντας κάποια στρατηγική που κανείς δεν κατάλαβε), τελικά είδε απλά τους παίκτες να παλεύουν στην 1ο αγώνα ασυλίας μέσα στις λάσπες.

Survivor: Η Ιωάννα αποχώρησε αλλά ο James οργανώνει στρατηγική για την ένωση

Δεδομένου ότι αυτές είναι οι πιο σημαντικές ασυλίες της χρονιάς όπως ακούγεται να λέει και ο Γιώργος Λιανός στο τρέιλερ, οι fans του ριάλιτι στο Twitter/X τόνισαν πως το συγκεκριμένο τρέιλερ δεν δίνει κανένα στοιχείο για βασικά ερωτήματα, όπως για την περιβόητη «στρατηγική» του Παππά πίσω από την υποψηφιότητα της Ιωάννας, για την κόντρα James - Σταυρούλας και Φάνη αλλά και για το αν για παράδειγμα, η Ασημίνα θα συνεχίσει να είναι κανονικά στο παιχνίδι και μετά την ένωση μην μπορώντας να παίξει σε όλους τους αγώνες ή αν θα μπορεί να ψηφιστεί έστω από τους συμπαίκτες της προς αποχώρηση.

Βέβαια, αν κάτι «έδωσε» στους τηλεθεατές το συγκεκριμένο τρέιλερ είναι ένα μικρό σπόιλερ σχετικά με το ποιος κερδίζει τον πρώτο αυτό αγώνα ασυλίας και αυτή με βάση τους πιο παρατηρητικούς στο Twitter/X που πρόσεξαν πίσω από ποιον πάγκο βρισκόταν το τοτέμ ασυλίας είναι η Μπλε ομάδα, κάτι που έχει μεγάλο ενδιαφέρον για την ψηφοφορία. Θα ψηφιστεί ο Παππάς και θα πάει σε αντρική μονομαχία η τελευταία μονομαχία πριν την ένωση ή θα ψηφιστεί και πάλι η Άιρα για να φύγει ακόμα μια παίκτρια από τις γυναίκες των Κόκκινων και άρα Δαλάκα, Ασημίνα, Δώρα να προστατεύονται από τον «νόμο των τριών»; Ή θα μπορεί να ψηφιστεί κανονικά και η Ασημίνα;