Survivor: Η Ιωάννα αποχώρησε αλλά ο James οργανώνει στρατηγική για την ένωση

Γεωργία Βλαχοπούλου
Survivor: Η Ιωάννα αποχώρησε αλλά ο James οργανώνει στρατηγική για την ένωση

H Iωάννα αποχώρησε και ο Χριστόφορος δικαιώθηκε μετά τις αποκαλύψεις του James για τον Φάνη.

Ένα επεισόδιο γεμάτο παρασκήνιο ήταν αυτό που παρακολούθησε το κοινό το βράδυ της 4ης Απριλίου στο Survivor όσον αφορά την Μπλε ομάδα.

Ήδη από τον 4ο αγώνα ασυλίας αυτής της εβδομάδας είδαμε - κυρίως - την Σταυρούλα να εκφράζει τα παράπονά της για τον Φάνη και τη συνεργασία τους στον τελευταίο πόντο, που τελικά δεν κατάφεραν να πάρουν.

Από την άλλη ο James «προσπάθησε» να δικαιολογήσει τη συμπεριφορά του συμπαίκτη του λέγοντας πως έχει πέσει ψυχολογικά βλέποντας πως ο Γκιουλέκας από την αντίπαλη ομάδα έχει ανέβει πολύ αγωνιστικά και ίσως πλέον δεν είναι εκείνος ο καλύτερος παίκτης του φετινού κύκλου, όπως έλεγαν όλοι μέχρι τώρα.

Μήπως η κλίκα James, Φάνη και Σταυρούλας έληξε άδοξα στο Survivor για έναν μόνο λόγο;

Ο καυγάς, η συζήτηση στην τέντα και οι αποκαλύψεις

Τα πράγματα συνέχισαν να είναι έντονα μέσα στην κλίκα των Μαχητών, αφού κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος ασυλίας ο Φάνης πρότεινε, αφού ήταν πίσω στο σκορ να κάτσουν κάποια κορίτσια έξω από το αγώνισμα.

Η Χρύσα είπε ότι δεν θέλει να βγει για να δώσει πέναλτι στην αντίπαλη ομάδα - ειδικά όταν πρόκειται και για αγώνισμα επικοινωνίας - ενώ ο James είπε πως δεν θέλει να κάνει αυτά που κοροϊδεύουν. Στη συνέχεια, ο Φάνης είπε στην Σταυρούλα αν θέλει να μείνει λίγο έξω για να «ξεκουραστεί» με εκείνη να εκνευρίζεται ακόμα περισσότερο.

Κι ενώ ο αγώνας συνεχιζόταν, Σταυρούλα και James πήγαν κάτω από την τέντα του γιατρού - γνωστό spot για συζητήσεις - και ουσιαστικά μιλούσαν για τον Φάνη, λέγοντας εμμέσως πλην σαφώς πως τους έχει κουράσει.

Ο Χριστόφορος ξέσπασε για τα πτυχία και την περιουσία του Φάνη και το Twitter/X τον δίκασε

Ο James αργότερα στην καλύβα των Μπλε και αφού έχασε πανηγυρικά η ομάδα τους το έπαθλο επικοινωνίας με 12-5, συνέχισε να αναφέρεται στον Φάνη λέγοντας πως ναι μεν είναι καλό παιδί αλλά έχει έναν πολύ δύσκολο χαρακτήρα και πολλά από τα πράγματα που κάνει δεν τον βρίσκουν σύμφωνο. Όπως για παράδειγμα, η συμπεριφορά του απέναντι στον Χριστόφορο και γι' αυτό δεν τον υποστήριξε στην κόντρα τους στο συμβούλιο που είχε θέμα τις κοινωνικές τάξεις, τα λεφτά και τα πτυχία.

Εκεί ήταν που ο James αποκάλυψε πως ο Φάνης είχε μιλήσει υποτιμητικά για τον Χριστόφορο, όταν τσακώνονταν στον 4ο αγώνα ασυλίας, λέγοντας μόλις απομακρύνθηκε ο παίκτης των Διασήμων:

«Τι να μου πει κι ο Χριστόφορος που είναι 23 χρονών και είναι απλά μεταφορέας;».

Όσα είπε ο Καφετζής δικαίωσαν τον Χριστόφορο στο κοινό και τα όσα είπε για τον Φάνη στο συμβούλιο, αφού τελικά το ξέσπασμά του δεν έγινε χωρίς λόγο και αιτία.

Από την άλλη πολλοί αναρωτιούνται για ποιο λόγο ο James και η Σταυρούλα τα λένε όλα αυτά μπροστά στις κάμερες αλλά όχι μπροστά στον Φάνη για να το λύσουν αν πραγματικά τον θεωρούν φίλο τους. Ή απλά οι δυο παίκτες του Survivor έχουν βάλει στο «μάτι» την ένωση και θέλουν να κάνουν συμμαχίες και με τους Κόκκινους;

Γιατί όπως είπε ο James, ο Γκιουλέκας (ο «κολλητός» του) κάνει παρέα με τον Χριστόφορο και είναι καλό παιδί.

Η άκυρη στρατηγική του Παππά

Όσο για το ποια αποχώρησε από το παιχνίδι μετά την διαδικασία της μονομαχίας, αυτή ήταν η Ιωάννα. Η Άιρα, η Χρύσα και η Σταυρούλα κατάφεραν να παραμείνουν αποδεικνύοντας πως η στρατηγική που έλεγαν ότι είχαν ο Παππάς και η ομάδα του βγάζοντας πρώτη υποψήφια την Ιωάννα τελικά δεν υπήρχε.

Οι Κόκκινοι σίγουρα ήθελαν να διώξουν μια γυναίκα από την ομάδα τους για να ισορροπήσουν αριθμητικά. Η Άιρα ήταν η πιο αδύναμη παίκτριά τους και η Δώρα. Ωστόσο, ρίσκαραν να βγάλουν σε μονομαχία την Ιωάννα νομίζοντας ότι θα καταφέρει αν όχι να νικήσει την Χρύσα που θα ψήφιζαν οι Μπλε - όπως κι έγινε - την Άιρα. Άρα ό,τι και να γινόταν θα είχαν κέρδος οι Κόκκινοι.

Έλα όμως, που η Χρύσα αποδεικνύεται πραγματικά μαχήτρια, όπως και η Άιρα και η Ιωάννα που ήταν η δεύτερη καλή παίκτρια των Διάσημων αποχώρησε.