Η νέα έξοδος της Μαριάννας Τουμασάτου και του Αλέξανδρου Σταύρου θύμισε «Στράτο» και «Ρεγγίνα»

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η νέα έξοδος της Μαριάννας Τουμασάτου και του Αλέξανδρου Σταύρου θύμισε «Στράτο» και «Ρεγγίνα»

Το ζευγάρι αρκετά ανανεωμένο βρέθηκε πρόσφατα στην παρουσίαση ενός βιβλίου και ήταν σα να μην πέρασε μια μέρα απ' όταν βρέθηκαν μαζί στη Βέρα Στο Δεξί.

Η Μαριάννα Τουμασάτου και ο Αλέξανδρος Σταύρου μπορεί να γνωρίστηκαν με αφορμή τους ρόλους τους στη σειρά του Mega Βέρα στο Δεξί, ωστόσο φαίνεται πως κάτι παραπάνω από μια «βέρα» είναι αυτό που έχει κρατήσει τη σχέση τους αναλύωτη εδώ και 19 χρόνια. Την ευτυχία του ζευγαριού έχει ολοκληρώσει η κόρη τους, η 13χρονη σήμερα Χρυσηίδα - Παναγιώτα.

Η Μαριάννα Τουμασάτου πρώτη φορά σε podcast και είπε τα πράγματα με το όνομά τους για την απιστία

Όταν, όμως, αγαπάς τον άλλον τον αγαπάς ανεξαρτήτως. Αυτή η αγάπη είναι ανιδιοτελής και αν έχουμε κερδίσει κάτι με τον Αλέξανδρο, είναι αυτό. Δηλαδή με τη χαρά του πιο πολύ χαίρομαι εγώ από ό,τι χαίρεται εκείνος και αντίστοιχα αυτός με τη χαρά μου.

Η νέα έξοδος

Το ζευγάρι των ηθοποιών έχει επιλέξει να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, γι' αυτό άλλωστε και στα προσωπικά τους προφίλ στο Instagram δεν θα βρεις εύκολα κοινή τους φωτογραφία. Παρ' όλα αυτά, δεν σημαίνει πως δεν βγαίνουν, όπως κάνει κάθε κανονικό ζευγάρι.

Σαν άνθρωποι της Τέχνης μάλιστα, δίνουν πολλές φορές το παρών σε θεατρικές παραστάσεις, για να τιμήσουν με την ευκαιρία και τους συναδέλφους τους, ενώ δεν λείπουν και οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει σε κάποιο άλλο καλλιτεχνικό event.

Έλσα, Δώρα και Ρεγγίνα 17 χρόνια μετά τη Βέρα Στο Δεξί αποδεικνύουν ότι είναι ακόμα κολλητές

Αυτό συνέβη και το πρώτο Σαββατοκύριακο του Απριλίου, όπου οι δυο τους βρέθηκαν στην παρουσίαση του βιβλίου «Νούρα ένα πένθιμο μπλουζ». Εκεί η Μαριάννα Τουμασάτου θα διάβαζε και κάποια αποσπάσματα από το βιβλίο, αφού το συγκεκριμένο ήταν θεατρικό έργο πρώτα, στο οποίο η ίδια είχε παίξει τον πρωταγωνιστικό ρόλο το 2019.

3820_MARIANA_TOUMASATOU_07042024.jpg

Όπως ήταν λογικό ο Αλέξανδρος Σταύρου δεν γινόταν να λείπει από το πλευρό της.

3733_ALEKSANDROS_STAVROU_MARIANA_TOUMASATOU_VASIA_ARGENTI_07042024.jpg

Στην φωτογραφία μάλιστα, οι δυο τους φαίνονται ιδιαίτερα ανανεωμένοι σαν να μην πέρασε μια μέρα από τη στιγμή που υποδύθηκαν τον Στράτο και την Ρεγγίνα στη Βέρα Στο Δεξί. Οι μόνες διαφορές είναι πως η Μαριάννα Τουμασάτου έχει τα τελευταία χρόνια ξανθά μαλλιά αντί για καστανά και ο Αλέξανδρος Σταυρού δεν έχει τα πυκνά μούσια που είχε στη σειρά του Mega.

Tο reunion

Ίσως αυτό σκέφτηκαν οι δυο τους, όταν βρέθηκαν στον ίδιο χώρο και με την Υρώ Λούπη σε άλλη έξοδό τους και είπαν να αναβιώσουν την πόζα που είχαν κάνει σε φωτογράφιση της σειράς πριν από 20 χρόνια.

Η σχέση τους βασίζεται στην αληθινή αγάπη και την ανιδιοτέλεια

«Θα κλείσουμε τα 19 χρόνια, δεν καταλαβαίνω πώς πέρασαν. Είναι σαν χθες. Από τη μία νομίζω ότι γνωριστήκαμε χθες και από την άλλη ότι είμαστε μια ζωή μαζί. Δεν ξέρω πώς γίνεται αυτό το πράγμα» είχε πει η ηθοποιός στη συνέντευξή της στη Φαίη Σκορδά.

Ενώ, όπως είχε εξηγήσει σε άλλη συνέντευξή της, το «μυστικό» τους που παραμένουν όλα αυτά τα χρόνια αγαπημένοι είναι πως έχουν ανιδιοτελή αγάπη. Δεν υπάρχει μεταξύ τους ανταγωνισμός, παρότι βρίσκονται στον ίδιο χώρο επαγγελματικά.

«Εγώ αυτό που λάτρεψα στον Αλέξανδρο είναι ότι όταν άρχισε η ζωή να με πιέζει, μου είπε Μαριάννα κάνε ψυχοθεραπεία, θα σε βοηθήσει. Συνήθως λένε ότι όταν κάνει ένας από το ζευγάρι ψυχοθεραπεία, είναι πολύ κοντά πιθανόν ο χωρισμός. Πρέπει να βρεις τον εαυτό σου και μέσα από αυτό να επαναπροσδιορίσεις τη σχέση σου.

Μου είπε ότι εγώ προτιμώ να είσαι καλά ψυχολογικά και συναισθηματικά κι αν αυτό δεν με έχει στον ορίζοντα δεν πειράζει. Θεωρώ ότι αυτό είναι αγάπη.

Όταν αγαπάς τον άλλον για αυτό που είναι και όχι για αυτό που σου προσφέρει γιατί καμία φορά αγαπάμε την προσφορά του άλλου -όχι την οικονομική- τη βολή, την εξυπηρέτηση. Όταν, όμως, αγαπάς τον άλλον τον αγαπάς ανεξαρτήτως. Αυτή η αγάπη είναι ανιδιοτελής και αν έχουμε κερδίσει κάτι με τον Αλέξανδρο, είναι αυτό. Δηλαδή με τη χαρά του πιο πολύ χαίρομαι εγώ από ό,τι χαίρεται εκείνος και αντίστοιχα αυτός με τη χαρά μου».