Η Suki Waterhouse έδειξε το σώμα της λίγο μετά τη γέννα & οι θαυμαστές αποθέωσαν την ειλικρίνειά της

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Suki Waterhouse έδειξε το σώμα της λίγο μετά τη γέννα & οι θαυμαστές αποθέωσαν την ειλικρίνειά της

Η Suki Waterhouse πόζαρε στον καθρέπτη και έδειξε το σώμα της λίγες εβδομάδες μετά τη γέννα. Τα αποθεωτικά σχόλια των followers και το νέο της τραγούδι.

Την ομορφότερη και πιο ξεχωριστή περίοδο της ζωής της βιώνει η Suki Waterhouse, η οποία στα τέλη Μαρτίου έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Robert Pattinson.

H διάσημη ηθοποιός απολαμβάνει πλήρως το νέο της ρόλο και τις τρυφερές στιγμές με το μωρό της. Για την ώρα η Waterhouse δεν έχει δώσει πληροφορίες ούτε για το φύλο αλλά ούτε και για το όνομα του παιδιού ωστόσο πριν από λίγες ημέρες μοιράστηκε την πρώτη φωτογραφία του.

Η Suki Waterhouse καλωσόρισε το μωρό της με ένα τρυφερό post και δέχθηκε τις ομορφότερες ευχές

H Suki Waterhouse έδειξε το σώμα της λίγες εβδομάδες μετά τον τοκετό

Ακομπλεξάριστη και εμφανώς πλημμυρισμένη από όμορφα συναισθήματα, η 32χρονη πόζαρε στον καθρέπτη του μπάνιου της φορώντας εσώρουχα και μοιράστηκε τρεις selfie φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Φορώντας μια ζακέτα και ειδικά εσώρουχα λοχείας, η νέα μαμά έδειξε την κοιλίτσα της λίγες μόλις εβδομάδες μετά τον τοκετό και παρέδωσε μαθήματα αυτοπεποίθησης.

https://www.instagram.com/p/C5gl5T2x_XI/

Όπως η ίδια εξήγησε στη λεζάντα του post, νιώθει πολύ ευγνώμων για όσα βιώνει και διανύει την περίοδο της μητρότητας πολύ ομαλά.

«Το τέταρτο τρίμηνο ήταν... ταπεινωτικό! η περίοδος μετά τη γέννα έχει γεμίσει με συναρπαστική χαρά, τόσο γέλιο, δάκρυα, τόσες πολλές ορμόνες! Είμαι περήφανη για όλα όσα έχει καταφέρει το σώμα μου και περήφανη για την καλοσύνη και τη χάρη που έδωσα στον εαυτό μου κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου ανάρρωσης», έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Οι fans της ηθοποιού έσπευσαν να τη συγχαρούν για την απόφασή της να δείξει το σώμα της χωρίς ίχνος ρετούς και της χάρισαν άκρως κολακευτικά σχόλια.

sxolia.jpg

«Σε ευχαριστώ που είσαι τόσο αληθινή για το τι περνάμε αφού παραδώσουμε τους πολύτιμους αγγέλους μας. Οι ορμόνες, οι άγρυπνες νύχτες, η καθαρή χαρά και το θαύμα του πώς ένας τόσο μικρός άνθρωπος μπορεί να κάνει την καρδιά σου να σπάσει. Είναι ένα ταξίδι, πάρε χρόνο και θεραπεύσου και απόλαυσε. Η ζωή παίρνει ένα εντελώς νέο νόημα τώρα. Είσαι μαμά. Το μεγαλύτερο δώρο. Σου εύχομαι υγεία και ευτυχία», έγραψε μια follower.

H Emily Ratajkowski αρκέστηκε στο να σχολιάσει τρία emojis σε σχήμα καρδιάς.

Το «team Edward» απέκτησε νέο μέλος: Η Suki Waterhouse γέννησε το πρώτο της παδί με τον Pattinson

https://www.instagram.com/p/C5XUIcHrmnL/

Το νέο τραγούδι της Suki Waterhouse

Έναν ακόμα λόγο για να πλέει σε πελάγη ευτυχίας έχει η Suki Waterhouse καθώς στις 11 Απριλίου θα κυκλοφορήσει το νέο της τραγούδι.

https://www.instagram.com/reel/C5hB6nfyrOT/

Η ίδια έδωσε ένα sneak preview στους θαυμαστές της μέσω Instagram και εκείνοι εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους στα σχόλια.

Ποια Stewart! Η πρώτη επίσημη του Robert Pattinson με την Suki Waterhouse ήταν γεμάτη έρωτα

Waterhouse και Pattinson μετρούν πέντε χρόνια σχέσης και παρά το γεγονός ότι κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τον Τύπο, εμφανίζονται συχνά μαζί σε κοσμικά events αποδεικνύοντας πως είναι αχώριστοι και πολύ ερωτευμένοι.

Πηγή κεντρικής: sukiwaterhouse