Η τρυφερή συμβουλή που έδωσε ο Δημήτρης Λάλος στην 6χρονη κόρη του Νικολέττα μετά τις φήμες χωρισμού

Κατερίνα Μπούσιου
Η τρυφερή συμβουλή που έδωσε ο Δημήτρης Λάλος στην 6χρονη κόρη του Νικολέττα μετά τις φήμες χωρισμού

Η αδυναμία του μπαμπά Λάλου και η δεύτερη κόρη (τηλεοπτική) στον Σασμό. 

Δεν αργεί η στιγμή που ο Δημήτρης Λάλος θα γίνει μπαμπάς (τυπικά για δεύτερη φορά) στον Σασμό και θα αποκτήσει με τη Βασιλική μία κόρη. Όμως η κανονική του κόρη, η 6χρονη πλέον Νικολέττα είναι η μοναδική γυναίκα στη ζωή του ηθοποιού που έχει και θα έχει και στο μέλλον σημασία. Στην όμορφη κόρη του, έδωσε μία χρυσή συμβουλή για το μέλλον.

https://www.instagram.com/p/CyAqH5Pon2E/

«Να κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς»

Αν ισχύει η φημολογία πως ο Δημήτρης Λάλος και η σύζυγός του Έλενα Μαυρίδου έχουν χωρίσει, τότε όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, η μόνη του έννοια αυτή τη στιγμή ως μπαμπάς, είναι το πώς θα αλλάξει ομαλά η καθημερινότητα της 6χρονης κόρης του Νικολέττας. Στους χωρισμούς προτεραιότητα είναι πάντα τα παιδιά, τα οποία βιώνουν άθελά τους μία νέα συνθήκη στη ζωή τους. Και το ίδιο - αν και περισσότερο - βιώνει και η πρώην σύζυγός του.

Δημήτρης Λάλος- 'Ελενα Μαυρίδου: Από τα κοινά posts αγάπης στο unfollow

Κανείς από τους δύο μέχρι στιγμής δεν έχει τοποθετηθεί δημόσια για τις πληροφορίες διαζυγιού αν και από το ρεπορτάζ προκύπτει, ότι ισχύουν.

Είναι μία περίοδος που χρειάζεται μία προσεκτική αντιμετώπιση από όλους. Το ζήτησε και η Μαρία Τζομπανάκη όταν ρωτήθηκε σε πρόσφατη εκδήλωση: «Είναι οικογένειες πίσω από αυτούς τους χωρισμούς. Παιδιά, άνδρες και γυναίκες που έχουν χτίσει όνειρα και για τους δικούς τους λόγους τα αναθεωρούν».

Ο Δημήτρης Λάλος έχει δείξει πολλές φορές και στο παρελθόν πως η κατάξανθη 6χρονη κόρη του Νικολέττα, ότι και να προκύψει στη ζωή του, θα είναι η μεγάλη του αγάπη.

lalosphotomekori.jpg

Και μας το έδειξε και πρόσφατα, όταν δημοσίευσε μία - αφιέρωση σε εκείνη, ένα motivation βίντεο στα αγγλικά το οποίο περιείχε μία σημαντική συμβουλή: «Στην όμορφη κόρη μου. Η ζωή είναι ένα ταξίδι γεμάτο προκλήσεις. Να κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς». Το ότι θα βρίσκεται στο πλευρό της, είναι το μόνο σίγουρο.

Η σύγκρουση Λάλου και Δαδακαρίδη στον Σασμό είναι αναπόφευκτη και οδηγεί στο τέλος του Μαθιού

lalos.png

Στο παρελθόν είχε μιλήσει συγκινημένος για την κόρη του λέγοντας πως: «Όταν έρχεται ένα παιδί στον κόσμο, σου δημιουργεί την αίσθηση της μη μοναξιάς. Είναι από τα πιο ωραία συναισθήματα που έχω βιώσει από τη στιγμή που έγινα πατέρας. Η κόρη μου είναι πολύ γλυκό πλάσμα, είναι αξιολάτρευτη. Με ρωτάει η κόρη μου: "Eσένα σε ξέρουν όλοι; Έχεις βγει σε κάλτσες, σε μπλουζάκια. Είσαι διάσημος; Αλλά δεν έχεις βγει ακόμη σε κουκλάκι, άρα δεν είσαι πολύ διάσημος"»

https://www.instagram.com/p/CrGgijyIRwf/

Ο Δημήτρης Λάλος θα αποκτήσει σύντομα και μία ακόμη κόρη. Την τηλεοπτική με τη Βασιλική στον Σασμό αυτή τη φορά. Είναι αυτό που αναμένουν οι φανς της σειράς, ως μία από τις πιο σημαντικές εξελίξεις της σειράς φέτος. Η οποία κατά καιρούς τους απογοητεύει με τον καθόλου ξεκάθαρο σεναριακό της στόχο. Στα επόμενα επεισόδια όμως το τηλεοπτικό ζευγάρι Λάλου - Λαμπροπούλου, το οποίο είναι από τα πιο αγαπημένα θα τους αποζημιώσει.

Η μικρή Καλλιοπίτσα θα κάνει το θαύμα της.