Δημήτρης Λάλος: Οι φήμες χωρισμού, η αμήχανη αντίδραση Αμούτζα και η «προδοσία» στον Σασμό

Κατερίνα Μπούσιου
Δημήτρης Λάλος: Οι φήμες χωρισμού, η αμήχανη αντίδραση Αμούτζα και η «προδοσία» στον Σασμό

Η είδηση πως ο Δημήτρης Λάλος και η Έλενα Μαυρίδου έχουν χωρίσει δεν επιβεβαιώνεται προς το παρόν από κανέναν, ενώ οι συνάδελφοί τους δηλώνουν έκπληκτοι για τον πρωταγωνιστή του Σασμού και τη σκηνοθέτη και ηθοποιό σύζυγό του. #sasmos

Ο τηλεοπτικός Μαθιός στον Σασμό αντιμετωπίζει τη μία δυσκολία μετά την άλλη, για 3η συνεχόμενη τηλεοπτική σεζόν, ενώ ως Δημήτρης Λάλος βιώνει και μία κάπως αμήχανη κατάσταση με τις φήμες του διαζυγίου του από την Έλενα Μαυρίδου. Ακόμη και ο μέχρι πριν από μερικούς μήνες τηλεοπτικός του γιος, Γιώργος Αμούτζας, έμεινε έκπληκτος στο άκουσμα της είδησης.

Ο χωρισμός, η τελευταία αφιέρωση και η εγκατάλειψη από την Στέλλα στον Σασμό

Τον Δημήτρη Λάλο τον γνωρίσαμε θεατρικά και κινηματογραφικά πριν αρκετά χρόνια, αλλά η συμμετοχή του αρχικά στη σειρά «Σιωπηλός δρόμος» και εδώ και 3 χρόνια στον Σασμό, είναι εκείνη που τον καθιέρωσε στο ευρύ κοινό. Το γλυκό στοιχείο που πάντα τον συνόδευε ήταν τα κοινά καλλιτεχνικά οράματα και η αγάπη που τον έδενε με την ηθοποιό και σκηνοθέτη σύζυγό του Έλενα Μαυρίδου.

Δημήτρης Λάλος: Ο Μαθιός ξεκίνησε διακοπές με τη σύζυγό του και η κόρη τους έκλεψε την παράσταση

Τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν αρκετές φήμες (αρχικά με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso και στη συνέχεια σε τηλεοπτικές εκπομπές) που μιλούσαν για το αιφνιδιαστικό διαζύγιό τους και την μετακόμιση του ηθοποιού σε νέο σπίτι, αλλά όχι μακριά από το προηγούμενο για να είναι κοντά στην 7χρονη κόρη τους Νικολέτα, την αδυναμία και των δύο.

Μιλάμε για φήμες και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, γιατί όπως και άλλοι συνάδελφοι έτσι και εμείς επιχειρήσαμε να μάθουμε από τους ίδιους, αν υπάρχει υπόσταση σε αυτά τα σενάρια, αλλά οι δύο ηθοποιοί δεν επιθυμούν να πουν το οτιδήποτε αφορά στην προσωπική τους ζωή, όπως πάντα άλλωστε έκαναν. Είναι πολύ λεπτό το ζήτημα, εξαιτίας και της ύπαρξης ενός ανήλικου παιδιού. Και μακάρι να διαψευστούν αυτά τα σενάρια.

Ο ηθοποιός Γιώργος Αμούτζας, μέχρι πριν από λίγους μήνες ο Νικηφόρος και τηλεοπτικός γιος του Δημήτρη Λάλου στον Σασμό, ρωτήθηκε σχετικά σήμερα για τον χωρισμό, αλλά δήλωσε έκπληκτος. Μίλησε ωστόσο για την εικόνα που είχε σχηματίσει εκείνος από το ζευγάρι, που πάντα έδειχνε ενωμένο και αγαπημένο.

«Έχει χωρίσει ο Δημήτρης; Ποια δημοσιεύματα; Εγώ έχω γνωρίσει μία πολύ αγαπημένη οικογένεια, γιατί υπάρχει και η κόρη τους, που τη λατρεύουν και την αγαπούν. Είναι και οι δύο άνθρωποι που δεν μοιράζονται την προσωπική τους ζωή, δεν απασχολούν με τα φώτα της δημοσιότητας για τίποτε άλλο, παρά μόνο με την τέχνη τους. Η τέχνη και των δύο είναι σπουδαία».

Η τελευταία δημόσια αναφορά του Δημήτρη Λάλου στη σύζυγό του με την οποία συνεργάζεται στενά και στο θέατρο που διατηρούν στον Κολωνό, έγινε πριν από δύο εβδομάδες, με αφορμή την προβολή από το Netflix της σειράς «Σώσε με» στην οποία πρωταγωνιστούσε εκείνη. Και ήταν πολύ συγκινητικός γράφοντας πως: «Σήμερα η πρεμιέρα του «Σώσε με» στο NETFLIX. Νιώθω ιδιαίτερα συγκινημένος που πρωταγωνιστεί η γυναίκα μου, ταλαντούχα και μοναδική Έλενα Μαυρίδου και ήδη πρέπει να σκίζει σε προβολές. Μην το χάσετε».

https://www.instagram.com/p/C2Hyl8mI85b/

Για τη σχέση τους είχε μιλήσει ο ηθοποιός και στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» και τον Νίκο Χατζηνικολάου λέγοντας πως: «Γνωριστήκαμε όταν ετοιμάζαμε την παράσταση για την Επίδαυρο και νομίζω ερωτευτήκαμε σε όλα τα επίπεδα, σε προσωπικό και καλλιτεχνικό. Είναι μία πολυτάλαντη γυναίκα σε ό,τι κάνει».

Και η ίδια ωστόσο είχε μιλήσει με τρυφερότητα για τον άντρα της και πατέρα του παιδιού τους: «Όταν γνωριστήκαμε έγινε κατευθείαν άμεση σύνδεση. Ίσως ήταν το βλέμμα του».

Η Έλενα Μαυρίδου μιλά για τις γυναίκες που παλεύουν με τους δαίμονές τους όπως εκείνη στο «Σώσε Με»

Στα του Σασμού τώρα, ως τηλεοπτικός Μαθιός θα νιώσει και στα επόμενα επεισόδια, ότι όλα τα φώτα είναι στραμμένα επάνω του. Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης ως εισαγγελέας Γιακωβάκης τον έχει βάλει στο στόχαστρο και η μόνη του σωτηρία εκτός από τη Βασιλική και τη μητέρα του, είναι η Στέλλα.

Η δικηγόρος με προτροπή του Αστέρη θέλει να τον βοηθήσει, αλλά γνωρίζει και τη μεγαλύτερη έκπληξη της ζωής της, όταν μαθαίνει πως είναι δολοφόνος. Πώς εκείνος σκότωσε τελικά τον Στεφανή. Δεν θα αναλάβει την υπόθεση και στην ουσία είναι σαν όλοι να τον οδηγούν στο να αναλάβει επιτέλους τις ευθύνες του.

Κανονικό σίριαλ (αν και κούρασε) έγινε αυτή η τιμωρία του Μαθιού εδώ και 3 χρόνια στον Σασμό. Και έχουμε μεγάλη περιέργεια, αν επιτέλους καταλήξει κάπου όλο αυτό, ή θα μείνει εσαεί το κρυφό - φανερό μυστικό όλων.