Αντωνία Καούρη: Από «The Voice» και τον Σάκη Ρουβά στο άνοιγμα της συναυλίας των Coldplay

Τσακιρίδου Χριστίνα
Αντωνία Καούρη: Από «The Voice» και τον Σάκη Ρουβά στο άνοιγμα της συναυλίας των Coldplay

Η Αντωνία Καούρη θα ανοίξει τις συναυλίες των Coldplay στην Ελλάδα. Η συμμετοχή στο «Τhe Voice of Greece», η Eurovision και οι ωραιότερες φωτογραφίες της.

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου και της εκπομπής «The 2Night Show» ήταν το βράδυ της Τρίτης (09/04) η Αντωνία Καούρη η οποία μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως θα ανοίξει τις συναυλίες των Coldplay στην Ελλάδα τον ερχόμενο Ιούνιο.

Eurovision 2024: Αλλαγές στα προγνωστικά αλλά η Σάττι δεν πτοείται & αποκαλύπτει ένα νέο για το Zari

Η συμμετοχή στο «Τhe Voice of Greece» και η συνεργασία με Ρουβά-Αργυρό

H νεαρή τραγουδίστρια έγινε ευρέως γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό το 2021 μέσα από τη συμμετοχή της στο «Τhe Voice of Greece» όπου ερμήνευσε το «Purple Rain» και εντυπωσίασε και τους τέσσερις coaches με τη μαγική φωνή της.

Η 27χρονη ήταν ένα από τα μεγάλα φαβορί ωστόσο αποχώρησε εντελώς αναπάντεχα από το talent show καθώς νόσησε με κορονοϊό. H τραγουδίστρια εντάχθηκε στην ομάδα του Σάκη Ρουβά, με τον οποίο διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις μέχρι και σήμερα.

«Είχα πάει μόνο στο «The Voice» την εποχή του covid. Ήταν πολύ δύσκολα για εμένα ψυχολογικά, πέρναγα μία μίνι κατάθλιψη επειδή δεν μπορούσα να παίζω. Μου έλειπε τόσο πολύ να ανέβω σε μια σκηνή…Πήγα και μου έκανε απίστευτα καλό, έμαθα πράγματα και γνώρισα πολύ ωραίους ανθρώπους… Εγώ είχα κακή στιγμή. ήμουν πολύ σφιγμένη και μετά βγήκα πολύ μαγκωμένη, όταν μου μιλούσαν. Γύρισαν και οι τέσσερις», εξομολογήθηκε η νεαρή τραγουδίστρια στο «Τhe 2Night Show».

Μετά το τέλος του show η Αντωνία Καούρη συνεργάστηκε με το Σάκη Ρουβά και τον Κωνσταντίνο Αργυρό σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Καλλιθέας, με το σχήμα να σημειώνει μεγάλη επιτυχία. Η ίδια δήλωνε πολύ ευτυχισμένη για αυτή τη μουσική σύμπραξη.

https://www.instagram.com/p/Ck-wFWuM8qJ/

Μέχρι σήμερα η Αντωνία Καούρη έχει κυκλοφορήσει τρία singles («Ως το τέλος», «Έτσι είναι οι σχέσεις», «Για φαντάσου») τα οποία αγαπήθηκαν ιδιαίτερα από το κοινό.

Αντωνία Καούρη: «Kανένας μέχρι και σήμερα δεν ξέρει πως με πήραν οι Coldplay»

Μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου η 27χρονη εξήγησε πως δεν γνωρίζει ακριβώς πώς έφτασαν οι Coldplay σε εκείνη ωστόσο δηλώνει πολύ ενθουσιασμένη για την ευκαιρία που της δίνεται.

«Κανένας δεν ξέρει το πώς με πήραν οι Coldplay, μέχρι και σήμερα. Ούτε εγώ ξέρω. Μου ήρθε ένα mail από τους διοργανωτές. Πρόκειται για 8-9 Ιουνίου.

Μπορούμε να έχουμε κάποιον αντιπρόσωπο, κάποιο τηλέφωνο να μιλήσουμε. Δεν ήξερα ότι ήταν για τους Coldplay. Έστειλα το τηλέφωνο του Γιάννη Κουτσαυτάκη. Μου πήρε καμιά εβδομάδα να το συνειδητοποιήσω.

Δε μίλαγα γι’ αυτό, δεν ήξερα πως να το πω. Όπως και να έχει ετοιμάζω την παραγωγή μου. Μόνο και μόνο που μου δίνουν την ευκαιρία να ανέβω εκεί πάνω… Κάτι συνέβη που θέλω να το μάθω πάρα πολύ. Αν τους γνωρίσω θέλω να τους ρωτήσω πώς. Το μοναδικό πράγμα που δουλεύω αυτή τη στιγμή είναι τα κομμάτια μου και οι παραγωγές.

Δεν έχω μάτια για τίποτα άλλο. Το πρόγραμμα για τους Coldplay το έχω έτοιμο. Το δουλεύω αυτές τις μέρες», δήλωσε η Αντωνία Καούρη.

H συμμετοχή στη Eurovision που «ναυάγησε»

Η Αντωνία Καούρη αναφέρθηκε και στη συμμετοχή της στην Eurovision όπου αποφάσισε τελικά να αποσυρθεί καθώς το τραγούδι δεν την αντιπροσώπευε καλλιτεχνικά.

Σχετικά με αυτό η τραγουδίστρια τόνισε:

«Επειδή δεν είχαμε χρόνο να φέρουμε την παραγωγή εκεί που θέλαμε, βγήκαμε εκτός από μόνες μας. Δε θεωρήσαμε ότι είναι καλό να πάμε με ένα κομμάτι που δε μας ταιριάζει. Φέτος η αλήθεια είναι πως δεν ξανασυζητήθηκε αλλά από του χρόνου και μετά εγώ είμαι πολύ θερμή… Δεν είχαμε το χρόνο, ήταν όλα πιεσμένα. Δεν μας αντιπροσώπευε το κομμάτι και δεν είχαμε χρόνο να το αλλάξουμε. Οπότε γιατί να το κάνουμε; Φωνητικά ήταν okay αλλά ενορχηστρωτικά και παραγωγικά δεν ήταν».

https://www.instagram.com/reel/C1rE9ZpMqof/

Η πρώτη ανάρτηση της Μαρίνας Σάττι μετά τον χαμό του πατέρα της είναι πλημμυρισμένη από συναισθήματα

Το 2022 η νεαρή καλλιτέχνης επιλέχθηκε ως frontwoman των «INCO» και για αρκετό καιρό ξεσήκωναν τα πλήθη σε κάθε live εμφάνιση.

https://www.instagram.com/p/CJV6mINg7bJ/

Η Αντωνία Καούρη έχει ενεργή παρουσία στα social media και συγκεκριμένα στο Instagram όπου μοιράζεται διάφορα covers αγαπημένων της τραγουδιών και αυθόρμητα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

https://www.instagram.com/reel/Cz_ILFSsZms/

Μια ματιά στο προφίλ της αρκεί για να διαπιστώσεις το πάθος της για την μουσική, τη μόδα αλλά και τη boho style διακόσμηση.

Η τραγουδίστρια είχε δώσει το παρών στο πλατό της εκπομπής «Δυνατά» και μίλησε στον Κωστή Μαραβέγια για την ενασχόλησή της με την μουσική, τα παιδικά της χρόνια, το ωδείο και τα πρώτα της βήματα στα drums παίζοντας με... κατσαρόλες.

«Επειδή ήμουν υπερκινητική και βάραγα τις κατσαρόλες, δεν στεκόμουνα, με είχαν γράψει σε όλα τα αθλήματα, μέχρι και ζωγραφική έκανα και έπαιζα με τέμπερες. Οι γονείς μου αγαπάνε πολύ τη μουσική. Η μαμά μου δηλαδή και ο μπαμπάς μου αγαπά πολύ τη μουσική και είπανε να μου δώσουνε μια παραπάνω μουσική παιδεία. Θεωρώ ευλογία ότι είχαν αυτή την έμπνευση», εξομολογήθηκε η 27χρονη.

Και τόνισε: «Πιστεύω πως κάθε παιδί πρέπει να ασχοληθεί κάποτε στη ζωή του με την τέχνη, με κάποια τέχνη. Δεν είναι τυχαίο πως λένε ότι η μουσική είναι η κορωνίδα των τεχνών».

Μιλώντας παλαιότερα στον Ζήση Ρούμπο η τραγουδίστρια είχε εξηγήσει πως Δευτέρα με Παρασκευή επιλέγει να μένει στο χωριό της στα Καλάβρυτα και έρχεται στην Αθήνα αποκλειστικά για τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Όπως η ίδια πρόσθεσε με χιούμορ, δεν έχει τόσο πολύ χρόνο για τα social media καθώς ασχολείται ενεργά με το γράψιμο και την παραγωγή μουσικής.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Πηγή κεντρικής: minosemi_official