O Ηλίας Μπόγδανος έγινε 32 ετών και η πρώτη έκπληξη ήρθε από την αγαπημένη του Αλεξάνδρα

Τσακιρίδου Χριστίνα
O Ηλίας Μπόγδανος έγινε 32 ετών και η πρώτη έκπληξη ήρθε από την αγαπημένη του Αλεξάνδρα

O Ηλίας Μπόγδανος δέχθηκε μια υπέροχη έκπληξη από την σύντροφό του και αγαπημένους φίλους. Οι #couplegoals φωτογραφίες του ζευγαριού και το άλμπουμ από το ταξίδι τους στο Μεξικό.

Την καλύτερη περίοδο της ζωής του βιώνει ο Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος μετά τη συμμετοχή στο Survivor All Star έχει επιστρέψει στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, αλλά και στην αγκαλιά της συντρόφου του, Αλεξάνδρας Εξαρχοπούλου.

Ο γνωστός τραγουδιστής και frontman των «INCO» βρίσκεται διαρκώς με το κορίτσι του και φιλικά του πρόσωπα, που τον περίμεναν καρτερικά αυτούς τους έξι μήνες που βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο και στο γνωστό reality επιβίωσης.

Η έκπληξη στον Ηλία Μπόγδανο για τα γενέθλιά του

Τα γενέθλιά του γιορτάζει σήμερα ο Ηλίας Μπόγδανος ο οποίος γίνεται 32 ετών και έχει κάθε λόγο να λάμπει από ευτυχία αφού ζει την απόλυτη ευτυχία τόσο σε επαγγελματικό αλλά και προσωπικό επίπεδο.

Ο νεαρός καλλιτέχνης έχει επενδύσει τα χρήματά του στον χώρο της εστίασης και μαζί με τους κολλητούς του φίλους έχουν δημιουργήσει τρία καταστήματα στα Βριλήσσια, τα οποία είναι στέκια τους και σημειώνουν μεγάλη επιτυχία στην περιοχή.

Το βράδυ της Τρίτης (19.09), λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, η Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου θέλησε να κάνει μια μεγάλη έκπληξη στον εκλεκτό της καρδιάς της, φέρνοντας μια τούρτα και το αγαπημένο τους κατοικίδιο στο μαγαζί όπου ο τραγουδιστής χαλάρωνε με την παρέα του. Ο Πέτρος Πυλαρινός των Alcatrash και οι φίλοι του τραγουδιστή είπαν τα «Χρόνια πολλά» στον 32χρονο ο οποίος έδειχνε πιο χαρούμενος από ποτέ.

Το ταξίδι του ζευγαριού στο Μεξικό και η υπέροχη σχέση τους

Ο 32χρονος έχει βρει το άλλο του μισό στο πλευρό της Αλεξάνδρας Εξαρχοπούλου και οι δυο είναι κυριολεκτικά αχώριστοι. Καθημερινά περνούν τις περισσότερες ώρες της ημέρας μαζί στα βόρεια προάστεια όπου μαγειρεύουν, γυμνάζονται ή κάνουν βόλτες στην πόλη με αγαπημένους φίλους.

Όταν ο Ηλίας έχει κάποια live εμφάνιση, το κορίτσι του δίνει το «παρών» για να τον εμψυχώσει και να χορέψει με τις επιτυχίες του. Το νεαρό μοντέλο-influencer είχε στηρίξει έμπρακτα τον σύντροφό της όταν εκείνος έλειπε στον Άγιο Δομίνικο λόγω του reality επιβίωσης, με την σχέση τους αργότερα να δυναμώνει ολοένα και περισσότερο.

https://www.instagram.com/p/CuM_XZoMV8V/

Ηλίας Μπόγδανος-Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου: Από τις διακοπές a la Survivor στην Κάσο με τους γονείς του

«Η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου μέχρι στιγμής. Η στιγμή που επιστρέφω στην αγάπη, στους ανθρώπους μου, σε αυτούς που με κάνουν τόσο ευτυχισμένο κάθε δευτερόλεπτο. Αν ένα πράγμα μου έμαθε αυτό το ταξίδι, είναι ότι τίποτα δεν έχει νόημα όταν είσαι μακρυά από το «σπίτι». Και με τη λέξη «σπίτι» εννοώ όλους αυτούς και όλα αυτά που με κάνουν να νιώθω τόσο ευτυχισμένος και ευλογημένος κάθε μέρα. Θέλω να πω ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστώ σε όλους εσάς για την αμέτρητη αγάπη που εισέπραξα και εισπράττω και θέλω να ξέρετε ότι όλη η «δύναμη» που είχα οφείλεται σε αυτήν την αγάπη. Προσπαθώ, και θα τα καταφέρω να απαντήσω σε όλα τα όμορφα μηνύματα σας ❤️ Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω από την καρδιά μου όλα τα παιδιά που ζήσαμε παρέα αυτό το ταξίδι, τους συμπαίκτες μου ανεξαρτήτως ομάδας και φυσικά όλους τους ανθρώπους που ήταν πίσω από τις κάμερες, οι οποίοι μας άντεξαν σε πολύ δύσκολες αλλά και πολύ όμορφες στιγμές και που χωρίς αυτούς τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο. 🫶 Και έτσι… ένα πανέμορφο κεφάλαιο της ζωής μου κλείνει και αφήνει μόνο χαμόγελα. 🤍 Thank you @survivorgreece», έγραψε ο νεαρός καλλιτέχνης στην πρώτη ανάρτησή του μετά την επιστροφή από το Survivor All Star.

Πριν λίγες ημέρες το ερωτευμένο ζευγάρι επέστρεψε από το Μεξικό και την Κούβα όπου έκαναν διακοπές για αρκετές ημέρες και «γέμισαν μπαταρίες».

https://www.instagram.com/p/CxIXpIKMZpi/

Ο τραγουδιστής και τον κορίτσι του θέλησαν να περάσουν ποιοτικό χρόνο μόνο για δύο, να επισκεφθούν αξιοθέατα της περιοχής και να δημιουργήσουν μαζί τις πιο ξεχωριστές αναμνήσεις.

https://www.instagram.com/p/Cws7gzDAt0c/

Κατά τη διάρκεια των διακοπών του το ζευγάρι δεν σταμάτησε να φωτογραφίζεται στα πιο Instagrammable spots, χαρίζοντάς μας υπέροχες εικόνες.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες του ζευγαριού.

Πηγή κεντρικής: iliasbogdanos